Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İki prmktan soktuktn snra icinde mkas gbi prmklrini acmyi dne gnslesn esnesn bn ole yptm hmn p, aldim nasl grdi anlmdm ble
Canm ya iki parmagi alamiorm ben nasil yspiosnz yaa teki aliorm sonuna ksdar ikisi grmio ust ustemi gtriosnz parmagi nasil

kkaderi
öyle duygulandım ki mahcubiyetle gururu birarada yaşadım. canım arkadaşım sellukam Rabbim o güzel yüreğinize bundan sonra gam keder göstermesin inşallah.benim söylediğim ismi koymuşsunuz listeye :oops:nasıl mutlu oldum :KK75::KK75::KK75:
canım benim.. bitanem bu sayfadaki emekleriniz o kadar çok ki.. sadece buradakiler anlar işte .. diyorum ya ne desek lafta kalıyo hep.teşekkür etmek yetmez ya hani bazen onun gibi bişey:) ama hep dualarımdasınız ..allahım hayatta hep yüzünüz gülsün...sevdiklerinizle bir ömür sağlıkla huzurla yaşayın ..
yenmeden önce vaji yüzünden hayat dar geliyodu,nefes alamıyorduk, neler yaşadığımızı hepimiz biliyoruz.. ama şuan diyorum ki tek sorunumuz vaji olsun o burda çözülür zaten.. gelipte çözemeyen yok er ya da geç..

şunu eklemek istedim arkadaşım siz ilerlemek isterken dr un yavaşla deme nedeni ne kadar yavaş ilerlerseniz onun için kar tatlım. seans başı devlette belki bizler ödemesekte devlet onlara para veriyor sonuçta.en doğrusunu yapıp kendi kendinize devam etmişsiniz.
Nasıl vicdanları var bunların. Yanında o kadar Ağladım kendimi eksik hissediyorum. Kocama Kars'ı mahcup hissediyorum diye. Hiç mi vicdan sahibi değiller o vakit. Rabbim yukarda Görüyor.

güzel yürekli arkadaşım.. o güzel kızında sen gibi gülyüzlü yüreği güzel olacak inşallah.. onun yanında böyle bize kanıpta ağlama e-mi.. o anlamazsa şimdi annem niye ağlıyo diye.ama hisseder bize kızar sonra:))

İnşallah birtanem, yüreği güzel olursa teyzelerine de çekmiş olur hem ^-^ Haklısın canım, her yaşadığım duyguyu hissediyor.

Ya kızlar cesaretimi kaybettim bu aralar napacağım bilmiyorum hiç denemek istemiyorum kızacaksınız belki bana ama herhalde hazır değilim of of :KK43:

Canım cesaretini kaybettiğini sadece sanıyorsun, anlık geçişler bunlar. Nasıl ki bazen tüm inancımızı kaybettiğimizi düşünürken, öyle bir an geliyor ki kendi gücümüzün farkına varıyoruz. Hadi serapcım daha fazla erteleme, kendin için, eşin için, bizim için, tüm cesaretini topla ve kaldığın yerden devam et canım. Yendiğinde hayatının ne kadar anlamlı, ne kadar büyülü olacağını düşün, sonuçlarını düşün, sana getirilerini düşün ve harekete geç. Başlamak başarmanın yarısıdır güzelim.

Nasıl vicdanları var bunların. Yanında o kadar Ağladım kendimi eksik hissediyorum. Kocama Kars'ı mahcup hissediyorum diye. Hiç mi vicdan sahibi değiller o vakit. Rabbim yukarda Görüyor.

Canım sektör haline getirildi vajinismus, kazanç kapısı oldu resmen. İnsanlar bizim bu durumumuzdan faydalanmayı kar kabul ediyor. Sağlığınızı veriyoruz ya size paranın ne önemi var görüşündeler. Tamam sağlığımıza kavşuyoruz belki ama bu ülkenin milli geliri belli, asgari ücret belli, yaşam seviyesi belli. İnsanlar arasında uçurum da söz konusu, biri için yalıda oturmak lüks sayılırken, diğeri için çocuğunu lunaparka götürebilmek ya da o akşam eve elinde etle gelmek lüks sayılıyor. Biraz daha insaflı olunmalı, hatta madem o kadar hayırseverler her hafta bir kişiyi ücretsiz tedavi etsinler, ben bunu önerdiğimde doktora kabul etmedi, eden olur mu bilmem.

Canım sektör haline getirildi vajinismus, kazanç kapısı oldu resmen. İnsanlar bizim bu durumumuzdan faydalanmayı kar kabul ediyor. Sağlığınızı veriyoruz ya size paranın ne önemi var görüşündeler. Tamam sağlığımıza kavşuyoruz belki ama bu ülkenin milli geliri belli, asgari ücret belli, yaşam seviyesi belli. İnsanlar arasında uçurum da söz konusu, biri için yalıda oturmak lüks sayılırken, diğeri için çocuğunu lunaparka götürebilmek ya da o akşam eve elinde etle gelmek lüks sayılıyor. Biraz daha insaflı olunmalı, hatta madem o kadar hayırseverler her hafta bir kişiyi ücretsiz tedavi etsinler, ben bunu önerdiğimde doktora kabul etmedi, eden olur mu bilmem.
Bu kadar saf çıkarcı iseler Rabb'ime havale ediyorum. Yazıklar olsun onlara. Bu kadar basit olmamalı.

Canım emla tek başına bir işe yaramıyor en azından bende yaramadı, bephanten kremle birleştirip kullanmıştım. Ama hep şuna inanırım eğer uyuşturan bir kremin faydasına inanırsan, gerçekten yararını görebilirsin. Sana bir zararı olmaz zaten, denemende hiçbir sakınca yok canım.
Canım bephanteni kayganlık versin diye mi kullandin. Ben zeytinyağı kullanıyorum zaten kayganlık için. Zeytinyağını buradayım o zaman bephanten kayganlaştiriyorsa. Hem tahrişi de engeller sanki.

Aslinda doktora gitmeyi dusunmustuk. burada arkadaslarin yazdiklarini okudum bosuna giden paralar ve hayal kirikliklari.. Bu yuzden vagectik.gercekten paraya tapiyorlar insanlarin ne yasadigi umrunda degil demekki bir cogunun.

Aslinda doktora gitmeyi dusunmustuk. burada arkadaslarin yazdiklarini okudum bosuna giden paralar ve hayal kirikliklari.. Bu yuzden vagectik.gercekten paraya tapiyorlar insanlarin ne yasadigi umrunda degil demekki bir cogunun.
doğru karar vermişsin canım.. çünkü bu iş piskolojik... çünkü kendimizi eksik ve yetersiz hissediyoruz... çünkü kimselere gidip derdimizi anlatamıyoruz... çünkü duygularımız harab oluyor... çünkü özel hayatımızı etkiliyo... çünkü eşimizle sürekli didişip duruyoruz.. çünkü çevremizdeki herkese hesap veriyoruz...çünkü ne yapacağımızı da bilmiyoruz...çünkü bir an önce kurtulmak zorundayız..çünkü bizler güçlü kadınlarız... çünkü her geçengün daha da zorlaşıyo..çünkü çaresiz hissediyoruz... çünkü cinsellik bu memlekette her zaman para eder....vajinusmus bu şekilde tedavi buluyo..maaalesefffff..
ben de çok doktor gezdim.. uzmanlığı vardır yoktur bilmem ama adam çıkıp da bana 3 gün de halledebiliriz diyip de 4000-tl isteyince (bi de orta derece olduğundan 4000 tl miş)..yok artık demiştim yani...verdiğim 375 lira muayene parasına içim gitmişti.. yazık .. onlar böyle kolay kazandıkları için bu paraları bizlerde öyle kolay kazanıyoruz sanıyolar galiba.. bu işi hekim hasasiyetiyle yapan mutlaka vardır diyerek onları tenzil ederek sadece kendi düşüncemi söylüyorum..faydası vardır mutlaka gidebilecek maddi gücü olanlara da sözüm yok.. yeterki herkes kurtulsun bundan herkes yensin inşallah.. ama sakın benim bir dönem kafaya taktığım gibi birsürü borç harç içinde bu parayı nasıl ayırırım diyip kendinizi harab etmeyin... lütfen... bakın ben de burda yendim.. burdaki meleklerin motivasyonuyla tavsiyeleriyle emekleriyle yendim..hem de bir gecede 4000tl kazandım:)):))

kızlar kim var ?

Mum ile tanıştık, aldım ama sevinmem gerekirken çok gerildim, sanki daha fazlası olmayacak gibi :(

Birde bu egzersizlerden sonra boy abdest almak gerekir mi?

kızlar kim var ?

Mum ile tanıştık, aldım ama sevinmem gerekirken çok gerildim, sanki daha fazlası olmayacak gibi :KK43:

Birde bu egzersizlerden sonra boy abdest almak gerekir mi?
ben almak gerekir diye biliyorum çünkü oraya parmak, aparat, yada penis girmiş çok fark etmez.bikere bi hocaya sordular tvde görmüştüm.hoca sadece ön sevisme olursa abdest almaya gerek yok ancan penisin ucu bile girse hem kadın hemde erkek cünup olur diyodu. e oraya parmak yada aparat girse fark etmez çüknü kadınsal sıvılar salgılanıyor ister istemez.benim bildiğim bu kadar ama bi hocaya falan danışın isterseniz

Bu kadar saf çıkarcı iseler Rabb'ime havale ediyorum. Yazıklar olsun onlara. Bu kadar basit olmamalı.
doktorların büyük çoğunluğu bu işi altın madeni gibi görüyor.bazen daha çabuk sürede çözebilecekken insanı defalarca muayeneye çağırabiliyolar.ben doktora 500 kağıt kaptırdım :D ama doktor burda anlatılan deneyimlerden bir tane fazlasını söylemedi ki üstelik burda gerçek yaşanmış deneyimlerle birbirimize yardımcı oluyoruz.doktor varsayımlarla konuşuyor

Canım bephanteni kayganlık versin diye mi kullandin. Ben zeytinyağı kullanıyorum zaten kayganlık için. Zeytinyağını buradayım o zaman bephanten kayganlaştiriyorsa. Hem tahrişi de engeller sanki.

Evet canım kayganlaştırması için kullandım, emla ile karştırınca gerçekten çok işe yaradığını gördüm. Kesinlikle, bir zararı yok.

Back
X