- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #193.241
Merhaba arkadaşlar,
Vaktim oldukça internete girip yazdıklarınızı okuyorum.İyi ki varsınız çok rahatlatıyorsunuz beni. 3 aylık evliyim.3 aydır doğru düzgün,huzurlu günümüz olmadı.Cinsellik evliliğin temeliymiş gerçekten.En azından bizim evliliğimizde öyle.O kadar çok kavga ediyoruz ki.Artık işten eve gelmeye korkuyorum. Ev lanetli bir yer gibi oldu bizim için.Sürekli ağlıyorum.Sürekli yetersizlik,mutsuzluk,suçluluk hissediyorum.Eşimle evlenmeden önce 2 yıl birbirimizi tanıdık,hatta evlenmeden önceki 1 yıl aynı evde yaşadık.Birbirimizi çok seviyoruz.Ama bizim için günler çekilmez olmaya başladı.Kendimden nefret ediyorum.Sürekli erteliyorum çözümü,egzersizler,doktora gitmek beni korkutuyor.Eşimi bu kadar sevip,iyi tanırken neden yapamıyorum.Çıldırıcam.Hayat enerjim kalmadı.Bıktım.Eşim tamamen uzak artık benden.Başkalarını hayal ettiğini bile söyledi.Artık onu mutlu etmek istiyorum.Hayattan bıktım,zevk almıyorum.
Hayır canım, cinsellik evliliğin temeli değil, hani parmağımıza iğne batar da canımızın attığı yer parmağımızın ucu olur ya, sorun neyse sorun merkezini başaramadığımız ya da canımızı yakan şey olarak görürüz. Sizler düzenli cinsel ilişki yaşayamadığınız için evliliğin temelini cinsellik olarak görüyorsunuz, sadece sizler değil, ben de öyle düşünürdüm çok şükür yendikten sonra böyle olmadığını anladım. Kendinden nefret etme, senin hiçbir suçun yok, kim böyle bir dert yaşamayı isterdi ki, doktora gitmek istemiyorsan kendini zorlama, ama lütfen egzersizlerine ertelemeden başla, şu anda kendine yapacağın en büyük kötülük sürekli ertelemektir. Hadi başla bugün egzersizlerine, bunu kendin için yap, yuvan için yap, güçlü bir kız olduğunu biliyorum, bu gücü ortaya çıkar birtanem, bu illetin bir çözümü var, olumsuz tüm düşünceleri sil aklından.