• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2 parmga kdr alıyosan eşinle haydi haydi yaparsın cnm bide düşün parmakta tırnak var artı çok sert kendilgnden yaglı dgl biz yglmk zornda kalıyorz . eşinde dene sen bence başarırsın üstte sen ol bi kere dene derim ben inşAllh yaparsın ben dha 2 parmaga geçemedim
inşallah olur dediğin gibi ama korkularm var

parmak egzersızı yapan arkadaslara bır soru sormak ıstıyorum cekınıyorum ama parmak egzersızı yaparken kan gelıyomu kızlık zarı tehlıkeye gırıyomu cunku esım bıraz takıntılı bu konuda :(

parmak egzersızı yapan arkadaslara bır soru sormak ıstıyorum cekınıyorum ama parmak egzersızı yaparken kan gelıyomu kızlık zarı tehlıkeye gırıyomu cunku esım bıraz takıntılı bu konuda :KK43:

benden gelmedi cnm bi yarım saat yaptım ama kan falan gelmedi ama gelir mi bilmem sen eşinin yanında yap egzersize gelrse oda görür problem olmaz

parmak egzersızı yapan arkadaslara bır soru sormak ıstıyorum cekınıyorum ama parmak egzersızı yaparken kan gelıyomu kızlık zarı tehlıkeye gırıyomu cunku esım bıraz takıntılı bu konuda :KK43:
merhaba canm bazen parmak egzersizi yapmasak bile eşli deneme de bile kan gelmez zar esnek olduğu icin bazende gelebilir şimdi sen parmak egzersizi yaptiğin için eşli denemede kan gelmeyebilir zari genişletiyrsn bunlari takmayin canm siz yenmeye odaklanin

merhaba canm bazen parmak egzersizi yapmasak bile eşli deneme de bile kan gelmez zar esnek olduğu icin bazende gelebilir şimdi sen parmak egzersizi yaptiğin için eşli denemede kan gelmeyebilir zari genişletiyrsn bunlari takmayin canm siz yenmeye odaklanin
benım umrumda degıl ama eşim işte :(

bu haydar dumen recetesı dıye bırsey var ben onu bı kere deneyım dıyorum deneyıp sonuc alan varmıdır acaba ?gercı o adamın adını duyunca bıle tuylerım dıken dıken oluyo ama ...denize dusen yılana sarılır derler :(

benım umrumda degıl ama eşim işte :KK43:
Arkadasım kişiden kişiye değişir mi biliyorum ama ben parmak egzersizi yaparken bişey olmadı. Hatta onu da geçtim. Ilk deneyimimiz de eşimin penisinin yarısından fazlası girdi yine bişey olmadı. En son tam Birleşme oldu o zaman kan geldi. Kan geldi dedimse öyle cok bişey değil.
Benim eşim takıntı yapmıyordu. Lakin ben kendimi kötü hissediyordum sanki bişey yapmışım gibi. Rabbim herkese bu illeti yenmeyi nasip eder inşallah.

bu haydar dumen recetesı dıye bırsey var ben onu bı kere deneyım dıyorum deneyıp sonuc alan varmıdır acaba ?gercı o adamın adını duyunca bıle tuylerım dıken dıken oluyo ama ...denize dusen yılana sarılır derler :KK43:
sero cum senin bu tür şeylere ihtiyacın yok egzersiz yapiyorsan ara vermeden devam et hergun bir saat egzersiz yap akşamlari da yap kendini aliştirmalisin beyninin vajinaya birsey gireceğine ikna etmelisin hersey psikolojik aslinda beynin buna alişinca herşey yoluna girecektir canm

artık öyle hale geldımkı herkesten medet beklıyorum sankı bu hastalıgı utanılacak ayıp bısı gıbı gormeye basladım korkuyorumda aslında cunku ya olmazsa dusuncesı benı yıyıpp bıtırıyo :(
ah canim ah seni bi tek biz anlayabiliriz beni de siz amlayabilirsiniz..her deneme sonunda husrana ugramak ne demek cok iyi biliyorum..pes etmicez o bizi degil biz onu yenicez..

birde kitap dedınızya o kıtabın adı nedir vajınısmusla ılgılı bır kıtapmı egzersı hıc yapmadım cunku esım olacagına ınanmıyo resmen tıksınıyo sankı
"kadin bedeninin cinselligi reddedisi vajinismus"kitabin adi..cebrail kisa yazari..ck yayinlari..
benim esimde zaman zaman yapmiyorum zaten olmayacak falan diyo..pnsi aparat olarak kullaniyorum ya,git salatalikla falan yap en azindan o sonmez bekleye bekleye dedigi oldu :)

Back
X