- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #193.441
hmm hayırlı olsun yeni evinizsorma canim ev taşidim giremedm bi süredir özledim kiz sizi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm hayırlı olsun yeni evinizsorma canim ev taşidim giremedm bi süredir özledim kiz sizi![]()
yok artık"kadin bedeninin cinselligi reddedisi vajinismus"kitabin adi..cebrail kisa yazari..ck yayinlari..
benim esimde zaman zaman yapmiyorum zaten olmayacak falan diyo..pnsi aparat olarak kullaniyorum ya,git salatalikla falan yap en azindan o sonmez bekleye bekleye dedigi oldu :)
kızlık zarı bozulsa bile kanamaz yırtılır sadece canım eşini bu konuda bilgilendirmek için bi jinekoluğa götür bence o oluk oluk kan geliyo diyen arkadaşlar kendilerini kastklarndan oluyor o kanamalarparmak egzersızı yapan arkadaslara bır soru sormak ıstıyorum cekınıyorum ama parmak egzersızı yaparken kan gelıyomu kızlık zarı tehlıkeye gırıyomu cunku esım bıraz takıntılı bu konuda![]()
Canim cevabin icin cok tesekkur ederim dediklerini aynen denicem canim insallah basarabilirim cok zormus gercekten ne psikoloji kaldi ne bisey ama umudum var bu forum sayesinde insallah bende basaranlardan olurum rabbim kimde boyle bir dert varsa tez vakitte kurtarsin..canım sana şunu tavsiye ederim penisi çıkar tekrart kat bi kaç kez yap bunu sonra gelgit yapmaya çalış 1 hafta falan dene böyle tam olmasa bile sonra orası açılmaya başlıyor derin nefes al ıkın ittirmeye çalış
Menekşecim, kaslarını rahat bıraktığını zannediyorsun, aslında sıkmaya devam ediyorsun. Kendimden biliyorum, çok rahatım, sıkmıyorum kaslarımı neden olmuyor diye sinirlenir, üzülürdüm, yendikten sonra anladım ki sıkıyormuşum farkında olmadan. P..si aldığın noktaya kadar ilerlet, daha sonra çıkar, tekrar al, tekrar çıkar, vajinayı esnet esnetebildiğin kadar, birkaç denemeden sonra gireceğini düşünüyorum, p..si alırken nefes egzersizini unutma.
Ya da alabildiğin noktaya kadar al, içinde en fazla 10 saniye kadar beklet, daha fazla bekletme çünkü yumuşama sorunu yaşanabilir, 10 saniyenin sonunda derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak almaya devam et, son boğum girişini bu yöntemlerle kolaylaştırabilirsin. İlk denemende olmazsa ümitsizliğe kapılmadan denemeye devam et, ısrarla, kararlılıkla, inşallah olacak canım, bir şey kalmamış yenmene.
valla canim benimki de tepki gosteriyo arada sirada.bi gun suratimiz asik geziyoruz sonra bakiyorum ki tekrar denemeye baslamisiz :) benin kadar kendisinin de sorunu oldugunu biliyo cunkuoda güzel ben iki parmaga kadar yapabiliyorum eşimle denemeye korkuyorum biraz sinirli olmuyınca tepki gösterir
Canimm Allah razi olsun senden cevabin icin cok tesekkur ederim dediklerini aynen uyguliyacam canim bu sefer insallah olur valka denemedigim yol kalmadi dedigin gibi kasmadigimi zannedip kasiyorum bende sanirim sayenizde hergun yeni birsey ogreniyorum burada benim esim vardiyali calisiyor dolayisiyla denemeler icin hafta da bir kez anca vakit bulabiliyoruz biraz da bu sira ben degil de o benden kaciyo sanirim o da artik bikmis durumda yani once onu ina etmekle ugrasiyorum ama umutluyum insallah bu dertten kurtuluruz kim varsa Rabbim tez vakitte sifasini versin ..Menekşecim, kaslarını rahat bıraktığını zannediyorsun, aslında sıkmaya devam ediyorsun. Kendimden biliyorum, çok rahatım, sıkmıyorum kaslarımı neden olmuyor diye sinirlenir, üzülürdüm, yendikten sonra anladım ki sıkıyormuşum farkında olmadan. P..si aldığın noktaya kadar ilerlet, daha sonra çıkar, tekrar al, tekrar çıkar, vajinayı esnet esnetebildiğin kadar, birkaç denemeden sonra gireceğini düşünüyorum, p..si alırken nefes egzersizini unutma.
Ya da alabildiğin noktaya kadar al, içinde en fazla 10 saniye kadar beklet, daha fazla bekletme çünkü yumuşama sorunu yaşanabilir, 10 saniyenin sonunda derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak almaya devam et, son boğum girişini bu yöntemlerle kolaylaştırabilirsin. İlk denemende olmazsa ümitsizliğe kapılmadan denemeye devam et, ısrarla, kararlılıkla, inşallah olacak canım, bir şey kalmamış yenmene.
Canimm benim esimde hic boyle bir sorununuz yokmus gibi davraniyo o kadar anlatiyorum bu isi denemeden nasil yenicez diye muhabbeti yapilmaz biyle seylerin kinusa konusa buyusu bizuldu zaten dedi deneme yapmak isteyince bile resmen kaciyo benden ama bundan kurtulunca da o beni kovalicak :)valla canim benimki de tepki gosteriyo arada sirada.bi gun suratimiz asik geziyoruz sonra bakiyorum ki tekrar denemeye baslamisiz :) benin kadar kendisinin de sorunu oldugunu biliyo cunku![]()
valla :) adamin canina tak etti artik enteresan fikirler sunuyo napsin :)yok artık![]()
insalllahhh :) valla dun esime dedim ki sen benim istediklerimi yap ben de yendigim zaman seni odullendiriyimCanimm benim esimde hic boyle bir sorununuz yokmus gibi davraniyo o kadar anlatiyorum bu isi denemeden nasil yenicez diye muhabbeti yapilmaz biyle seylerin kinusa konusa buyusu bizuldu zaten dedi deneme yapmak isteyince bile resmen kaciyo benden ama bundan kurtulunca da o beni kovalicak :)
herifler haklı kızlar :))) başkası olsa kim bilir ne yapardı benim kaynım eşimm giyinmesini bilmiyo diye başka biriyle evlenmeyi düşünüyorvalla canim benimki de tepki gosteriyo arada sirada.bi gun suratimiz asik geziyoruz sonra bakiyorum ki tekrar denemeye baslamisiz :) benin kadar kendisinin de sorunu oldugunu biliyo cunku![]()
teşekkür ederim canım benim:)hmm hayırlı olsun yeni eviniz![]()
cok sukur anlayislilar valla..benim esim sevismeyi bilmiyo diye baska biriyle evlenseler tobe tobeherifler haklı kızlar :))) başkası olsa kim bilir ne yapardı benim kaynım eşimm giyinmesini bilmiyo diye başka biriyle evlenmeyi düşünüyor
sesini duydum da kuzum keske yardimci olabilseydim..iki parmak denedigimde ben hic becerememistim sen yine zorda olsa giris yapmissinSesimi duyan birileri ????
aynen karısı vajinusmus olan erkekler kulubü : ))) yani normal bu iki parmak girmemesiidusundum de eslerimiz icin de keske boyle bir yer olsaydi ne iyi olurdu..en azindan biz birbirimize sorup,konusup,dertlesip rahatliyoruz onlarin durumu bizimkinden de kotu..kimseyle konusamiyolar dertlesemiyolar![]()
inşallah hepimiz yeneriz rabbim değildostuma düşmanımın dahi basına vermesın cok zor bırseymısah canim ah seni bi tek biz anlayabiliriz beni de siz amlayabilirsiniz..her deneme sonunda husrana ugramak ne demek cok iyi biliyorum..pes etmicez o bizi degil biz onu yenicez..