- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #193.441
valla :) adamin canina tak etti artik enteresan fikirler sunuyo napsin :)yok artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla :) adamin canina tak etti artik enteresan fikirler sunuyo napsin :)yok artık![]()
insalllahhh :) valla dun esime dedim ki sen benim istediklerimi yap ben de yendigim zaman seni odullendiriyimCanimm benim esimde hic boyle bir sorununuz yokmus gibi davraniyo o kadar anlatiyorum bu isi denemeden nasil yenicez diye muhabbeti yapilmaz biyle seylerin kinusa konusa buyusu bizuldu zaten dedi deneme yapmak isteyince bile resmen kaciyo benden ama bundan kurtulunca da o beni kovalicak :)
herifler haklı kızlar :))) başkası olsa kim bilir ne yapardı benim kaynım eşimm giyinmesini bilmiyo diye başka biriyle evlenmeyi düşünüyorvalla canim benimki de tepki gosteriyo arada sirada.bi gun suratimiz asik geziyoruz sonra bakiyorum ki tekrar denemeye baslamisiz :) benin kadar kendisinin de sorunu oldugunu biliyo cunku![]()
teşekkür ederim canım benim:)hmm hayırlı olsun yeni eviniz![]()
cok sukur anlayislilar valla..benim esim sevismeyi bilmiyo diye baska biriyle evlenseler tobe tobeherifler haklı kızlar :))) başkası olsa kim bilir ne yapardı benim kaynım eşimm giyinmesini bilmiyo diye başka biriyle evlenmeyi düşünüyor
sesini duydum da kuzum keske yardimci olabilseydim..iki parmak denedigimde ben hic becerememistim sen yine zorda olsa giris yapmissinSesimi duyan birileri ????
aynen karısı vajinusmus olan erkekler kulubü : ))) yani normal bu iki parmak girmemesiidusundum de eslerimiz icin de keske boyle bir yer olsaydi ne iyi olurdu..en azindan biz birbirimize sorup,konusup,dertlesip rahatliyoruz onlarin durumu bizimkinden de kotu..kimseyle konusamiyolar dertlesemiyolar![]()
inşallah hepimiz yeneriz rabbim değildostuma düşmanımın dahi basına vermesın cok zor bırseymısah canim ah seni bi tek biz anlayabiliriz beni de siz amlayabilirsiniz..her deneme sonunda husrana ugramak ne demek cok iyi biliyorum..pes etmicez o bizi degil biz onu yenicez..
bende aynı durumdayım canım benımm hıc bırseye yanasmıyo sadece benım sorunummus gıbı goruyo oyle bunaldımkı artıkKızlar artık öyle bir noktaya geldik ki birbirimizden tamamen uzaklaştık ayrılmaya kadar gidiyor konu.
Korkumu isteksizlik olarak algılayıp sorun yaratıyor. O kadar beraber uğraşmamıza rağmen çabaladığımı ilerlediğimi o kadar gördüğü halde anlamıyor benide düşün ne haldeyim diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
:) olsaydı iyi olurdu ama yok olmamasıda daha iyi bence sonra birbirlerini yemleyip gider aldatırlardı falan allah korusun :) gecen benımkı bı sıteden okumus opusmekle cok kotu vırus ve bakterıler bulasıyo opusmeyın dıye adam öpüşmüyo yanı o derece :) onlar bızım gıbı degıl dalgasına soylenen seylerı cıddı algılıyorlar :)dusundum de eslerimiz icin de keske boyle bir yer olsaydi ne iyi olurdu..en azindan biz birbirimize sorup,konusup,dertlesip rahatliyoruz onlarin durumu bizimkinden de kotu..kimseyle konusamiyolar dertlesemiyolar![]()
:)valla ben baya ugrastim 2 parmak icin yapamadim.2 parmagini ameliyat eldiveninin bir parmagina gecir oyle dene bi de..aynen karısı vajinusmus olan erkekler kulubü : ))) yani normal bu iki parmak girmemesii
:) olsaydı iyi olurdu ama yok olmamasıda daha iyi bence sonra birbirlerini yemleyip gider aldatırlardı falan allah korusun :) gecen benımkı bı sıteden okumus opusmekle cok kotu vırus ve bakterıler bulasıyo opusmeyın dıye adam öpüşmüyo yanı o derece :) onlar bızım gıbı degıl dalgasına soylenen seylerı cıddı algılıyorlar :)
Çok teşekkürlerYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza![]()
erkekler bizim gibi değiller canm olamazlar da zaten onlar sabirsiz ve fevri davranirlar sen onunla güzelce konuşup çabaladiğini az kaldiğini söyle eşin öyle davraniyor diye sende egzersizleri aksatma canm daha çok çabalamalisin evliliğin için kendin için ben 1.5 sene yapamadm düşün sende yaparsin azimle devam et canm biz yanindayizbende aynı durumdayım canım benımm hıc bırseye yanasmıyo sadece benım sorunummus gıbı goruyo oyle bunaldımkı artıken azından egzersıze falan yanasmıs benımkı sagolsun hıc bırseye yanasmıyo tedavı dıyorum cok pahalı dıyo parmak egzersızı dıyorum kendın yap ben tıksınıyom dıyo ne yaparım bılmıyorum ama bızde ayrılık noktasındayız
![]()
Mocici senin nasıl gidiyor ben yendim ama başka pozisyonda deneyemedim hep altta ama şu var yine bazen korku oluyo onu nasıl yenerimerkekler bizim gibi değiller canm olamazlar da zaten onlar sabirsiz ve fevri davranirlar sen onunla güzelce konuşup çabaladiğini az kaldiğini söyle eşin öyle davraniyor diye sende egzersizleri aksatma canm daha çok çabalamalisin evliliğin için kendin için ben 1.5 sene yapamadm düşün sende yaparsin azimle devam et canm biz yanindayiz![]()
oooffff offf napcaz bunlarla yaaa :):) gecenlerde de bizimkindrn ucuk cikti..arastirmis cinsel yolla opusmeyle falan bulasiyo diye..bebek cok istemesine ragmen ovulasyon tarihim bile caydiramadi herifi :) olsun bi sonraki aya kalsin bebek tutarsa bi sorun olursa yazik diyo :)