• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Teşekkür ederim canım. Ben sayfayi uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazdim 1, 5 yıllık evliyim eşimin 2 parmağıni alabiliyorum birde aparat hazrladim 10 cm onu yapmaya çalışıyorum öyle..

Aparatı bildiğimiz mum varya onun dışına peçete sariyorum ve strecliyorum jel sürüyorum başta iğrenç gibi geliyodu ama biraz da olsa alıştım.. sen ne kadardır yapiyosun egzersizi

Adetim bitti ve denedik yapamadım esimde bu sefer acaba gecende olmadimi diyor moralim bozuldu ikilemde kaldim penis ucu ve birazcigi girdi demisti ve bende kegel yapinca birsey hissettim icimde ama bu seferr yapamadim cok yoruldum artik bu kadar basit bir seyi yapamiyorum esimi mutlu edemiyorum

Hıı anladım ben başlayalı iki ay oldu ama fıırsat bulup yapamıyorum kaynanamla yaşıyodum yeni ayrldm şimdide ev taşıdık temizlik yemek camasır bunları n hepsi kolay bde bebek yere koydun mu ağlıyo .s zaman bulamıyom gecede yorgun düşürüyor m anlıcan zamanla yarışıyor m

kızlar iyi geceler. Ben bişey sormak istiyorum. Biz Korunmasız olarak Eşli denemeler yapıyoruz ya. Hamile kalma olasılığımız var yani. Peki hasta olduğunuz da doktora ne diyorsunuz. Yani ben suan giribim ama hamile kalmış da olabilirim. Doktora gitsem ilaç verse Zararlı bi durum olursa. Nasıl olacak. Hamile olup olmadığımı bilmediğim için hamileyim de diyemez insan.

kızlar iyi geceler. Ben bişey sormak istiyorum. Biz Korunmasız olarak Eşli denemeler yapıyoruz ya. Hamile kalma olasılığımız var yani. Peki hasta olduğunuz da doktora ne diyorsunuz. Yani ben suan giribim ama hamile kalmış da olabilirim. Doktora gitsem ilaç verse Zararlı bi durum olursa. Nasıl olacak. Hamile olup olmadığımı bilmediğim için hamileyim de diyemez insan.
Canim doktora gdp anlatsan durumunu iyi olur aslinda.sonucta korunmuyosunuz bi ihtimal var yani

ben eşimin vajinamn üstüne boşalmasıyla hamile kaldıysam sen hayli hayli kalırsın dikkat et önce bi kan testi yaptr hamile olup olmadığı n çıkar

Gullac artik yag falan surmeden yapabiliomusunuz?bide korku yada aci kasma falan oluyomu
Yok canım yağ falan kullanmıyoruz. Aslımda hiç acı falan yok ama bacaklarımı eşimi itmeden kasıyırum sanırım. Hani o rahatsız olmuyor ama ben cok yoruluyorum. Bi de söylemiştim misyoner yapıyoruz biz. Eşim ağırlığını da veriyor. Kilometrelerce koşmuş kadar yoruluyorum. Bacaklarım cok fena ağrpuor.

islaklik olduguna gore ozaman korku kasma falan yok dimi.hic bi sknti olmadan yapabiliyosunuz
Ben hala ilk misyoner de alamıyorum. Ilk önce benim üste oldupum pozisyonda bir iki kez penisi çıkarıp tekrar alıyırom. Vajina sanırım alışıyor. Ama üste olduğumda hızlı gitgel yapamıyorum. Popomda bi baskı olusuyır. Sonra vajina alışınca misyonere geciyorum. Islaklığım yetiyor. Artık extra bişey kullanmıyorum.

Back
X