• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar anestol yada emla vajina icine mi vajina agzina mı suruluyor?
Tatlim ben alabildigim en kalin aparata surmustum biraz emla biraz bepanthol krem. O sekilde egzersiz yapmistim. vajina girisine de bir miktar surmustum. girisi biraz uyusturdu ama hislerim kaybolmadi. vajina icini ise hic uyusturmadi belki de ben az kullandim emlayi fazlasi zarar vermesin diye.

Tatlim ben alabildigim en kalin aparata surmustum biraz emla biraz bepanthol krem. O sekilde egzersiz yapmistim. vajina girisine de bir miktar surmustum. girisi biraz uyusturdu ama hislerim kaybolmadi. vajina icini ise hic uyusturmadi belki de ben az kullandim emlayi fazlasi zarar vermesin diye.
yapabildin mi derinciğim büyük aparatı :)

canım mevzu aslında kabullenmek ben kabullenmiştim gireceğini ama öyle kabullenip hemen pes edermişçesine kabullenmiştim deli anıma denk geldi sanırım çok ses etmedim :) psikolojik olduğu için o anda bu kremlerden destek aldım. ya inanın ben ilk yaptığımda bağırıyorum ama niye bağırdığımı bilmiyorum acıyor diyorum ya aslında sızı var. acı çok daha korkunç bir kelime çünkü yok öyle birşey bağırmalarım bile psikolojik

Slm kızlar galıba ben bu işi bu gece basardım:) galiba diyorum cunku hala ınanamıyorum.esım oldu elle bak bısey varmı dısarda dedı baktım yok:) 3 yıllık kabus bıttı. Nasıl oldu dersenız haydar dumen recetesını uyguladım uyusuktu bısey hıssetmedım ama bu bıle benım ıcın yetti.Allahın ıznıyle onu kullanmadan da yapmayı basarıcam.Allahım herkese yardım etsin...

Slm kızlar galıba ben bu işi bu gece basardım:) galiba diyorum cunku hala ınanamıyorum.esım oldu elle bak bısey varmı dısarda dedı baktım yok:) 3 yıllık kabus bıttı. Nasıl oldu dersenız haydar dumen recetesını uyguladım uyusuktu bısey hıssetmedım ama bu bıle benım ıcın yetti.Allahın ıznıyle onu kullanmadan da yapmayı basarıcam.Allahım herkese yardım etsin...
çok sevindim canım tebrik ederim :) Bir kere girdiyse hep girer artk ;)

evet canım penisle aynı boyuttaydı.Ayrıca sen ne güzel evde ilk defa kendin ilerledn ben onu yapamamıştım mesala.Sorun zaten o ilk sızı olan yeri geçmek gerisi çorap söküğü gibi geliyor bu sayfada da çok yardım edecek kişi var sen yeterki düzenli yap bence sen çabuk yenersin bu işi

İnşallahhhh canım.Ağzından bal akıyor :)) Valla kendimi hep rahat hissetmeye çalışıyorm.Herkes yapıyor bunu, bizde bir gün yapıcaz.Olmıycak bişey yok.Bu şekilde kendimi motive ediyorum.Burdaki arkadaşlarımında çok etkisi oldu gerçekten.Çünkü ben dr. falan gitmedim.Kendi bilgim ve öğrendiklerim dogrultusunda bişeyler yapmaya çalışıyorum.Şimdilik 2 parmak devam.Oda herhangi bir krem kullanmadım henüz.Bugün yarın dışarı çıkıcam,kremde alıcam.Sanırım o zaman daha hızlı ilerliycem.İnşallahhhhhh :KK36: Çok teşekkür ederim canım

Kızlar dikkatli olun yine cinsiyet karmaşası yaşayan insancıkların olduğunu düşünüyorum

Ben de bunu soracaktım size.Yeni üyeyim.Ve bazı üyeler özelden yazıyor.Yardım etmek isteyen arkadaşlarımı anlıyorum.Ve çok teşekkür ediyorum.Ama onun dışında bazı insanlar şüphe uyandırıyor niyeyse

Öncelikle tebrik ederim, adınıza sevindim :) İnşallah bizde o günleri görürüz :) Sormak istediğim bişey var.haydar dümen reçetesi nedir? nasıl bişeydir? bilgi verebilir misin rica etsem?

Ben egzersizlere ilk basladigimda icimden konustum canim senin gibi, rahatlamami saglamisti gercekten ise yariyor ama 10 cmlik aparatta takildim kaldim ucu giriyor sadece 2-3 cm. bir dahaki egzersizimde vajiyle konusmayi deneyecegim tekrar belki ise yarar yine:)
İnşaallah canım ben de çok işe yaradı bayağı rahatladım. Çok fazlaca panikleyen bir insanım vajinamla konuşmak kendiliginden gelişti. İyi de oldu tecrübe kazandırdı ve bu ayrıntıyı da kapmış oldum sizlerle de paylaşmak istedim. İnşallah bu sıkıntıyı yaşayan bütün hanımlar bu illetten kurtulur. Tek sıkıntımız gevşeyememek ve bu da psikolojiden geçiyor.. Bence egzersizlerin bir işe yaraması icin dışarıdan kendi kendine veya dışarıdan terapi almak şart. Hislerimize kulak verelim, bakalım bize neler söylüyorlar ve biz de hislerimizin korkularını denemelerde vajinamızla konuşarak giderelim inşallah başarırız

inşallah canım çünkü bacaklar kapalıyken penisin girmesi zor alta kayıyor biz girdi sanıyoruz
canimm tsk ederim iyiki bu bilgiyi verdin baba:* aparatla giris yapamayan ben bu sekilde agrisiz sizisiz acisiz aparati aldim git gel bile yaptimm:) darisi pnsin basina insallah :) cikarirken azcik sizi oluyo ama olsun :)

Back
X