- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #194.241
egzersiz yapan canlar bir sorum olucak..egzersizden sonra klitoris ve kasiklarda batma yanma gibi bi his sizde de olusuyo mu..?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende ilk anlarda olmuwdu ben bepanten surdum 2saatden sonra yine denedim her egzersiz bitenden sonra sende sur ve zamanla geciyor canim:)egzersiz yapan canlar bir sorum olucak..egzersizden sonra klitoris ve kasiklarda batma yanma gibi bi his sizde de olusuyo mu..?
canim bende son aparat ve hala orada bir yer var orani gecene kadar cok ufak yanma oluyor ama ilk sokdugumda oluyor sonra geciyor yani nerdeyse aliwanda kadar hiss edeceksin ama inan bana orani gecince bitiyor her wey:)Kizlar merhaba, dun egzersize basladim tekrar. Aparatin cevresi 7 cm i gecince bende sizi oluyordu belli bir yerde hep birakiyordum ilerletememistim. Dun yine aynisini yasadim ama beklettim sizinin oldugu yerde ikindim nefesimi vererek ittim biraz daha ilerletebildim. inceden kalina gecince herkeste boyle sizi olur mu? 7 cmlik aparatta sizi, yanma hic olmamisti ilk aparati aldigimda. zarin ordan gecerken mi oluyor o sizi yoksa zarla hic alakasi yok mu?
bepanthol ve hametanla yapiyorum egzersizlerimi..yine de oluyo o garip seyler..zorlamaktan mi acaba diye dusunuyorum :sevet bende ilk anlarda olmuwdu ben bepanten surdum 2saatden sonra yine denedim her egzersiz bitenden sonra sende sur ve zamanla geciyor canim:)
o hemen hemen gecmiyor canim egzersizleri hep bitirdikden sonra sur o kremleri zamanla geciyor yani tam vajina alete aliwinca duwunce bunlari davam et sen:) ama cokda zormala agri hiss edersen durdur sur kremi 2saat gecsin tekrar denebepanthol ve hametanla yapiyorum egzersizlerimi..yine de oluyo o garip seyler..zorlamaktan mi acaba diye dusunuyorum :s
sende egzersizlerine devam et zaten bugün yarın yenersin sonra da ona hattini bildir canımdün gene deneme yaptım bukez hiçç iyi olmadı eşim kızdı bana gene.. bende ortam biraz yumuşasın diye güldüm koluma bi vurdu acıttı baya sonra sende hiç ilerlemeler yok hep aynı felan diye bagırmaya başladı.. bende 1 bucuk seneye bakarsak iyim yani bukadrını hıc yapamıodum seni yaklaştırmıodum bile deyince .. alay edergibi haaaa 1 bucuk senmı olmus bende 1 ay felan sanıodum iyiki dedin demeseydin bilmezdık dedi.. ben tabi çok üzüldüm bide koluma vurmuştu ağlıodum zaten sonra hem ağladım hem deneme yaptık sonra o boşaldı kalktı gitti .. şimdide gene bişi olmamış gibi davranıo
canım ne yaptın ne durumdasın :)evet bende ilk anlarda olmuwdu ben bepanten surdum 2saatden sonra yine denedim her egzersiz bitenden sonra sende sur ve zamanla geciyor canim:)
egzersizlerine devam et canım .Ona da güzel sofralar hazırla sohbetler aç biraz gezin dışarıya çıkın havalarda güzel kafanızı dağıtınEşim benden soğumuş... Gittikçe herşey anlamsızlaşmaya başlıyor ve benim güçlü durmam gerekiyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum:'(
aptamilcim ben ay mı ne kadar yarısına kadar aldım bir kaç kez penisi alabildiğin yere kadar al tekrar çıkar git gide esniyor bi kaç kez poponu salla git gel yapmaya çalış yarısına kadar al yine sonra ıkınarak ittir bir de o en son yerinde bilmiyorum sende olur mu bende hafif sızı oluyordu orda durup sızının geçmesini bekliyorum geçince de beynimi rahatlatıp biraz daha ilerletiyorum böylece tam giriyor sende denetamam canim bi de bu sekilde denicemtsk ederim:* gercekten bu isin dr puf noktalari var :)
yok canım zarla ilgisi sen onu kastığından oluyor bi kaç gün daha çalışınca kasmıyosun o sızıda olmuyorKizlar merhaba, dun egzersize basladim tekrar. Aparatin cevresi 7 cm i gecince bende sizi oluyordu belli bir yerde hep birakiyordum ilerletememistim. Dun yine aynisini yasadim ama beklettim sizinin oldugu yerde ikindim nefesimi vererek ittim biraz daha ilerletebildim. inceden kalina gecince herkeste boyle sizi olur mu? 7 cmlik aparatta sizi, yanma hic olmamisti ilk aparati aldigimda. zarin ordan gecerken mi oluyor o sizi yoksa zarla hic alakasi yok mu?
canım bende ulusoya gittim bu sene parmak bile yapamazken 1 günde 3 aparatıda aldım çok ilgili bi doktorMerhaba arkadaslar ben Dr Murat Ulusoydan randevu aldim ama malesef her bu sorunu yasiyanlar ve iglesme cabasi icerisinde olan arkadaslarim gibi korkuyorum ve ne yapicagimi bilmiyorum.
Dr Ulusoyla ilgili verebiliceginiz bilgi varsa cok mutlu olurum. Yada Onerebiliceginiz birileri, denemedigim hic birsey kalmadi bu gerek egsesizler olsun aparatlari aldim yine deneyemedim.
Simdikten yardimlariniz icin tesekkurler.
canım sana şunu da söyliyim doktorun bütün dediklerini yap gerçekten uzman birisi orda 2 günde yenenlerde varmış ben geldikten sonra egzersizlere devam ederek yendim zaten oraya gidince sözleşme imzalatıyor tedaviyi tanıtıyor ve tedaviden 2 ay sonraya kadar bi sorun çıkmazsa dosyan öyle kapanıyor.Sonra eve dönsen bile o seni takip ediyor ona göre bilgi veriyor belki ona bile gerek kalmaz orda yenersin.Ben vajinama bile dokunamıyordum onun yöntemleri etkili benceBiri bu konu hakkinda beni lutfen bilgilendire bilirmi gitmelimiyim sizce lutfen yardimlarinizi bekliyorum
Arkadaslar merhaba, araniza yeni katiliyorum.
Ben 2 senedir nisanliyim ve 4 senedir birlikteligimiz var. Iliskimizin basindan beri nekadar ileriye gitsekte cinsellige hicbi zaman izin vermedim hep evlendikten sonra olsun dusuncesindeydim..
Son 1 senedir nisanlimin fikri degisti ve iliskiye girmek istedigini soyledi. 2 ay sonra dugunumuz var bu arada..
Bende onu kirmamak icin tamam dedim ama icimde bi huzursuzluk, bi kac gun hafta once denedik.. Olmadi, kendimi cok siktim ve bacaklarimi skmaktan hala agrisini hissediyorum. Basi girdi devaminda duvar gibi bisey hissettim bundan sonrasinin acidigini hissettim. bide bende evlenmeden once hamile kalirsam takintisi var bu nedenden prezervatif kullandik.. Agladigimi gorunce birakti anlayisla karsiladi ve seni cok korkutmuslar dedi :/ . ama ben korkumu ayirt edemiyorum suan, tekrar da denemek istemiyorum olmayacak diye.
Benimki hazir hissetmemek mi dugunden sonra olsun dusuncesi oldugu icin mi yoksa vajinismus hastaliginin baslangici mi bilmiyorum ama cok kafaya taktimaffedersiniz gecen parmagini soktu, ama beklemiyordum ve girdigini fark etmedim bile.. Bunu nasil aliyorsun dedi , orta parmaginin cogunu sokmus guya :! Kan da gelmedi.
Canım öncelikle merhaba. ben 7 aydır evliyim. fakat eşim ile daha önceden flört dönemimiz oldu ve bizde seviştik fakat o şekilde bir birliktelik olmadı. Tecrübelerime dayanarak şunu belirtmek isterim. Zaten evleneceksin bence çok sık görüşmemende fayda var. Görüşsen dahi yalnız yerlerde olmayın. Bence evliliği bekle. Ve şunu öneriyorum. Evlenmeden önce bir jinekologa git ve kızlık raporu al. bir köşede dursun. Şimdi parmak egzersizi yaptım soktu diyorsun kan gelmedi diyorsun normaldir olabilir. Ama evlendikten sonra böyle birşey olması durumunda eşin sıkıntı yaratabilir neden kan gelmedi diye. Türk ailesi geleneklerinde bu tarz yaklaşımlar söz konusu al ve rapor yanında dursun hatta bir kaç kadın hekimden al. Kesinlikle utanmanı gerektirecek bir durum değil.
Onun haricinde ben eşim ile evlenmeden önce 1-2 ay süreçte ara ara sevişmemiz oldu asla ileriye gitmedik yüzeyseldi ve çok istiyordum. sonra evlendim. ilk 4 ay yanaşamadım. 3.haftamda anladım ki vajinusmus hastasıyım. ve bunu kabul etmekte zorlandım kendi araştırmalarım doğrultusunda. sağolsun eşim hiç zorlamadı hem anladı. üstüme varmadı. sonra 4.ayın sonunda aştım kendi kendime. fakat bu 4 ay süre içinde ne yapacağımı şaşırdım ne yapsam ne etsem alkol mü alsam krem mi sürsem falan AMA hiçbirini yapmadım doğal yollarla kendimin hazır olmasını bekledim ve parmak egzersizi yaptık eşim ile KAN gelmedi. baktım içime penisi alamıyorum gittim EMLA KREM ALDIM. 1 tüpü rahim içime yani vajina içime boşalttım hani acı hissetmeyeyim diye. YAPTIĞIM EN BÜYÜK HATALARDAN BİRİ OLDU. ve yine ilişkiye giremedim. ANLADIM Kİ BU BEYİN İLE ALAKALI BİRŞEY. ve yapacagım aşacağım dedim ağlaya ağlaya psikolojim tamamen bozulmuştu. neyse sonra aştım ve içime penisi aldım ama acı duya duya. ÇÜNKÜ çok sıkıyordum kendimi tamamen kapatmıştım ilişkiye kendimi. tabiki KASLAR kendini kapatır. EN GÜÇLÜ KASLAR vajina kaslarıdır. Sonra 1-2-1-2 alıştım. ıslaklık olmaya başladı ve içime rahat aldım. ama burada en önemli şey; ERKEĞİN kadını hazırlaması. benimki daha önce biri ile beraber olmadı tecrübesiz ama illaki erkek yani içgüdüsel yaklaşabilir. neyse. Sonra bir baktım Allah Allah içimde BİRŞEY OLDUĞUNU HİSSETMİYORUM. ZEVK ALMIYORUM. AMAN ALLAHIM 4-5 AY VAJINISMUSU YENDIM DERKEN HİSSİZLİK BAŞLADI. ROL YAPMAKTAN SIKILDIM.
doktora gittim anlattım dedıkı kızsın hale ama nasıl olur parmak egzersızı yaptık dedım olabılır dedı. penısı almadan kanama olmaz dedı alsan bıle bazen kanam olmayabılır dedı. neyse. Emla krem sürmeden önce içime parmak aldığımda hissedıyordum bi cisim olduğunu. Emla krem boşalttım sonra hissizlik başladığını söyledim. kesinlikle krem ile ilgili değil dedi doktor. psikolojik olarak çok baskı yapmıssın beynine ve yetiştirşilme tarzımdan oldugunu ve vajinismusu kendi kendime aştığımdan bu durumun bir süre olamabileceğini söyledi. bend eşuan geçmesini beklıyorum.
1) 3-4 doktora git kızlık raporunu al yanında kalsın UNUTMA.
2) Kesinlikle evlenmeden ilişkiye girme ASLA.
3) Sana gelince; Evde kendi kendine KEGEL EGZERSİZİ yap. Pelvik kasları çalıştırmak diye google yaz. nasıl yapılacağını söyler. EVLİLİĞE HAZIRLAN.
4) Nişanlın ile bu durumu konuş de ki: ben evlendiktan sonra beraber olmak istiyorum de. ve lütfen bana daha sakin daha yumuşak davran ve aceleci olma de. ben kendimi hazır hissetmiyorum de. Senin beni bana iyi hissettirmen lazım de.
5) Emin ol kegel egzersizlerini yap inan bana kendini ilk gece çok rahat hissedeceksin ve ben o kadar pişmanım ki keşke keşke keşke diyorum eşim ile ilk gece beraber olsaydım bu sorunları yaşamazdım dıyorum. Kendini o güne iyi hazırla kafanda asla acı hissi olmasın. çünkü bak ben vajinismusu yaşayıp kendi kendime BEYNİMDE bitirerek aştım hiç bişiden destek almayarak vallahi billahi yemin ederim sadece vajina ilk başında hafif bi acı oluyor inan bana sonra sanki içine yağ dökülmüş gibi oluyor.. cop cop kendi kendine giriyor.
BEBEK YAĞI KULLAN VAJİNANA MASAJ YAP. BEYNİNE ŞU KOMUTU VER HERŞEY RAHAT OLACAK VE ASLA KASILMAYACAGIM VE ACI HİSSETMEYECEĞİM DE.
MUTLAKA KONUŞ İLK GECE SENİN İLE EN AZ 30 DK ÖN SEVİŞME YAPSIN MUTLAKA VE AKLINDAN SEN O KISMI ÇIKART BAK NASIL COP DIYE GIRIYOR. SADECE BEBEK YAĞI KULLAN. ASLA KREM VE JEL ALMA. PERİŞAN OLURSUN İNAN BANA. AZ BİR MKTARDA DÖK PENİSE DÖKSÜN VE KENDİNE AZ SÜR. ZATEN SEVİŞİRKEN ISLANDIĞINI HİSSEDECEKSİN SONRA BIRAK İÇİNE GİRSİN SAKIN KASMA SIRTÜSTÜ UZAN VE BACAKLARINI AÇABİLDİĞİN KADAR AÇ VE BAŞKA POZİSYONDA DENEME İLK SEFERDE. AMA HAKİMİYET SENDE OLSUN İÇİN RAHAT DEGILSE PENİSİ SEN TUT ÖYLE GİRSİN.
HAYDİ SELAMLAR.
Canim cok tesekkur ederim yardimci oldugun icin.
Kizlik zari gibi bi problemimiz yok canim, onu da parmagi soktum dedikten sonra ben sorguladim, soktuysan niye gelmedi dedim, ya bozulmadi yada onceki yakinlasmamizda olmustur fark etmemissizdir dedi ki gercekten oyle p'si hic bi zaman sokmadi icine. Ama nisanlim boyle seyleri sorun edecek bi insan degil birbirimizi cok iyi taniyoruz artik cok sukur :) o benim her anlamda ilkim cunku.
Benim o gune kadar hic korkum olmadi oyle cinsellikten sadece evlenmeden once oyle bisey yapmak istemedim hic. cocukluk tan beri evlendikten sonra olur dusuncesi vardi ki nisanlimda bunu cok iyi biliyor, son 1 senedir biraz sabirsizlasti.. bende kiramadimdenedim ama keske denemeseydim cunku tekrar oyle olacak mi korkusu sardi beni.
Cok anlayisla karsiladi ama ben en son tamam yap dedigim halde yapmadi. bilinc altim da hazir degildi, icimden allahm hayirlisiysa olsun dusuncesi.
o gunden beri denemedik, on sevismeyi de uzun tutmustuk islaklik vardi taki yakinlastirana kadar.
Simdi o bisey soylemiyor deneyelim felan da demiyor zorlamak istemiyor beni ama kendi kendime evham yaptim simdide. ya dugunden sonra da olmazsa korkusu sardi. simdi yapsam denesem olsa sikinti kalmasa dusuncesi.
Bebe yagi kullanirim artik hazir hissettigimde dugune de bisey kalmadi zaten bekler' de ben sabredebilirmiyim bilmiyorum. Dugun gecesi yapamayan cok arkadasim var benim, ertesi gunu hatta 2-3 gun sonra yapanlar tamam, ama aylarca yapamamak korkutuyor iste. bide o kasilmayi hissettim ya, duvar gibi biseyi.. cok kotu korku sardi.