Canim cok tesekkur ederim yardimci oldugun icin.
Kizlik zari gibi bi problemimiz yok canim, onu da parmagi soktum dedikten sonra ben sorguladim, soktuysan niye gelmedi dedim, ya bozulmadi yada onceki yakinlasmamizda olmustur fark etmemissizdir dedi ki gercekten oyle p'si hic bi zaman sokmadi icine. Ama nisanlim boyle seyleri sorun edecek bi insan degil birbirimizi cok iyi taniyoruz artik cok sukur :) o benim her anlamda ilkim cunku.
Benim o gune kadar hic korkum olmadi oyle cinsellikten sadece evlenmeden once oyle bisey yapmak istemedim hic. cocukluk tan beri evlendikten sonra olur dusuncesi vardi ki nisanlimda bunu cok iyi biliyor, son 1 senedir biraz sabirsizlasti.. bende kiramadim

denedim ama keske denemeseydim cunku tekrar oyle olacak mi korkusu sardi beni.
Cok anlayisla karsiladi ama ben en son tamam yap dedigim halde yapmadi. bilinc altim da hazir degildi, icimden allahm hayirlisiysa olsun dusuncesi.
o gunden beri denemedik, on sevismeyi de uzun tutmustuk islaklik vardi taki yakinlastirana kadar.
Simdi o bisey soylemiyor deneyelim felan da demiyor zorlamak istemiyor beni ama kendi kendime evham yaptim simdide. ya dugunden sonra da olmazsa korkusu sardi. simdi yapsam denesem olsa sikinti kalmasa dusuncesi.
Bebe yagi kullanirim artik hazir hissettigimde dugune de bisey kalmadi zaten bekler' de ben sabredebilirmiyim bilmiyorum. Dugun gecesi yapamayan cok arkadasim var benim, ertesi gunu hatta 2-3 gun sonra yapanlar tamam, ama aylarca yapamamak korkutuyor iste. bide o kasilmayi hissettim ya, duvar gibi biseyi.. cok kotu korku sardi.