- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #194.381
Heh bana bunlarla gelin:) bakalim denicem iki parmagi basi girerse devaminda siknti yok diye dusunuyorum..insallah oylr olur..ebek cıkıyor tabıkı acılacak
kı parmak daha zor sen zor olanı basarıyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heh bana bunlarla gelin:) bakalim denicem iki parmagi basi girerse devaminda siknti yok diye dusunuyorum..insallah oylr olur..ebek cıkıyor tabıkı acılacak
kı parmak daha zor sen zor olanı basarıyosun
:)) insallah.. 1parmakta acımiyor da..bakalım 2 parmakta nolur..sizin bitti mi?[/QUOTE]kts, post: 40878065, member: 585786"]sen merak etme basarıcaksın
ben bıle yapabıldıysem
bıde denerken bırak acırsa acısın
acıdıkca acıyada alısıyosun
valla bızım dogumumuzda kolay olacak
önden idmanlıyız :)
:)) insallah.. 1parmakta acımiyor da..bakalım 2 parmakta nolur..sizin bitti mi?
ne ogrenmek ıstıyosun hemen acıklayayım bılgım dahılınde
gecmis olsun sana da canim :* hadi bakalim ovulasyonda hamile kal insallah bu son regl olsun:)kodla canım kodla benim de regle başladı bende yendiğimi kodluyorum bu işi başardıktan sonraki ilk regle benimde![]()
inşallah ya çok istiyoruz allah hepimize nasip etsin :)gecmis olsun sana da canim :* hadi bakalim ovulasyonda hamile kal insallah bu son regl olsun:)
Biraz komik gelebilir egitim olarak degilde kendimin cahiliymişim gercekten jınekologa gorundum ıkınarak bana vajına girisini ve kızlıgı göstermeye calıstı ama çok küçücüksanırım kulak cubuguyla baslanılıyor ama doğru yer mi orası uzerinde centik gibi bişey var başka doktora bile gitmeyi düşünüyorum
Biraz komik gelebilir egitim olarak degilde kendimin cahiliymişim gercekten jınekologa gorundum ıkınarak bana vajına girisini ve kızlıgı göstermeye calıstı ama çok küçücüksanırım kulak cubuguyla baslanılıyor ama doğru yer mi orası uzerinde centik gibi bişey var başka doktora bile gitmeyi düşünüyorum
ne cahıllıgı ya asla oyle dusunme
ben gırısın tam nerde oldugunu bıle bılmıyodum yanlıs yere bastırıp duruyodu gıremıyodu ayy ne acılar cektım
vajına gırısı kucuk bı yer degıl dedıgım gıbı bebegın kafası cıkabılecek kadar esnek oncelıkle
kızlık zarıda hassas bı doku
zaten zara hıc takılma o yokmus gıbı dusun
mevzu sadece gırısı saglayabılmek
4-5 cm gırdıkden sonra zaten cok rahat yaparsın onemlı olan bogumu asabılmek
insallah canimm :* allah izin verir de ovulasyona yetistirirsem bu isi benim de bebekim olabilir :) kurban oldugum isteyen herkesin kucagini doldursun insallah..inşallah ya çok istiyoruz allah hepimize nasip etsin :)