• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar Günaydın,

Yarın için ilk egzersizime başlıyorum inanılmaz korku ve heyecan var anlatamam.
bugün akşam kendimi tanımak için ayna karsısında olacağım, bakalım hayırlısı..:KK14:

ilk olarak serçe parmakla mı başlasam?
nasıl nerden ve en kolay hangisi ile başlayayım ? :KK64:
Canım serçe parmakla başka canım önce vajinani incele devamlı Nefes egzersizi yap

a
Kızlar Günaydın,

Yarın için ilk egzersizime başlıyorum inanılmaz korku ve heyecan var anlatamam.
bugün akşam kendimi tanımak için ayna karsısında olacağım, bakalım hayırlısı..:KK14:

ilk olarak serçe parmakla mı başlasam?
nasıl nerden ve en kolay hangisi ile başlayayım ? :KK64:
Canım merhaba ben yenmiş biri olarak soyluyorum gormene gerek yok, zaten orada sadece aparat veya parmak veya penisin girebilecegi ebatta tek delik var :)
İstersen bir kaleme pecete sarıp strec film dola ınce birsey onu kullan parmak yerine en azından oraya kendi bedenin haricinde birsey giris yapabiliyor bunu beynine yerlestirmiş olursun.
Emla kremin falan varmı ve bepantol krem bolca vajina girisine ve kalca girisine sur parmaklarınla masaj yap, sonra nefes burnundan al agzından yavasca ver ve nefesini verirken aparatı itmeye basla. Biraz bekle 10 sn kadar ve ıdrar tutar gibi sık bırak kaslarını istersen ozelden yardımcı olabilirim

canım ben kastığım için sızı oluyo dimi nasıl rahatlattın kendini çok deneyerek mi?
Tam da bilmiyorum ki.. deneyerek oldu galiba. her akşam oluyor. eşimin kızdığı akşamın sabahı masaj yaptım. aynayla inceledim. buradaki yazılanları okudum. sürekli acı yok acı yok dedim kendime. çocuk istiyorsan olacak dedim.
birde bende olmamasına rağmen istek oldukça fazlaydı. olsun istiyordum. onunda etkisi olabilir. yaşın etkisi olabilir. ki ben 31 buçuk yaşındayım. çocuk için çok beklememem lazım :)
tüm bunlar birleşince kolayca aştım galiba. ama tek pozisyonda hala.. bunada şükür. Allah dualarımı kabul etti. Cümlemiz atlatırız İnşaallah...
bu vajinismusun kademeleri oluyormuş. benimki ilk kolay aşılanı. yani isteyipte yapamamak özetle.
Allah herkesin yardımcısı olsun.

Kızlar selamlar..ben dun iki parmağı deneyeyim dedim pek olmadı sadece belki bi kısmı...ya tek parmak giriyor da iki parmak nasıl olmuyor anlamıyorum..yanlis i nerde yapıyorum acaba?!

Kızlar selamlar..ben dun iki parmağı deneyeyim dedim pek olmadı sadece belki bi kısmı...ya tek parmak giriyor da iki parmak nasıl olmuyor anlamıyorum..yanlis i nerde yapıyorum acaba?!
canim ben de cok ugrastim ama 2 parmak yapamadim..2 parmak kalinliginda aparat yaptik esimle..ilk denemede basardim..parmaklar katlaniyo tirnak faktoru falan da var..aparat daha kolay oluyo bence ;) bi de bacaklarini acabildigin kadar acip aparati oyle yerlestir. nefes verirken asagi dogru ittir bak cok kolay olucak:)

[ptamil44, post: 40885424, member: 675225"]canim ben de cok ugrastim ama 2 parmak yapamadim..2 parmak kalinliginda aparat yaptik esimle..ilk denemede basardim..parmaklar katlaniyo tirnak faktoru falan da var..aparat daha kolay oluyo bence :KK66: bi de bacaklarini acabildigin kadar acip aparati oyle yerlestir. nefes verirken asagi dogru ittir bak cok kolay olucak:)[/QUOTE]
O aparati neyle yaptiniz? Yani materyal olarak:)

Kızlar merhaba
Vajinismus u Yenen lere bir sorum var.
Egzersizleriniz ne kadar sürdü?
Yani ne kadar sürede yendiniz?
Eğer gittiğim doktor beni engellemese idi ben Onbeş yirmi gün uğraşsa idim halledebilirdim diye düşünüyorum.
Çünkü ben parmağı illkez soktuktan sonra cesaretim vardı. Ama doktor acele ediyorsun diye azarladı. En son burayı bulup penisin ucunu aldıktan sonra bıraktım doktoru. Sonrada sağ olsun burdaki Arkadaşların sayesinde hallettim. Psikolojik olarak kurtulduktan sonra da iyi değildim anlatılamaz bi duygu bi Boşluk hissettim. Burdaki kaderdaşlarım cok yardımcı oldu.
Doktorumun da bana şöyle bi artısı oldu. Vajinayı Anlattı çözümsüz olmadığını söyledi. Seanslarda Ağladım eksik hissediyorum kendimi dedim rahatladım
Rabbim bu illeti çeken herkese yardım etsin.
Şimdi de çocuk istiyoruz. Korunmuyorum Rabbim tez vakitte bi bebek verir inşallah sağlıklı sıhhatli.

biz enjektorle yaptik..enjektore once pamuk sonra strec film sardik.uzerine de ameliyat eldiveninin bir parmagini gecirdik...bolca bepanthol surdum ilk denemede oldu..aparati buyutmek icin de pamugunu cogaltip yaptik..

Eğer gittiğim doktor beni engellemese idi ben Onbeş yirmi gün uğraşsa idim halledebilirdim diye düşünüyorum.
Çünkü ben parmağı illkez soktuktan sonra cesaretim vardı. Ama doktor acele ediyorsun diye azarladı. En son burayı bulup penisin ucunu aldıktan sonra bıraktım doktoru. Sonrada sağ olsun burdaki Arkadaşların sayesinde hallettim. Psikolojik olarak kurtulduktan sonra da iyi değildim anlatılamaz bi duygu bi Boşluk hissettim. Burdaki kaderdaşlarım cok yardımcı oldu.
Doktorumun da bana şöyle bi artısı oldu. Vajinayı Anlattı çözümsüz olmadığını söyledi. Seanslarda Ağladım eksik hissediyorum kendimi dedim rahatladım
Rabbim bu illeti çeken herkese yardım etsin.
Şimdi de çocuk istiyoruz. Korunmuyorum Rabbim tez vakitte bi bebek verir inşallah sağlıklı sıhhatli.
Teşekkür ederim cevabın için.
Ben maalesef direk olsun istiyorum, egzersiz yapmak çok zor geliyor.
Sebep acı falan değil, yapmak istemiyorum itici geliyor. İnşallah asarim bu durumu. 15 20 gün çok iyi bence. Tebrik ederim seni.
İnşallah hayırlısıyla kısa sürede bebeğine de kavuşursun.

selam hepinize. bugün 3 parmak denedim oldu . şaşırdım tabi bunun olmasına. 2 mum da denedim aynı bugün o da oldu. artık sonlara geldim sanırım. çok heyecanlıyım. hepinizden allah razı olsun. başka bi egzersiz kaldı mı onu da bilmiyorum.?

Kızlar ikinci kez egzersiz yaptım.
Yine çok uzun süre yapamadım 10 dakika falan sürdü.
Önce mumla denedim daha sonra bi büyük aparati geçtim.
İlkten zorlansam da sizin yazdiklariniz sayesinde nefes verirken denedim ve oldu. 2. aparatın çevresi 8 buçuk cm.
Yalnız merak ettiğim, aparatın ucu yani giriş kısmı ince, yukarı doğru kalınlaşıyor.
Bu eksi bir durum mu? Yani ucu da mı 8 buçuk cm olmalı?

Teşekkür ederim cevabın için.
Ben maalesef direk olsun istiyorum, egzersiz yapmak çok zor geliyor.
Sebep acı falan değil, yapmak istemiyorum itici geliyor. İnşallah asarim bu durumu. 15 20 gün çok iyi bence. Tebrik ederim seni.
İnşallah hayırlısıyla kısa sürede bebeğine de kavuşursun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/page-197
o zaman birde buraya göz atmanızı tavsiye ederim arkadaşım.

arkadaşlar ben 22 ay bu dertle uğraştım
Berakellahü leke ve bâreke aleyke ve cemea beynekümâ fi hayrin
Dua bu arkadaşlar anlamı: Allah senin üzerine bereketli kılsın ve üzerine bereketini döksün.ikinizi hayır içinde biraraya getirsin.
bu duayıda okumayı eksik etmeyin çoooook faydası oldu bence

Kizlar bi yaptigimiz parmak egErsileri sayesinde dogumun son aylarindaki alltan muaynede cok isimize yatayacak hop korkmadan doktorun elini icimize alacagiz iyi dusunun iyi olsun sokun elinizi hiç bisey olmaz

arkadaşlar ben 22 ay bu dertle uğraştım
Berakellahü leke ve bâreke aleyke ve cemea beynekümâ fi hayrin
Dua bu arkadaşlar anlamı: Allah senin üzerine bereketli kılsın ve üzerine bereketini döksün.ikinizi hayır içinde biraraya getirsin.
bu duayıda okumayı eksik etmeyin çoooook faydası oldu bence
canim ben de hep ayetel kursi okuyorum fakat hep cekinerek okudum gunaha mi giriyorum acaba diye..ama hep beni rahatlatmistir..bu duayi paylastigin icin binlerce tesekkur canim benim :*

canim ben de hep ayetel kursi okuyorum fakat hep cekinerek okudum gunaha mi giriyorum acaba diye..ama hep beni rahatlatmistir..bu duayi paylastigin icin binlerce tesekkur canim benim :*
canım çok faydası var ben ilk bu duayla başını almaya başlamıştım .Herşey allahtan derdini veren dermanını da verir biz çalışcaz duamızıda yapcaz allah ol derse olur hayırlısıyla inşallah tüm arkadaşlar faydasıını görür

Kizlar bi yaptigimiz parmak egErsileri sayesinde dogumun son aylarindaki alltan muaynede cok isimize yatayacak hop korkmadan doktorun elini icimize alacagiz iyi dusunun iyi olsun sokun elinizi hiç bisey olmaz
ben de hep bunu dusundum :) bu isi ilk gecede yapanlar:iyyy parmak egzersizi mi igrenccc ben yapamam..demislerdi bana..doktor muayenesinde parmak sokturamadilar :)

Back
X