• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Uzun süredir bu aparatla yapıyordum zaten canım. O yüzden şaşırdım fazla kalın değildi aparatım. Tekrar egzersiz yapmaya çekiniyorum acır diye .
zorlamis olabilirsin canim..aci mi hissettin , tekrar acimasindan mi korkuyosun yoksa aciyabilme ihtimalinden mi cekiniyosun..beynine kotu sinyaller gonderme ;)

zorlamis olabilirsin canim..aci mi hissettin , tekrar acimasindan mi korkuyosun yoksa aciyabilme ihtimalinden mi cekiniyosun..beynine kotu sinyaller gonderme :KK66:
Canım pek zorlamadim aslında ama uyuştuğu için anlamadım belki . Acı hissetmedim ama kanayinca zorlamak istemedim yarın deneyecegim bakalım acı olacak mı ..

mısyonerde esınız yapmak zorunda degılkı

sız elınızle yerlestırın o yavas yavas ıtsın

onu yonlendırın dur devam et yavas dıye

dırek alıp lap dıye sokacak degıl ya

:)

:) es sabirsiz olunca lap diye sokar valla:) elinin ayari da yok az ittir diyorum ayarlayamiyo ;) bi de deneyimsiz oldu mu vay haline, bi bakmissin idrar deligine zorluyo ;) yasanmisliklar var canim o yuzden izin veremiyorum;)

tum vajınusmuslular aynı seyı yapıyor bende aynı seyı yasadıgım ıcın anlıyorum

ama boyle yaparak sız sureyı uzatıyorsunuz kuzucuklar

su korkuyu aklınızdan atın tesırı oldunuz ıyıce

lap dıye soksa nolur ayrıca keske sokabılsede su ıs cozulse :)

sen elınle onu tut parlagınla asagı bastırarak onada yavasca bastır de hıc elını cekmeden

oyle oyle ılerler bı kerede kımse pat dıye sokamaz

2 yıllık evlıde bıle zor o merak etme ;)

sen elınle onu tut parlagınla asagı bastırarak onada yavasca bastır de hıc elını cekmeden

oyle oyle ılerler bı kerede kımse pat dıye sokamaz

2 yıllık evlıde bıle zor o merak etme :KK66:
yokbe alışınca giriyo hemen benim bir ay oldu yenelim ilk giriş dışında kolayca giriveriyor ;) kasmayın kendinizi

canım çok faydası var ben ilk bu duayla başını almaya başlamıştım .Herşey allahtan derdini veren dermanını da verir biz çalışcaz duamızıda yapcaz allah ol derse olur hayırlısıyla inşallah tüm arkadaşlar faydasıını görür
kız sen bunu kackere okuon

:) es sabirsiz olunca lap diye sokar valla:) elinin ayari da yok az ittir diyorum ayarlayamiyo :KK66: bi de deneyimsiz oldu mu vay haline, bi bakmissin idrar deligine zorluyo :KK66: yasanmisliklar var canim o yuzden izin veremiyorum:KK66:
ha haha :D aynen ya sonrada bana kızıo :D

yokbe alışınca giriyo hemen benim bir ay oldu yenelim ilk giriş dışında kolayca giriveriyor :KK66: kasmayın kendinizi

bizde ilk giristen bahsediyoruz zaten

ilk gırısten sonra kımse problem yasamaz

ılk gırerken bıraz tedırgın oluyor ınsan mevzunun ılerleyısınde alısmıs oluyor

ama gun sonra yıne ılk gırerken hıssedıyorsun

benım kasteddıgım o ! bazı fılmlerde direk lap diye gayet rahat gıırıyorlar onu anlatıyırum

oyle bırsey zaten olmaz korkma dıyorum arkadasa

Back
X