• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen elınle onu tut parlagınla asagı bastırarak onada yavasca bastır de hıc elını cekmeden

oyle oyle ılerler bı kerede kımse pat dıye sokamaz

2 yıllık evlıde bıle zor o merak etme ;)

sen elınle onu tut parlagınla asagı bastırarak onada yavasca bastır de hıc elını cekmeden

oyle oyle ılerler bı kerede kımse pat dıye sokamaz

2 yıllık evlıde bıle zor o merak etme :KK66:
yokbe alışınca giriyo hemen benim bir ay oldu yenelim ilk giriş dışında kolayca giriveriyor ;) kasmayın kendinizi

canım çok faydası var ben ilk bu duayla başını almaya başlamıştım .Herşey allahtan derdini veren dermanını da verir biz çalışcaz duamızıda yapcaz allah ol derse olur hayırlısıyla inşallah tüm arkadaşlar faydasıını görür
kız sen bunu kackere okuon

:) es sabirsiz olunca lap diye sokar valla:) elinin ayari da yok az ittir diyorum ayarlayamiyo :KK66: bi de deneyimsiz oldu mu vay haline, bi bakmissin idrar deligine zorluyo :KK66: yasanmisliklar var canim o yuzden izin veremiyorum:KK66:
ha haha :D aynen ya sonrada bana kızıo :D

yokbe alışınca giriyo hemen benim bir ay oldu yenelim ilk giriş dışında kolayca giriveriyor :KK66: kasmayın kendinizi

bizde ilk giristen bahsediyoruz zaten

ilk gırısten sonra kımse problem yasamaz

ılk gırerken bıraz tedırgın oluyor ınsan mevzunun ılerleyısınde alısmıs oluyor

ama gun sonra yıne ılk gırerken hıssedıyorsun

benım kasteddıgım o ! bazı fılmlerde direk lap diye gayet rahat gıırıyorlar onu anlatıyırum

oyle bırsey zaten olmaz korkma dıyorum arkadasa

İnsan burda yazılanları okudukça açılıyor galiba. Bana öyle oluyor. Oturup yazıp anlatmak istiyorum. Gerçekte en yakın ablama bile anlatamadım yaşadıklarımı.
Soramadığım oluyor mu sorusunu sordum. Oluyormuş. Bahsigeçen misyoner konumda. Eşim onda çok yorulduğu için benim üstte olmamı istiyor. İkidir denedik. Onuda ilkinde az acı ile başardım. İkincide yine biraz zorlandım ama acı olmadı. Mideme kramplar giriyor. Ki ben ilkinde onu acı sandım. Sanırım o başka birşeyden dolayı oluyor. :)
Yada bana öyle geliyor. var mı midesine kramplar giren. Acı değil ama.
Birde eşim diyorki, içerdeyken sıkıyorsun kendini hem kendi hem benim canımı yakıyorsun. Elimde değil napıyım. O da yorulmaktansa az acıya razı oluyor :)

benım kasteddıgım o ! bazı fılmlerde direk lap diye gayet rahat gıırıyorlar onu anlatıyırum

tamam canım kızma :)

o filmler yok mu o filmrler:) keske su kadinin seyi ben de olsa dedirtti o filmler :) soylediginiz cok dogru aslinda bi izin verebilsem coktan bitirmistik bu derdi..bikac kez basina kotu bisi geldi mi bi daha yapamiyosun iste..

valla asıcaksın catır catırda dogum yapacaksın hersey duzelecek ınanıyorum :)
ben kendımde artık bu potansıyelı gorebılıyorum cunku

ben bıle boyle olabıldıysem ;)

başım ağrıyor :) triplerine bile girdin yani, o kadar ilerledin maaşallah sana :)
başım ağrıyo demiyorum ama yorgunum bugün olmasa diyorum o da sen zaten bişey yapmıcan merak etme yorulcak olan benim diyo :) böyle masum masum bakınca kıramıyorum eşşeği :)

Back
X