- 12 Mayıs 2015
- 320
- 111
- 103
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #194.681
Haahh şöyle kuzum ya inan aci bile duymucaksin sadece beynini rahatlat gerisi gelir zaten
valla ellerimi bağla bende dedim. ama aynen ölüm yok ucunda giricek kanıycak biticek . adet oldum bugun yoksa bugün yapıcaktım sanssızım işte birde. hep ertelemek için neden ama inan bana 13.günüm bugün birlikte olucağım gün muhtemelen evliliğimin 22. günü falan olucak bak yazıcam buraya o gün benim kurtuluşum olucak çok taktım kafaya yapıcam ya. yanımda çalışan ufacık kız takır takır yapıyorsa eşiyle ben kendimden utanmalıyım bence . bu bir sorun olmycak artık bana . eşimde diyor sen geriye dönüp baktıgında bu hallerine gülüceksin kenmdini hazır hissetmen lazım sadece diyor. ben kendimi artık hazır hissedicem ya. 13.gündür yeter yattıgım . sizde silkelenin kızlar ya. ölüm mü var ucunda bırakın girsin. kasın kendinizi gerekirse eşiniz sokarken içinizde biraz durun bekleyin ama devam edin. ben ilk denememde çok ağladım çünkü canım çok yandı meğer eşim yanlış yere ittiriyormuş karnıma değilde popoya doğru itilmesi lazımmış ben o gün çok acı çektim bi ilerleme olmadığı içinde benim canım çok acıdı sağolsun arkdşlar burda yönü tarif etti . ben şimdi o yöne kocamı yönelticem ve bitiricem işi ama 7-8 gün sonra
canımmm yönü banada tarif edermisin benim eşimde sanırım yanlış yere yöneliyo ve çok acı çekiyorum ben bugun bitmeye kararlıyımm inşallahhh fakat senden ricam yönü tarif edermisn