• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm senin yazdıklarını okuyunca bir gaza geliyorum tamam diyorum çok sağol valla

ama iş başa gelince olmuyor aynı durumlar yine :KK43:

canım benim önce kendini inandırıcaksın. valla bak ben dün gittim bebe yağı aldım adetim bitmedi hala . bugün inş. biticek yarında eşimle deneme yapıcam bitiricem işi. valla korkuyorum ama kesin kararlıyım . gaza getirin kendnizi ve kendinize güvenin. başka yolu yok. doktorada gitsen çarelerde bulsan yine iş sende bitiyor. bırakıcaksın rahatlıycaksın unutucaksın o an dualar et ve bitir.

Günaydın arkadaşlar....
Dün pArmak egzersizi denedim fakat yapamadım....o_O Kulak pamuğu sokabiliyorum ama..
Yılmak yok devam kızlar:KK5: herkes yapabiliyorsa bizde yapabiliriz dimi ama..

Günaydın arkadaşlar....
Dün pArmak egzersizi denedim fakat yapamadım....o_O Kulak pamuğu sokabiliyorum ama..
Yılmak yok devam kızlar:KK5: herkes yapabiliyorsa bizde yapabiliriz dimi ama..

doktora kulak cubugunu sokturmayan, kendi serce parmagini sokamayan ben orta parmagimin tamamini soktum.sadece sabir.uzunca zamandir parmak egzersizi yapmaya calisiyorum ama her denememde basarisizdim.dun bende cok sasirdim ve umudum yeserdi adeta.oraya biseyin girebildigini bunun normal bisey oldugunu kendime ispatladim.hergun dene yilma.
belkide kendini tam olarak uyaramadigin icin delik buyumuyo ve parmak girisi yapamiyosun.buda beynini rahatlatmadan olmuyo.inanir misin suan adet geciktirici kullaniyorum bi kac gundur sirf bu illet hastaliktan artik kurtulmak istedigim icin

selam kızlar,

nasılsınız önce halinizi vaktinizi sorayım?
aramızda yenenler olmuş nasıl sevindim anlatamam, bumuymuş diyenlere yolculadıklarımızı tekrar tebrik ederim, süpersiniz kızlar ay pardon kadınlar :KK31::KK9:

darısı da bizim gibi evli kızların başına inşallah :KK66:
birazda kendimden bahsedeyim, suan adet oldum ama iki gün önce bi parmak denemesi yapayım dedim, ilk boğumun bir gıdımı girer gibi oldu ama inanılmaz sızı oldu yanma gibi bende yine o korku sarınca heyecan basınca çektim elimi :cry:
adet bitsin eşime denettiricem inşallah, bilmiyorum kızlar yine bu lanet korkunun esiri oldum anlayacağınız :(

umarım herkes gibi bizde bu işin üstesinden geliriz, en kısa zamanda:KK66:

Allahm hepimizin yatirdmcısı olsun pens o noktoyq degdiği an kıyamet ler kopuyo sende korkuyormuydun peki
Korkuyordum tabi ki ama az bi cesaret acı olmadığını sende göreceksin ben o kadar korkaktım ki nerdeyse 1 yıl hiç deneme bile yapmadık ama ben bile yendim bence kontrol sende olmalı o zaman daha ccesaretli oluyorsun ben eşimi hiç kıpırdatmadım girene kadar kendim ilerlettim oturdum yani üstüne

Korkuyordum tabi ki ama az bi cesaret acı olmadığını sende göreceksin ben o kadar korkaktım ki nerdeyse 1 yıl hiç deneme bile yapmadık ama ben bile yendim bence kontrol sende olmalı o zaman daha ccesaretli oluyorsun ben eşimi hiç kıpırdatmadım girene kadar kendim ilerlettim oturdum yani üstüne
acımadımı hiççç

acımadımı hiççç
aci diye bir sey yoookk..millet bunu zevk icin yapiyo eger aci olsaydi kimse yapamazdi..annelerimiz sadece bizi dogurmak icin mi yapti sence ya da sadece babalarimizi mutlu etmek icin mi yaptilar..once bu sorunun cvbini vermelisin!.esimi mutlu etmek icin mi yoksa kendim icin mi yapmaliyim..? kendin icin yapmak istemelisin bu isin zevkli bisi oldugunu bilincaltina islemelisin..esin bu sekilde daha cok mutlu olacaktir emin ol ;) dusunsene sen bunu isteyerek yapmiyosun esin ustunde debeleniyo..esini bu sekilde nasil mutlu edeceksin..?acinin varligina kendini odaklarsan aci duyarsin..bak yenen herkes bu muymus diyo..nedenini sorguladin mi hic..? aci beklentisi var ve aslinda aci denen bisi yok..! egzersizlerdeki bi amac da bu : farkindalik yaratmak.. canim ben de hala yenemedim benim korkum aci degil sebebini bile bilmiyorum..sen en azindan korkunun sebebini biliyosun..belki aciya odaklanmazsan hepimizden once sen yenersin insallah

Umutlumenekse ve birumutlütfen kızlara MÜJDEEEE sizin sayenizde Allah'ım inanamıyorum biraz önce işaret parmağımın tamamıni içime aldımmmmmm :KK28::KK28: Zeytinyağı ile işaret parmağımı tamamını içime aldım bu benim için çok önemli bir adımdı..Allah hepinizden Razı olsun ..inşallah tamına erdirip tam bir kadın olmak bizede nasip olur ...şuan bunu sizin destekleriniz sayesinde yendim Allah'ım hepinizden Razı olsun:KK28:

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Vajiye parmak sokarken ıkanarak mı yapıyorsunuz.bize parmağınızı sokarken sanki içerde takılıyorsunuz gibi bir his sizede veriyormu

merhaba sizlere güzel haberler vermek üzere buradayım. mart ayında vajinismusu yendim. ve yendiğim gibi hamile kaldım. :KK36: bunun hem olumlu hem olumsuz sonuçlarını yaşıyor olsam da... paylaşıp sizlere de başarmanız adına ışık olmaya geldim.

burada sık sık ilişki pozisyonlarının hamile kalmaya etkisi, kayganlaştırıcı jellerle hamile kalmanın zor olacağına dair şeyler hakkında konuştuk. fakat ben bebe yağı ile ilişkiye girdiğim zaman ve üst pozisyonda hamile kaldım... evet her şeyin doğal olması daha doğruydu ama bu şekilde olmaz die kendinizi sakın germeyin. olabiliyormuş. bu arada vajinismulu arkadaşlara yardımcı olmak için oluşturduğum bloga yazmaya devam ediyorum. link alttadır:

https://vajinismuscozum.wordpress.com/

aci diye bir sey yoookk..millet bunu zevk icin yapiyo eger aci olsaydi kimse yapamazdi..annelerimiz sadece bizi dogurmak icin mi yapti sence ya da sadece babalarimizi mutlu etmek icin mi yaptilar..once bu sorunun cvbini vermelisin!.esimi mutlu etmek icin mi yoksa kendim icin mi yapmaliyim..? kendin icin yapmak istemelisin bu isin zevkli bisi oldugunu bilincaltina islemelisin..esin bu sekilde daha cok mutlu olacaktir emin ol :KK66: dusunsene sen bunu isteyerek yapmiyosun esin ustunde debeleniyo..esini bu sekilde nasil mutlu edeceksin..?acinin varligina kendini odaklarsan aci duyarsin..bak yenen herkes bu muymus diyo..nedenini sorguladin mi hic..? aci beklentisi var ve aslinda aci denen bisi yok..! egzersizlerdeki bi amac da bu : farkindalik yaratmak.. canim ben de hala yenemedim benim korkum aci degil sebebini bile bilmiyorum..sen en azindan korkunun sebebini biliyosun..belki aciya odaklanmazsan hepimizden once sen yenersin insallah
Aptamilim daha doğrusu bende senin gbi neden korktugumu bilmiyorum o girişe degdiği an kendimi geri cekiyorum girişe izin veremiyom onun dışında sorun yok ama o an zevke odaklanamıyom bde eşim bu sitedeki insanlarda doktorada inanmıyo sadece bizim bu durumu yaşadğmıza inanıyo

Umutlumenekse ve birumutlütfen kızlara MÜJDEEEE sizin sayenizde Allah'ım inanamıyorum biraz önce işaret parmağımın tamamıni içime aldımmmmmm :KK28::KK28: Zeytinyağı ile işaret parmağımı tamamını içime aldım bu benim için çok önemli bir adımdı..Allah hepinizden Razı olsun ..inşallah tamına erdirip tam bir kadın olmak bizede nasip olur ...şuan bunu sizin destekleriniz sayesinde yendim Allah'ım hepinizden Razı olsun:KK28:

yaa sen harikasin bravo!!!! bu alanda birbirimize cok iyi gaz veriyoruz yasadiklarimizla gosterdigimiz cesaretle.
Allahım hepimizin yardimcisi olsun insallah.asil olay simdi basliyo.2 parmak sokabilmek orayi genisletebilmek lazim

Caniim benim cok mutlu oldum senin adina inan basari yakindir canim her zaman ne sormak istersen ekimden geldigince cevaplarim gercekten suan buyuk bir adim attin ve artik basariya cok yaklastin tekrardan tebrik ederim canim bravoo bravoo:KK9::KK9:

Aptamilim daha doğrusu bende senin gbi neden korktugumu bilmiyorum o girişe degdiği an kendimi geri cekiyorum girişe izin veremiyom onun dışında sorun yok ama o an zevke odaklanamıyom bde eşim bu sitedeki insanlarda doktorada inanmıyo sadece bizim bu durumu yaşadğmıza inanıyo

canim benim esine bu forumdan bahset inanmiyosa kendi okusun bizim yazdiklarimizi..ya da arastirsin vajinismusu..herkesin basina gelebilecek bisi oldugunu sadece sizde olmadigini kendi gozleriyle gorsun..seninle benzer seyler yasiyoruz ben de esimi yaklastiramiyorum hala misyoner deneme yapamam yapamiyoruz da..senin ust pozisyonda deneme yapman lazim..kontrol sende olmali..esinin sana yasattiklarindan dolayi ona guvensizligin var biliyorum..bak ben 1 parmak 2 bogum aldiktan sonra pns kafasini aldim dusun ki sen 3 parmak yapabiliyosun..pnsi aparat gibi dusunup ust pozisyonda pnsle egzersiz yap ben ole yapiyorum..lutfen ya bir kere benim soyledigim sekilde yap bak goreceksin daha kolay..

canim benim esine bu forumdan bahset inanmiyosa kendi okusun bizim yazdiklarimizi..ya da arastirsin vajinismusu..herkesin basina gelebilecek bisi oldugunu sadece sizde olmadigini kendi gozleriyle gorsun..seninle benzer seyler yasiyoruz ben de esimi yaklastiramiyorum hala misyoner deneme yapamam yapamiyoruz da..senin ust pozisyonda deneme yapman lazim..kontrol sende olmali..esinin sana yasattiklarindan dolayi ona guvensizligin var biliyorum..bak ben 1 parmak 2 bogum aldiktan sonra pns kafasini aldim dusun ki sen 3 parmak yapabiliyosun..pnsi aparat gibi dusunup ust pozisyonda pnsle egzersiz yap ben ole yapiyorum..lutfen ya bir kere benim soyledigim sekilde yap bak goreceksin daha kolay..
ben yine aynısını yapar diye korkuyorum hemde cok o yüzden denemeyi bile istemiyorum misyoner ??? Ne oluyo

canim benim esine bu forumdan bahset inanmiyosa kendi okusun bizim yazdiklarimizi..y arastirsin vajinismusu..herkesin basina gelebilecek bisi oldugunu sadece sizde olmadigini kendi gozleriyle gorsun..seninle benzer seyler yasiyoruz ben de esimi yaklastiramiyorum hala misyoner deneme yapamam yapamiyoruz da..senin ust pozisyonda deneme yapman lazim..kontrol sende olmali..esinin sana yasattiklarindan dolayi ona guvensizligin var biliyorum..bak ben 1 parmak 2 bogum aldiktan sonra pns kafasini aldim dusun ki sen 3 parmak yapabiliyosun..pnsi aparat gibi dusunup ust pozisyonda pnsle egzersiz yap ben ole yapiyorum..lutfen ya bir kere benim soyledigim sekilde yap bak goreceksin daha kolay..
bu formada inanmıyo

Back
X