• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende aynı senin gibiyim 13 gün oldu bügün artık ama ne yazıkki tık yok. eşime yapalım diyorum değdiği an sanki canım çoook yanıyormuş gibi yapma nolur diyip kaçıyorum. valla benimde psikolojim bozuldu. hem zaten öyle birşey ki canımın yanıcağını biliyorum ya daha kötü oluyorum ama göze alıcam yani ya. ağda da yapıoruz oraya onun gibi birşeydir diye düşünerek başlıycam ben yaşaamak istiyorum bunu kendimi hazırlıycam bu olayaa . ama bak dün gece yapıcam dedim eşim geç geldi . bugün yaşıycam desem eşimin ailesine gidicez. anca biz hafgtasonu o zamanda inş. ben adet olmam şans biraz işte. çok düşündüğümüz için psikolojik olarak engelleride kendimiz ister istemez yaratıyoruz. düşünmemek akışına bırakmak daha iyi . sen 7 ay boyunca çok düşündün. bak biranda yapma kararı al yani bulaşık yıkarken bırak git de gel deneyelim. sabahtan akşama kdr planlayıp yapmakla olmuyor.
inş. canım ya egzersiz yapıyorum ama bilmiyorum nolucak aynen görev gibi düşünmiycem artık akışına bırakıcam bakalım ne zaman olucak Allah yardımcım olsun tek dileğim bu iş bitsin ya.

YİNE VE YİNE OLMADI .. off kafayı yiycem hep bi engel kendimi hazırlamıştım o kdr ama olmadı eşim eve geç geldi bnde ev işi falan yapmıştım o çok yorgundu ben çok yorgundum . uyuduk . yani bendeki şans kimsede yok kara bahtımm :KK43: yapamıycam ya hep bi engeel :KK43:
Merhaba bu konuda benimde sıkıntım 7 ay sürdü zamana bırakmanın bu konuda doğru olmadığını İstanbul da Atasehir Memorial Hastanesinde Dr. Dilek Aytekin Öcal ile sorunumu çözünce anladım Profesyonel destek almak şart diye düşünüyorum. Dilek hoca bu konuya vajinismus kaderiniz değil ve gelin kadın kadına çözelim diyerek yaklaşıyor. Diğer doktorlar psikiyatrlar gibi cok da para almadan muayene olurcasına tedavi oluyorsunuz. Zamana bırakmayın Dr Dilek Öcal ile vajinismus tedavisi olun.

ben yine aynısını yapar diye korkuyorum hemde cok o yüzden denemeyi bile istemiyorum misyoner ??? Ne oluyo

misyoner senin altta esinin ustte oldugu pozisyon..korkularini anlayabiliyorum..esinle konusmalisin..al karsina uzun uzun anlat..buraya inanmiyosa da baska bi siteden doktorlarin aciklamalarini okuttur..bu sadece senin sorunun degil..kabullensin ya da kabullenmesin ama sana kostek olmasin..senden ricam lutfen ust pozisyon dene..diger turlu hicbi ilerleme olmaz..bak ben yasadigim icin soyluyorum misyoner denedigimizde kriz gecirirdim..bacaklarim yamulurdu felc geciriyorum sanardim..kendime gelemiyodum esim tokat manyagi yapiyodu zar zar duzeliyodum.. kontrol bende oldugunda bole seyler yasamamaya basladim.. simdi misyoner dene deseler yine ayni seyleri yasarim eminim.. esini bi sekilde ikna etmelisin cunku bu ciftlerin sorunu..bizim tek basimiza yenecegimiz bisi deil..anlayis sart..

misyoner senin altta esinin ustte oldugu pozisyon..korkularini anlayabiliyorum..esinle konusmalisin..al karsina uzun uzun anlat..buraya inanmiyosa da baska bi siteden doktorlarin aciklamalarini okuttur..bu sadece senin sorunun degil..kabullensin ya da kabullenmesin ama sana kostek olmasin..senden ricam lutfen ust pozisyon dene..diger turlu hicbi ilerleme olmaz..bak ben yasadigim icin soyluyorum misyoner denedigimizde kriz gecirirdim..bacaklarim yamulurdu felc geciriyorum sanardim..kendime gelemiyodum esim tokat manyagi yapiyodu zar zar duzeliyodum.. kontrol bende oldugunda bole seyler yasamamaya basladim.. simdi misyoner dene deseler yine ayni seyleri yasarim eminim.. esini bi sekilde ikna etmelisin cunku bu ciftlerin sorunu..bizim tek basimiza yenecegimiz bisi deil..anlayis sart..
dediğin gibi denicem öle korkmuyom hem dur bebiş uyursa denicez

Merhaba bu konuda benimde sıkıntım 7 ay sürdü zamana bırakmanın bu konuda doğru olmadığını İstanbul da Atasehir Memorial Hastanesinde Dr. Dilek Aytekin Öcal ile sorunumu çözünce anladım Profesyonel destek almak şart diye düşünüyorum. Dilek hoca bu konuya vajinismus kaderiniz değil ve gelin kadın kadına çözelim diyerek yaklaşıyor. Diğer doktorlar psikiyatrlar gibi cok da para almadan muayene olurcasına tedavi oluyorsunuz. Zamana bırakmayın Dr Dilek Öcal ile vajinismus tedavisi olun.
ne kadar ücret alıyolar bde açıklama yapsan bieaz tedavi hakkında

Aptamilim daha doğrusu bende senin gbi neden korktugumu bilmiyorum o girişe degdiği an kendimi geri cekiyorum girişe izin veremiyom onun dışında sorun yok ama o an zevke odaklanamıyom bde eşim bu sitedeki insanlarda doktorada inanmıyo sadece bizim bu durumu yaşadğmıza inanıyo
canım o yaşadığın korku hepimizde oldu egzesizle geçiyor.Yani eşinde bu foruma inanmayacağına burdakilerin tavsiyesiyle yenme yöntemlerine geçse daha iyi olur.Gerçi benimkide yapıyordu onu ama ben yinede burdaki yazılanları uygulamaya çalıştım egzersizleri yaptım sen eşine kulak asma benim eşime kalsa bende yenemeyecektim onun yaptığı stresle ağlaya ağlaya çalıştığımı bilirim ama sonunda ben galip geldim.Sende çalış bak nasıl yeneceksin gör eş desteği çok önemli aslında sana ne kadar yardımcı olursa okadar çabuk yenersin ama destek olmuyorsa sen ona aldırma yine yenersin yeterki egzersiz yap

canım o yaşadığın korku hepimizde oldu egzesizle geçiyor.Yani eşinde bu foruma inanmayacağına burdakilerin tavsiyesiyle yenme yöntemlerine geçse daha iyi olur.Gerçi benimkide yapıyordu onu ama ben yinede burdaki yazılanları uygulamaya çalıştım egzersizleri yaptım sen eşine kulak asma benim eşime kalsa bende yenemeyecektim onun yaptığı stresle ağlaya ağlaya çalıştığımı bilirim ama sonunda ben galip geldim.Sende çalış bak nasıl yeneceksin gör eş desteği çok önemli aslında sana ne kadar yardımcı olursa okadar çabuk yenersin ama destek olmuyorsa sen ona aldırma yine yenersin yeterki egzersiz yap
ya ben ona burda yazdklarınızı okuyom he deyip geçiyoo hep tek başıma çabalamaktan bıktım sevmiyomu acaba benii niye hiç çaba göstermiyo üstüne otur diyo birdn bire qmq nqsl yapm bn

ya ben ona burda yazdklarınızı okuyom he deyip geçiyoo hep tek başıma çabalamaktan bıktım sevmiyomu acaba benii niye hiç çaba göstermiyo üstüne otur diyo birdn bire qmq nqsl yapm bn
Erkeklerin mantığı herkes yapıyor sen niye yapamıyosun canın tatlı ondan diye düşünüyor oyüzden canım ama elimizde olsa bizde hemen yapardık bu bi süreç iş çoğunlukla malesef kadına düşüyor erkekler destek yerine köstek oluyor.Boşver seni sevip sevmediğini sen kendin için yap canım bu bizim hayatımızda yeri olması gerekiyor yeri gelir zevk için yaparız yeri gelir çocuk için yeri gelir kocamız için oyüzden yapmamız lazım.Bende yeni yendim daha geçen ay inş sende yenersin sormak istediğin herşeyde yardımcı olurum yeterki sen moralini bozma yapabilirsin ben vajinaya dokunmaktan bile korkuyordum ama şimdi yendim herkes yapabilir bunu oyüzden sakın üzülme biz sana yardımcı oluruz

Nasıl yardımcı oldu tam olarak??
Ne kadar sürede iyileştin?
Fazla almıyor demişsin ne kadar ücret alıyor tam??

Arkadaşlar 8 ayin sonunda tam da bugün vajinismus iletinin yendim elhamdulillah...

Defalarca denedik ve hüsranla sonuçlandı. .

Ama bugün tüm cesaretimi topladım ve oldu...

Hatta hiç mi hiç acıma di..

Kan bile neredeyse gelmedi

tebrik ediyorum.. Canım biliyordum başaracagını :) Önce istemek gerekiyor. :) Ohh çok şükür hayatına devam edebilirsin bir engeli kaldırdın hayatından.. :) Bende ilk yendigimde kocaman bir yük kalkmıştı omuzlarımdan :D

aynen benim esim de ustune otur bi anda bas kendini falan diyodu artik soylemiyo cok sukur..bi de mudahale ettiler mi hicbi sey yapamiyosun..esim bana biraktiktan sonra ilerlemeye basladim ben..sadece sen yasamiyosun bu durumlari canim hepimizin basinda var maalesef..

Si
siz yendiniz mi kac para istiyor

kkaderim merhaba nasilsin? beni hatirladinmi ozeldende yardimci olmaya calismistin cok ilgilenmistin tesekkur ederim.Ben hala ay i durumdayim:KK43: parmak egzersizi yapamiyorum ve esimle denerken sadece bacaklarimiz degil heryerimi kasiyorum ve sonra kasmaktan bitkin dusuyorum...kasmayi asmak icin ne yapabilirim...
canım afedersin kaç gündür internet olmadığından siteye giremedim. anımsıyorum ismini. altta mı deneme yapıyorsun arkadaşım? şimdi kasmaların azalması için ya egzersiz yapmalısın arkadaşlar gibi. yada egzersiz olmadan üstte eş denemesi yapmalısın.çoğunluk genelde üstte yeniyor.

üstte olursan bacaklarını kapatamaz eşini itemezsin. zor gibi görünür ama aslında en rahatıdır bizler için.
kasma konusunda da tedirginlikle kendimizi kasabiliyoruz ama bunun formülüde paniklersen dur ve derin derin nefes al yavaşça ver belki 10 defa son nefes aldığında nefesini tut ve ıkınarak pns i içeriit ve hafif baskıyla oturmaya çalış.
ıkınırken aynı anda kendini kasamazsın. ve şu nefes verdiğin anda da pns rahat ilerler.dilersen yine özelden sormak istediğini sorabilirsin.

Back
X