• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar yenen arkadaslar bisey soylemek istiyorum sakın yendikten sonra fazla ara vermeyin benim gibi ben yeneli 2 ay olck ama ilk zamanlar iki uc kere yaptik sonra ev tasidik yorgunuz baska zaman bi yerleselim sonra dedik yapmadik ama dün gece yine kasildim acamadm bacaklarimi tekrar başa döncem diye cok korktum neyse ki oldu ama cok ugrastik siz yendikten sonra hic ara vermeyin iyice alışın

hayır bence önce bunu yapabilmelisin.aparatı kalınlaştırmadan hemen önce eski kalınlığıyla 10 dk kadar egzersiz yap gevşediğini ve rahatlıkla girip çıktığını hissettikten sonra aparatını kalınlaştırıp kayganlaştırıcı yağ sürüp tekrar dene olacaktır...önceki boy girdiyse 10 cm olanda rahatlıkla girecektir.pes etme birde içeri iterken ıkın biraz.tekrar dene bak girdiğini göreceksin inşallah...
zaten onceki aparatla calistiktan sonra denedim daha ucuna dayayip biraz itince canim yandi daha fazla itmeye cesaretim olmadi. birazdan egzersiz yapacagim biraz azalttim kalinligini 9 cm yaptim. Artik cok yoruldum dusunmekten kurtulmak istiyorum. esim esli deneme yapalim diye tutturdu egzersizden sonra ben de istiyorum ama su an kafamdaki olumsuz dusunceleri atmadan yapamayacagim gibi geliyor. egzersizde moralim duzelirse deneyebilirim.

Moralim cok bozuk aparati alamiyorum ucuna dayayinca batma oluyor daha once alabildigim cevresi 7 cm olan bana gore en ince aparatti bir aydir bununla cok rahat egzersiz yapiyordum niye boyle oldu aglamaktan mahvoldum basima agri girdi :(( hic iyi degilim.

Moralim cok bozuk aparati alamiyorum ucuna dayayinca batma oluyor daha once alabildigim cevresi 7 cm olan bana gore en ince aparatti bir aydir bununla cok rahat egzersiz yapiyordum niye boyle oldu aglamaktan mahvoldum basima agri girdi :KK43:( hic iyi degilim

aparatla filan ugrasmadan baska yontem denedin mi ? kac aydir olmadi canim yardimci olmak isterim

Moralim cok bozuk aparati alamiyorum ucuna dayayinca batma oluyor daha once alabildigim cevresi 7 cm olan bana gore en ince aparatti bir aydir bununla cok rahat egzersiz yapiyordum niye boyle oldu aglamaktan mahvoldum basima agri girdi :KK43:( hic iyi degilim.[/ canım bende vajinusmusum bende hala yenemedim ama ben uyuşturucu krem kullanıyorum egzersizden önce sende denedin mi kullanmayı belki yardımcı olur sanada

yok canim kullanmiyorum emla yakiyor rahatsiz ediyor beni, ilk defa oldu boyle normalde hemen alirdim bu aparati bugun boyle oldu esim de baski yapti esli denicez diye ben hazir degilim kotu etkilemis olabilir. Baskiya gelemiyorum zaten egzersiz icin de hadi basla diyip durdu. ben ona kendimi hazirliyorum acele ettirme dedim ama dayanamayip basladim egzersize. sonuc bu.

yok canim kullanmiyorum emla yakiyor rahatsiz ediyor beni, ilk defa oldu boyle normalde hemen alirdim bu aparati bugun boyle oldu esim de baski yapti esli denicez diye ben hazir degilim kotu etkilemis olabilir. Baskiya gelemiyorum zaten egzersiz icin de hadi basla diyip durdu. ben ona kendimi hazirliyorum acele ettirme dedim ama dayanamayip basladim egzersize. sonuc bu.
su an bizi herşey olumsuz etkiliyor malesef o yuzden kafana takma lütfen azimle çalışmaya devam et ben 2.5 yıldır cekiyorum 15 gün öncesine kadar egzersiz lafı bile beni ürpertiyodu ama en azından daha iyiyim şükür bende anestol pomad diye bi krem var onu kullanıyorum ilk başlarda yakıyo cok az sonra geçiyo ama fiyatıda baya uygun 3.5 tl

yok canim kullanmiyorum emla yakiyor rahatsiz ediyor beni, ilk defa oldu boyle normalde hemen alirdim bu aparati bugun boyle oldu esim de baski yapti esli denicez diye ben hazir degilim kotu etkilemis olabilir. Baskiya gelemiyorum zaten egzersiz icin de hadi basla diyip durdu. ben ona kendimi hazirliyorum acele ettirme dedim ama dayanamayip basladim egzersize. sonuc bu.[/QUOTE

kendimi hazirliyorum bi bahane canim psikolojik bisey bende yillarca ayni seyleri yaptim erteleme esinle yap herseyi 2.5yil neler yasadim ben ama 2gunde bitti hadi sende yeni bi surece basla esinle beraber

Back
X