• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben burdaki tavsiyeye göre eşime dönük pensn üstüne oturdm yani öle denedm ama olmadı 2 kez denedm krem kayganlştrıcı kullanmadım eşim ittirdi ben ıkınarak oturmaya calştm canm yandı ama yok olmıyor olmuyor kafayı yıcem :( siz nasl yaptnz oturarak yenen arkadslar bna yardm edeblr mi

Kızlar ben burdaki tavsiyeye göre eşime dönük pensn üstüne oturdm yani öle denedm ama olmadı 2 kez denedm krem kayganlştrıcı kullanmadım eşim ittirdi ben ıkınarak oturmaya calştm canm yandı ama yok olmıyor olmuyor kafayı yıcem :KK43: siz nasl yaptnz oturarak yenen arkadslar bna yardm edeblr mi

canım bende aylarca denedim onu canı yanıyor insanın ne kadar ıslansa da ıkınsan da bir p....s alacak kadar açılmıyor. tamam alır da yani sıkışıyor değil mi?
bende çok sordum onu ama cevap yok :(
adet oldum yeni 1 hafta sonra altta yapıcam valla yanarsa yansın canım.
üstte mümkün değil böyle bir sızı oluyor
insan acı çeke çeke nasıl otursun ama değil mi?

bu tamamen kişiden kişiye göre değişebiliyor evet büyük bir kısım üstte iken yenmiş bende çok defa üstte denediğim halde hiç olmadı altta olduğumda daha bir rahat hissediyordum kendimi velhasıl yendiğimde de altta yendim ve inanın hiç ağrı sızı olmadı altta iken altıma birde yastık koymuştum böylelikle p..s ile v..na birbirine daha yakın oluyor eşime oldumu diye sormuştum oldu dedi.sonuna kadar girdimi dedim evet dedi inanamamıştım. ama şimdi altta da üstte de oluyor sorun yok :KK60:

bu tamamen kişiden kişiye göre değişebiliyor evet büyük bir kısım üstte iken yenmiş bende çok defa üstte denediğim halde hiç olmadı altta olduğumda daha bir rahat hissediyordum kendimi velhasıl yendiğimde de altta yendim ve inanın hiç ağrı sızı olmadı altta iken altıma birde yastık koymuştum böylelikle p..s ile v..na birbirine daha yakın oluyor eşime oldumu diye sormuştum oldu dedi.sonuna kadar girdimi dedim evet dedi inanamamıştım. ama şimdi altta da üstte de oluyor sorun yok :KK60:
ne kadar zamanda yapabildin üstte ben üstte yapamıyorum ya bir kere denedim kötü oldum birdaha da cesaret edemedim denemeye. misyonerde oluyor şimdilik

altta en az 5-6 kez olduktan sonra üstte de olmuştu canım...çünkü beynim artık oranın açıldığını,p..s in oraya çok rahatça girebildiğini bu yüzden her pozisyonda olabileceğini kabullendi.çok şükür :)

Kızlar ben burdaki tavsiyeye göre eşime dönük pensn üstüne oturdm yani öle denedm ama olmadı 2 kez denedm krem kayganlştrıcı kullanmadım eşim ittirdi ben ıkınarak oturmaya calştm canm yandı ama yok olmıyor olmuyor kafayı yıcem :KK43: siz nasl yaptnz oturarak yenen arkadslar bna yardm edeblr mi
Canım ben de bu pozisyon da yendim ama ben bol bol kayganlaştırıcı kullandım hem eşime sürdüm hem kendime ve ıkınınca ilerlemiş farketmedim bile ve nefes egzersizi de tabi

KIZLAR,BURAYI SESSİZCE OKUYUP NASIL YAPACAĞIM Kİ DİYE DÜŞÜNENLER,LÜTFEN SESSİZ KALARAK BU YÜKÜ OMUZUNUZDA TAŞIMAYIN EN AZINDAN BURAYA YAZMAKLA BAŞLAYIN,HERŞEY BİR YAZI,BİR EGZERSİZE CESARET İLE BAŞLAYACAK VE DE MUTLULUKLA SONLANACAK İNŞALLAH...

canim yuzun kocana taraf donuk otur inan bana ustde olunca aci olmuyor:) kayganlawtirici bir az bol sur ve kendini hazir hiss etdiyinde et ewinle veee en onemi aciyi duwunme inan aci yok orda aline p..si tut orana koy ve bir azcik girsjn elini cek gerisi cok kolay cok az yanma oluyor oda girdikden sonra yok oluyor:) ALLAH yardimciniz olsun:)

Back
X