canim oncelikle herkesinde dedigi gibi hersey kafanda biter.
1.asama otur ve bunu herkes yapti bende yapacagim die motive ol.ve bunu yapamazsam asla tatli bi bebek sahibi olamam die dusun.
esini karsina al konus istemedigin zorlandigin hareketleri soyle yardimci olmasini iste.
2.asama bunu yapana kadar hergun araliksiz denicem de.ben bole yaptim 2.gun bitti

ben hep altta olmayi tercih ederdim ama elimle ayagimla hep iterdim esimi.
esim ustte ol dediginde asla olmaz orda dedim. ama karar verdigim gun aslalari bi kenara biraktim.tamam ustte denicem dedim.
esime bebek yagi surdum.sonra uste oturdum biraz alistim ona.sonra esim eliyle p.sini dik tutarak ben uc kismini oraya oturttum.girmiyo tabiki.ben bAcaklarimi iyice acip popomu geriye aldim.evet dogru pozisyon buydu.kendimi assa dogru iterek yavasca ucu girdi.ucu girerken bile canim yaniyodu.bn ole saniyorum.ilk gun o aciya alistirdim kendimi.
2.gun aralik vermeden dewam ettik yine ayni sekilde dewam ettik ucundan biraz daha ilerisi icin ittim kendimi esim surekli cok iyi gidiyosun evet girdi yarisi dewam et birakma die motive ettikce mutlu oluyordum.ben ustte ellerini tutup ittim kendimi ve girdi.evet yaniyodu ama hic kimildamadan o yanma hissine alistirmaya calisiyodum kendimi bi sure sonra yanma geciyodu.esim lavaboya gittiginde 3-4 damla kan gormus ve beni cagirdi o onda bende mutlusu yoktu.evet oldu hem agladim hem guldum.hemen ertesi gun birakmadan yine ayni sekilde yaptik okadar kolay giriyodu ki girip cikma durumuna alistirmaya callistim kendimi evet yavas yavas tamamen cikip giriyodu.adet gunume kadar hergun ayni sekilde adim adim ilerledik.cok uzun oldu ama her asamayi yazdim yardimci olmak icin soru sor cekinme herseye cevap veririm beraber yenelim sunu