- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #195.161
hiçte ayların falan geçmez canım bir tek baş parmağı kalınlığıında bişey alabiliyorsan kalın aparatıda alabilirsin.Ben dokunmaya bile korkuyordum en küçük aparatı doktor sayesinde yaptım sonra aynı gün içinde orta ve kalın aparatıda yaptım doktorunda yaptığı hiç birşey yok sadece bizim yapamadığımız canımız acıyacak diye ittiremediğimiz aparatı ittiriyor hepsi bu.Birde bacaklarını geniş açman önemli ne kadar geniş açarsan okadar hiç bişey hissetmezsin.Seni korkutan o en başta giriş kısmında hafif sızı hissediyorsundur onu hissedince geri çekiyosundur obir kaç saniyelik bişey onu hissedince geri çekme biraz bekle o geçecek sonra derin nefes al verirken ittir nasıl girecek göreceksin.Ben ilk o büyük aparatta aynı senin gibi kendimi korkutmuştum doktor yaptı ama ben evde nasıl yapıcam diye oyüzden ilk 3 gün emle krem kullandım öyle yapdım 4. gün çok rahat yapıyordum.Korkma dene hiç birşey kaybetmezsin ilerlediğini görüncenasıl sevineceksin .Biz burdayız takıldığın yerlerde sor canımBen sizin gibi ölçmuyorum kaç cm diye ya .. P. . Kalinliginda olmadığı kesin..zaten çok yavaş ilerliyorum p.. kalinligina ulaşan a kadar aylarım geçer benim
![]()