Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet denedim sürdüm hatta inceyle başladım bu sefer dedim kalınlaştırayım ama biraz deneyince baktım canım yanıyor vazgeçtim sonra yine incesi oldu ama şu kasma meselesi cidden dert ya hayretler içerisinde kalıyor insan vucudunu tanıdıkça heleki genital bölge kadın rahmi yaradan ne özel yaratmış.. Belki bir iki güne yine denerim :)
Bir süre inceyle yap, kendini iyi hissettiğinde ben bunu da yaparım dediğinde kalına geç olduğunu göreceksin. İnş başaracağız.

Haklısınız ama insanın başarabildiğini görmesi bir güzellik yaşaması ne bileyim şuan daha motive edici geliyor bir gün bende bu muymuş diyebilirsem :) işte o da sizin yapısal özelliğiniz parmak iziniz gibi size özel bana doktor öyle birşey söylemedi sadece varlığını gösterdi o kadar.. Mutlaka deneyin siz hayli hayli yapacaksınız ama bepanten sürmeyi unutmayın yönüde tutturdunuz mu nefes egzersiziyle çok çok kolay başarırsınız.. Haberlerinizi bekleriz Hoppa

Pofff 3 tane kulak çubuguna 2 tane tuvalet kağıdı sardım ve streçledim. Yaklaşık işaret parmagımın kalınlıgında oldu. Yine zeytinyağı kullandım. İşaret parmagımla denedim önce, gayet basit. Ama aparata gelince çok kasıldım. Yine de vazgeçmek yok! Parmak kadar rahat olmasa da, aparatla başardım başardım! Bi tabu daha gitti çok şükür.. kalınlaştırarak denemeye devam edeyim. Çıkardıktan sonra hafif bi sızı hissediyorum, idrar yapar gibi bi his :( bilmiyorum psikolojik mi. Lütfen siz de parmakla deneyin, tamamen kendiniz keşfetmiş olursunuz

Pofff 3 tane kulak çubuguna 2 tane tuvalet kağıdı sardım ve streçledim. Yaklaşık işaret parmagımın kalınlıgında oldu. Yine zeytinyağı kullandım. İşaret parmagımla denedim önce, gayet basit. Ama aparata gelince çok kasıldım. Yine de vazgeçmek yok! Parmak kadar rahat olmasa da, aparatla başardım başardım! Bi tabu daha gitti çok şükür.. kalınlaştırarak denemeye devam edeyim. Çıkardıktan sonra hafif bi sızı hissediyorum, idrar yapar gibi bi his :KK43: bilmiyorum psikolojik mi. Lütfen siz de parmakla deneyin, tamamen kendiniz keşfetmiş olursunuz
Canım bephantol krem sür aparatına biraz. Öyle dene. Sızı kasınca olur. İdrar yapar gibi his de normal ilk başlarda oluyor. Hatta ben ileri geri yaprken sanki vakumlanıyor gibi hissediyordum şimdi o da kalmadı.

Evet ama bazen çok inatçı oluyor benim kaslar:) dün harikaydı mesela hiç kasmadım.

Bi miktat girdiyse mesela, ve acı hissettiyseniz, ilerlemeyin, ama cıkarmayın da. Sadece bekleyin. En fazla 1 dakika sonra kas kendini o genişliğe bırakıyor. İlerletmeyin ve geri çekmeyin, oldugu yerde kalsın. Kasılma gidecektir mutlaka sadece bekleyin. Kasılma bittikten sonra, bi miktar daha ileri sokmak için, hafifçe ıkının, bu da rahatlık sağlıyor

Ben de şimdi egzersize başlıyorum kızlar inş rahat yaparım. Hafta sonu yapamayacağım beynimde olumlu düşüncelerle ara vermk istiyorum.

Unutmayın, kasmamak diye bişey yok. Gevşemek var. Bu sizin kendi tercihiniz. Bedeninizle konuşun. Ben Gevşemeyi tercih ediyorum, gevşiyorum çünkü bunu ben şu an istiyorum deyin

canım kalınlıgının cm önemli diye biliyorum ama aparat yapan arkadaşlar tam olarak nasıl yaptıklarını acıklayabilirlerse cok sevinirimmmm yanlışmı yapıyoruz acabaa
Badecim çevresini ölçünce 7-8 cmdir. Kalınlık olarak bakarsan 7-8 cm çok zor zaten. Aziziyelim rimele peçete sararak aparat yapmış ben de öyle yaptım. Peçete sarınca cevresi 7-8 cm oluyor. Kalınlştırmak için yine peçete sarıp streç filmleyebilirsin. Aparatın çevresi 12-13 cö olunca p..s boyutlarına yaklaşmış oluyorsun.inşallah o aşamalara geliriz çabucak. P..s ile deneme bence dah kolay olacak çünkü aparatlar sert oluyor p..s daha yumusak.[/QUOTE]
işallah yeneriz allahım kurtarsın bizi bu dertten aparatı anladım bende öyle yapmayı deniycem tesekkurler

Pofff 3 tane kulak çubuguna 2 tane tuvalet kağıdı sardım ve streçledim. Yaklaşık işaret parmagımın kalınlıgında oldu. Yine zeytinyağı kullandım. İşaret parmagımla denedim önce, gayet basit. Ama aparata gelince çok kasıldım. Yine de vazgeçmek yok! Parmak kadar rahat olmasa da, aparatla başardım başardım! Bi tabu daha gitti çok şükür.. kalınlaştırarak denemeye devam edeyim. Çıkardıktan sonra hafif bi sızı hissediyorum, idrar yapar gibi bi his :KK43: bilmiyorum psikolojik mi. Lütfen siz de parmakla deneyin, tamamen kendiniz keşfetmiş olursunuz

Neden hemen o kadar kalınla başladınız ki tek bir çubuğu streçleyip bilhassa uç kısmında krem kalacak şekilde deneyin birde ama gözünüz aklınız orda olmasın burnunuzdan nefes alın ağzınızdan verin eğimli şekilde itin :) tek çubuk prf.u olarak birde bunu deneyin derim :)) bende hissediyorum çıok garip bi his hafif içim gider gibide garip

Neden hemen o kadar kalınla başladınız ki tek bir çubuğu streçleyip bilhassa uç kısmında krem kalacak şekilde deneyin birde ama gözünüz aklınız orda olmasın burnunuzdan nefes alın ağzınızdan verin eğimli şekilde itin :) tek çubuk prf.u olarak birde bunu deneyin derim :)) bende hissediyorum çıok garip bi his hafif içim gider gibide garip
İki yıldır milim milim ilerlemekten yoruldum :( ruhen de bedenen de bi korkum yok, sadece cok cesaretsizim. Yenilmekten yorulduğum için artık hiç adım atmıyorum. Eşim benden de cesaretsiz, gözümün içine bakıyor. Ona mı güç vereyim, kendime mi yeteyim şaşırdım. Hem parmak oluyorsa, parmak kalınlıgında aparat neden olmasındı :) neticede oldu, daha iyisi de olur inşallah

İki yıldır milim milim ilerlemekten yoruldum :KK43: ruhen de bedenen de bi korkum yok, sadece cok cesaretsizim. Yenilmekten yorulduğum için artık hiç adım atmıyorum. Eşim benden de cesaretsiz, gözümün içine bakıyor. Ona mı güç vereyim, kendime mi yeteyim şaşırdım. Hem parmak oluyorsa, parmak kalınlıgında aparat neden olmasındı :) neticede oldu, daha iyisi de olur inşallah

Haklısınız hiç kolay değil.. Başardıklarınızı artık beyniniz öğrenmiş işte aparattır eş parmağıyla denemedir birde bunları deneyin bence.. Genelde burada kalın aparatta zorlananlara ince denemeleri sonra yine kalın denemeleri tavsiye ediyorlar :) olur tabi alası olur :)

Haklısınız hiç kolay değil.. Başardıklarınızı artık beyniniz öğrenmiş işte aparattır eş parmağıyla denemedir birde bunları deneyin bence.. Genelde burada kalın aparatta zorlananlara ince denemeleri sonra yine kalın denemeleri tavsiye ediyorlar :) olur tabi alası olur :)

Eşim üstte olunca kontrol benden çıktığı için kasılıyorum. Ben üstte olunca da cesaret eksikliği :( aparatın üstüne oturarak egzersiz yapmak ve sonra ilişkiyi o şekilde denemek var aklımda , eskiden beri. Ama parmak hariç yapamıyordum. Siz hiç denediniz mi bu şekilde?
egzersiz yapılan pozisyonla ilişki pozisyonu aynı olmayınca da sanki beden korkuyor, yabancı bi his oluyor

Eşim üstte olunca kontrol benden çıktığı için kasılıyorum. Ben üstte olunca da cesaret eksikliği :KK43: aparatın üstüne oturarak egzersiz yapmak ve sonra ilişkiyi o şekilde denemek var aklımda , eskiden beri. Ama parmak hariç yapamıyordum. Siz hiç denediniz mi bu şekilde?
egzersiz yapılan pozisyonla ilişki pozisyonu aynı olmayınca da sanki beden korkuyor, yabancı bi his oluyor

Bir arkadaşımız geçenlerde tuvalette oturur pozisyonda parmak egzersizi tavsiye etmişti onu deneyebilirseniz.. Ben o konuda çok tecrübeli değilim ikisindede başarısız olunca denemedim bir daha eşli yani daha var gibi geliyor.. Üst alt siz nasıl rahat ediyorsanız onda yılmadan deneyin bir gün olacak kaçarı yok

Unutmayın, kasmamak diye bişey yok. Gevşemek var. Bu sizin kendi tercihiniz. Bedeninizle konuşun. Ben Gevşemeyi tercih ediyorum, gevşiyorum çünkü bunu ben şu an istiyorum deyin
Çevresi 8cm olan aparatı alabiliyorum ama ilerlemiyor çok anca 6 -7 cm giriyor sinir oluyorum yine ilerleyemedim yerimde sayıyorum.

Slm üç gündür burayı takip ediyorum 3 mayısta düğünün oldu ama yapamadım. Hiç doktora gitmedim. Ben de bundan kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım lütfen bana da yardım edermisiniz

[QUOTcabay, post: 41183045, member: 682485"]Slm üç gündür burayı takip ediyorum 3 mayısta düğünün oldu ama yapamadım. Hiç doktora gitmedim. Ben de bundan kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım lütfen bana da yardım edermisiniz[/QUOTE]
canım bi an önce egzersize başla benim yıllarım gitti psikolojik olarak insanı mahveden dert bu vajınusmus kendin için cesaretini topla ve başla bi an önce

[QUOTcabay, post: 41183045, member: 682485"]Slm üç gündür burayı takip ediyorum 3 mayısta düğünün oldu ama yapamadım. Hiç doktora gitmedim. Ben de bundan kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım lütfen bana da yardım edermisiniz
canım bi an önce egzersize başla benim yıllarım gitti psikolojik olarak insanı mahveden dert bu vajınusmus kendin için cesaretini topla ve başla bi an önce[/QUOTE]

Ben bugun parmak egzersizi denedim. Kendi orta parmağını girdirebildim. Sonra orta ve yüzük parmagimi birlikte giydirmeye çalıştım biraz zor oldu ama onu da başardım. Ama şimdi çok yanma var. Normal mi acaba

Ben bugun parmak egzersizi denedim. Kendi orta parmağını girdirebildim. Sonra orta ve yüzük parmagimi birlikte giydirmeye çalıştım biraz zor oldu ama onu da başardım. Ama şimdi çok yanma var. Normal mi acaba
cok iyisin cnm bebe yagından falan yardım al onlarla daha kolay oluyor yanma oluyo başlarda kendini kastıgın zaman

Back
X