• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ben dilatör setle çalıştım, çok rahat ettim, edinebilirsen faydasını göreceğini düşünüyorum. P..se olan benzerliği beynimizi daha kolay ikna ediyor, imkanın varsa eğer almanı tavsiye ederim.
siz nerden almıştınız sadece int bir site var satış yapan başka bi yerde varsa temin edebilcegimiz söyleyebilirmisiniz

Merhaba arkadaşlar 1 aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremedik önceleri stres yapmadım ama şimdi stres yapmaya başladım. .. sorun içime bi şeyin girecek olmasını kabullenemiyorum ... bir de eşim ben yatarken üstüme uzanıp yapamıyor o zaman olmuyor diyor. Ben yatarken ayaklarımı omzuna alıp yapmaya çalışıyor o zamanda ben o anda onu itiYorum yani ilk kez yapacaksak hani pozisyonla yapmak lazım .. çok mutsuzum:(

siz nerden almıştınız sadece int bir site var satış yapan başka bi yerde varsa temin edebilcegimiz söyleyebilirmisiniz

Canım doktorumun kliniğinden edinmiştim ben. Burada internetten alan arkadaşlarımız var, hangi siteden aldıklarını sorabilirsin, en uygun fiyatı da öğrenmiş olursun.

Merhaba arkadaşlar 1 aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremedik önceleri stres yapmadım ama şimdi stres yapmaya başladım. .. sorun içime bi şeyin girecek olmasını kabullenemiyorum ... bir de eşim ben yatarken üstüme uzanıp yapamıyor o zaman olmuyor diyor. Ben yatarken ayaklarımı omzuna alıp yapmaya çalışıyor o zamanda ben o anda onu itiYorum yani ilk kez yapacaksak hani pozisyonla yapmak lazım .. çok mutsuzum:KK43:

Merhaba sevgili "her şey yolunda" :)) kullanıcı adın çok hoş, sen de 3 idiot sevenlerdensin demek :))

Denediğiniz pozisyon misyoner pozisyon, kişiye göre değişse de ilk deneme için yapılması en tuhaf pozisyonlardan biridir. Hele de eşinin tavşan pozisyonu yapmaya çalışması yani bacaklarını omzuna alması, henüz çok erken sizin için, sana itici gelmesi çok normal. Sana 2 pozisyon önereceğim canım. İlki yatak ucu pozisyonu. Yatağın en kenarına gelip oturuyorsun, eşinde yerde senin önünde diz çöküyor, p..s ve vajina tam olarak karşı karşıya gelmiş olacak. Dilersen bacaklarını eşinin beline dolayabilirsin. Hazır olduğunda derin bir nefes alıyorsun, nefesini verirken eşin ilerleyecek, hiç korkma canın yanmayacak birtanem, daha vajinismus olup olmadığını bile bilmiyoruz, kendini kasmazsan p..s rahatlıkla girer.

İkinci pozisyon senin eşinin üzerinde ona sırtını dönük olarak oturduğun pozisyon. Bunun rahatlığı kontrolün tamamen sende olması. İstediğin zaman almaya başlayabilirsin, yine derin bir nefes al, nefesini verirken almaya başla. Rahat ol, vajinanda canını yakacak hiçbir engel yok birtanem, sadece bir boşluktan ibaret. Bizleri habersiz bırakma, hangi aşamaya geldiğini mutlaka yaz. Mesela p..s yarısına kadar girdi diyelim, sakın çıkarma, alışsın 10-15 saniye kadar içinde beklet, tekrar hazır olduğunda nefes egzersiziyle almaya devam et.

Merhaba sevgili "her şey yolunda" :)) kullanıcı adın çok hoş, sen de 3 idiot sevenlerdensin demek :))

Denediğiniz pozisyon misyoner pozisyon, kişiye göre değişse de ilk deneme için yapılması en tuhaf pozisyonlardan biridir. Hele de eşinin tavşan pozisyonu yapmaya çalışması yani bacaklarını omzuna alması, henüz çok erken sizin için, sana itici gelmesi çok normal. Sana 2 pozisyon önereceğim canım. İlki yatak ucu pozisyonu. Yatağın en kenarına gelip oturuyorsun, eşinde yerde senin önünde diz çöküyor, p..s ve vajina tam olarak karşı karşıya gelmiş olacak. Dilersen bacaklarını eşinin beline dolayabilirsin. Hazır olduğunda derin bir nefes alıyorsun, nefesini verirken eşin ilerleyecek, hiç korkma canın yanmayacak birtanem, daha vajinismus olup olmadığını bile bilmiyoruz, kendini kasmazsan p..s rahatlıkla girer.

İkinci pozisyon senin eşinin üzerinde ona sırtını dönük olarak oturduğun pozisyon. Bunun rahatlığı kontrolün tamamen sende olması. İstediğin zaman almaya başlayabilirsin, yine derin bir nefes al, nefesini verirken almaya başla. Rahat ol, vajinanda canını yakacak hiçbir engel yok birtanem, sadece bir boşluktan ibaret. Bizleri habersiz bırakma, hangi aşamaya geldiğini mutlaka yaz. Mesela p..s yarısına kadar girdi diyelim, sakın çıkarma, alışsın 10-15 saniye kadar içinde beklet, tekrar hazır olduğunda nefes egzersiziyle almaya devam et.
bu bilgiler bizim içnde cok iyi oldu bende yenersem bu pozisyonlarda deniycem

Sevgili adaNis vermiş olduğun cevap için çok teşekkür ederim pozisyinumuzda bir sorun olabilir ve o yatak ucunu kesinlikle deneyecegm en mantıklı bu geldi bana inşallah oluyuuurrrr. ..

kızlar ben dünden beri rimelden yaptığım aparatla egzersiz yapıyorum ama kalınlaştırsammıki kararsız kaldım açıkçası yapabilirmiyim bilemiyorum :KK17:

kızlar ben dünden beri rimelden yaptığım aparatla egzersiz yapıyorum ama kalınlaştırsammıki kararsız kaldım açıkçası yapabilirmiyim bilemiyorum :KK17:

Canım bir müddet daha devam et aynı kalınlıkla, tamamen rahat alabildiğinde biraz daha kalınlaştırırsın aparatını.

Kızlar merhaba. Umarım bana da yardımcı olabilirsiniz. Ben de şu anda nişanlıyım ve nişanlım yurt dışında olduğu için bir kere tatile gittiğimizde bir deneme yaptık. Ama o geceye kadar asla öyle bir korkum hatta bu hastalığı bildiğim halde asla bir tereddüdüm yoktu. Ancak deneme sırasında misyoner pozisyonda yaptık ve inanılmaz canım yandı. Sanki orada bir duvar var ve oradan öteye gitmiyor. Maalesef nişanlım bu konuda çok anlayışsız çünkü hep yabancı kızlarla beraber olduğu için beni anlayamadı ve bilerek yaptığımı düşünerek bir daha denemek istemedi. Ve 8 aydır görüşemediğimiz için 8 aydır ya yapamazsam korkusuyla baş başayım. Bir ay sonra 2. tatilimize çıkıyoruz ve yine deneyeceğiz ama biliyorum ki olmazsa tepkisi çok daha sert olacak. Çok mutsuzum kızlar ne yapabilirim bir akıl verin. Bir kere denedik ama vajinusmus olup olmadığımı bilmiyorum çünkü bacaklarımı kapatma korku v.s hiç olmadı sadece ucu girdikten sonra o acıyı duyup devam ettiremedim. Nişanlımın zar takıntısı v.s yok hatta evde kendin dene diyor ama ona da cesaret edemiyorum. Ne yapabilirim yardım edin :KK43:

Bihterim, aranızda yenemeyecek biri olsaydı inan o ben olurdum. Aklımdaki saçma sapan düşünceleri sana anlatsam inanamazsın kuzucum, sizler çok daha cesursunuz. Ve ben bir gün hepinizin ismini bu listeye ekleyeceğim, adım gibi biliyorum, önce rabbimin izni, sonra da sizin çabalarınızla...

Ne kadar güzel anlatıyorsun inşallah Birgün bizde yeneriz.ama verdiğin motivasyon için sana ne kadar teşekkür etsek azdır.
Ben şuan sadece işaret parmağımı içime alabiliyorum..bugün penis boyutunda bir apartman denedim sanki duvar girmiyor bileee umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama moralim çok bozuluyor :(

Kuzucum merhaba, hoşbulduk Derinim. Evimizi değiştirdik canım, taşınma telaşıyla uğraşıyorum günlerdir. Gelemesem de aklım hep sizdeydi. Her zaman iyi tarafından bakalım, yerinde saymak, endişe edip geriye gitmekten yeğdir. Sendeki cesareti, azmi çok iyi biliyorum, sen güçlü bir kızsın, hangi pozisyonda nasıl alman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Hep söylerim ya birtanem, tek bir kulak çubuğunu almanız bile bu illetin büyük bir kısmını yenmenize yeter aslında, böylece beyin kabullenmiş oluyor vajinaya herhangi bir nesnenin girebileceğini, egzersiz yapma sebebimiz de bu. Geriye kalan tek şey cesaret gösterip üzerine gitmen, sabırla, inatla devam etmen. Sakın bırakma, bu noktaya kadar geldin, ilerledin, ertelemeden, sabırla devam et çalışmalarına, şu listeye adını yazacağımız günleri düşün canım benim, ben senden eminim, sen de kendinden emin ol, başaracaksın.
Kolay gelsin canım, yeni evinizde huzurla mutlulukla oturun:) bırakmam asla ama yine 2 gün çalışamadım evimde değildim. Yarın devam edeceğim. Bazı sıkıntılarım var bir ara özelden yazarım sana canım.

Selam arkadaşlar ben önce orta parmak sonra orta ve yüzük parmağı birlikte girdirebildim ama bebe yağı ve anestol yardımıyla. Sonra eş denemesi yaptım yine bebe yağı ve anestol kullandım yarısına kadar aldım fakat belli bir süreden sonra gitmiyor. Eşim ki de sertliği gidiyor. Ne yspnsm gerekiyor yardım eder misiniz

Back
X