- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #195.521
Ya onu yapmayı çok denedim ama bi türlü cesaret edemiyorum sinirlerim bozuluyo midem bulanıyo siz nasıl alıştınız yapmayaParmak egzersizlerine başlayın, fazla zaman kaybetmeden.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya onu yapmayı çok denedim ama bi türlü cesaret edemiyorum sinirlerim bozuluyo midem bulanıyo siz nasıl alıştınız yapmayaParmak egzersizlerine başlayın, fazla zaman kaybetmeden.
Çok çaresizm kimseyle paylaşamıyorum sıkıntımı. Hergün ağlıyorum bıktım artık boşanmaya gidicek bu iş çok korkuyorum![]()
7 mayısta evlendik ama öncesinde nişanlıyken de denedik olmuyodu tabi evlenince büyük bi sorun haline geldimerhaba. biz de o durumdayız. ne kadardır evlisiniz
Benim ki sanırım o kadar ileri boyutta değildi. Önce kendime zarar veririm diye korktum. Bir de büyük tabu muz var ya kızlık zarı!!!! Ona zarar vermekten korktum. Ama sonra eşimin de yardım mı ile bu takıntım bir nebze de olsa azaldı. Önce biraz korktum. Ilk yaptığımda Bayağı uğraştım ama cok şükür sıkıntı olmadı. Herkes yapıyor bende yapacağım diye bilinç altına olumlu mesajlar gönder. Orası da senin kulağın burnun gibi bir yer. Düşün kulağın kaşındığında kulağına parmağını sokmaktan korkuyor musun ya Da miden bulanıyor mu. Biz Orayı ayıplanmış mide bulandırıcı açılmaması gereken bi yer gibi bilinç altımıza nakşetmişiZ. Ama emin ol o kadar kolay basit bişey ki. Düşün çocuk yaşta evlenenler bunu yapıyor.Ya onu yapmayı çok denedim ama bi türlü cesaret edemiyorum sinirlerim bozuluyo midem bulanıyo siz nasıl alıştınız yapmaya![]()
Merhaba kızlar bende bi vajinismusluyum eşim doktor tedavisini kabul etmiyo psikolog da bana eşle tedavi olunması gerekiyo demişti şimdi o yüzden doktora da gitmek istemiyorum napıcam bilmiyorum bana yardım edin![]()
Çok çaresizm kimseyle paylaşamıyorum sıkıntımı. Hergün ağlıyorum bıktım artık boşanmaya gidicek bu iş çok korkuyorum![]()
Yapamıyosan boşanırız diyo tek dediği bu o baskıyla iyice psikolojimi bozdu zorlamaya başladı kafayı yedirtcek bana yacanım benim de eşim aynıydı, hiç bir şekilde yer almadı, ben doktora tek başıma gittim, pek bir işe yaramadı ama o sayede kendi kendime egzersize başladım..eşimle tedaviyi, egzersizi bırak, bu konulardan söz etmek bile istemiyordu..ben de kendi kendime hallettim, tek başıma egzersizlerimi yaptım, sadece ben de süreç uzun sürdü...ve geçen hafta tam bir birleşme yaşayabildim...kısaca boş ver eşini, kafaya takma, burda yazılanları oku ve bir an önce egzersizlere başla..evet eşinin desteği ile daha çabuk ve kolay yenebilecekken bu durumda sadece biraz daha vakit alıyor o kadar..soruların olursa cevaplarım..sevgiler
Ne kadar güzel eşin yardım etmiş benimki destek olcağına iyice canımı sıkıyo bende artık kendimi bi hiç gibi hissediyorumBenim ki sanırım o kadar ileri boyutta değildi. Önce kendime zarar veririm diye korktum. Bir de büyük tabu muz var ya kızlık zarı!!!! Ona zarar vermekten korktum. Ama sonra eşimin de yardım mı ile bu takıntım bir nebze de olsa azaldı. Önce biraz korktum. Ilk yaptığımda Bayağı uğraştım ama cok şükür sıkıntı olmadı. Herkes yapıyor bende yapacağım diye bilinç altına olumlu mesajlar gönder. Orası da senin kulağın burnun gibi bir yer. Düşün kulağın kaşındığında kulağına parmağını sokmaktan korkuyor musun ya Da miden bulanıyor mu. Biz Orayı ayıplanmış mide bulandırıcı açılmaması gereken bi yer gibi bilinç altımıza nakşetmişiZ. Ama emin ol o kadar kolay basit bişey ki. Düşün çocuk yaşta evlenenler bunu yapıyor.
Sende bir yerden başla evliliğini kurtarmak adına. Gec Aynanın karşına derin bi nefes al. Emin ol yapılamayacak bişey değil.
Yıllardır bekliyomuş daha fazla bekleyemezmiştatlım eşinle sadece konuş ve ondan biraz vakit iste..hepimiz aynı şeyleri yaşadık..lütfen sakin ol, bak benimki iki yıl bekledi..kendine inan, bol bol dua et ve bir an önce egzersiz yapmaya başla canım
daha çok yeni evlisiniz..erkekler bu durumu anlayamıyorlar bir türlü..sanıyorlar ki bilerek isteyerek biz böyle yapıyoruz..sen hangi aşamadasın? yani bir şeyler yapmaya çalıştın mı hiç..parmak başlarda zor gelebilir..bir ayna al ve o bölgeyi incele..öncelikle kulak çubuğuyla başlayabilirsin...daha kolay olur..Yapamıyosan boşanırız diyo tek dediği bu o baskıyla iyice psikolojimi bozdu zorlamaya başladı kafayı yedirtcek bana ya![]()
Ben daha başlayamadm parmağı denedim ama yapamadım bi türlüdaha çok yeni evlisiniz..erkekler bu durumu anlayamıyorlar bir türlü..sanıyorlar ki bilerek isteyerek biz böyle yapıyoruz..sen hangi aşamadasın? yani bir şeyler yapmaya çalıştın mı hiç..parmak başlarda zor gelebilir..bir ayna al ve o bölgeyi incele..öncelikle kulak çubuğuyla başlayabilirsin...daha kolay olur..
tamam bak bugün kandil, bol dua et, Allah yardım ediyor inan...sakin olmalısın en başta kendine inanmalısın..düşünsen sokakta gördüğün her kadın bunu yapabiliyorsa sen neden yapamayasın..orası zaten delik ama kaslar kasıldığı zaman girişi kapatmış oluyoruz çözmemiz gereken tek sorun kaslarımızı kasmamayı gevşetmeyi öğrenmek..bu da ancak ve ancak içeriye inceden zamanla daha kalına doğru giden bir şeyleri içeriye sokmayla gerçekleşiyor..sana tavsiyem kulak çubuğu ve bebe yağı al..ılık bir duşun ardından aynayla biraz incele, internetten bak anatomisine filan, kafanda canlandırmaya çalış..sonra biraz bebe yağıyla o bölgeye masaj yap, kulak çubuğunu bebe yağıyla yavaş yavaş itmeye çalış..hemen yapamayabilirsin belki ama pes etmek yok daha en başından:)Ben daha başlayamadm parmağı denedim ama yapamadım bi türlü
Şimdi kayganlaştırıcıyla serçe parmağımı ittim girdi biraz :)tamam bak bugün kandil, bol dua et, Allah yardım ediyor inan...sakin olmalısın en başta kendine inanmalısın..düşünsen sokakta gördüğün her kadın bunu yapabiliyorsa sen neden yapamayasın..orası zaten delik ama kaslar kasıldığı zaman girişi kapatmış oluyoruz çözmemiz gereken tek sorun kaslarımızı kasmamayı gevşetmeyi öğrenmek..bu da ancak ve ancak içeriye inceden zamanla daha kalına doğru giden bir şeyleri içeriye sokmayla gerçekleşiyor..sana tavsiyem kulak çubuğu ve bebe yağı al..ılık bir duşun ardından aynayla biraz incele, internetten bak anatomisine filan, kafanda canlandırmaya çalış..sonra biraz bebe yağıyla o bölgeye masaj yap, kulak çubuğunu bebe yağıyla yavaş yavaş itmeye çalış..hemen yapamayabilirsin belki ama pes etmek yok daha en başından:)
Bende az önceye kadar çok tedirgin oluyodum içimden bişeyler akıp gidiyodu midem bulanıyodu ama bi anda serçe parmağımı alabildim benim için büyük gelişme. Hala içim tuhaf oluyo ama en azından yapabildim.Kızlar parmak egzersizi yaparken kan gelmiyor mu ya da canınız acimiyor mu ben çok tedirgin oluyorum
Bende az önceye kadar çok tedirgin oluyodum içimden bişeyler akıp gidiyodu midem bulanıyodu ama bi anda serçe parmağımı alabildim benim için büyük gelişme. Hala içim tuhaf oluyo ama en azından yapabildim.
Tebrik ederim canım. Bende deniycem cesaret edebilirsem benim size asıl sorum siz daha önce eşinizle ilişkiye girebildiniz mi yoksa hiç mi olmadı. Ben bakireyim ve parmak egzersizi korkutuyor açıkçası yardimci olursaniz sevinirimBende az önceye kadar çok tedirgin oluyodum içimden bişeyler akıp gidiyodu midem bulanıyodu ama bi anda serçe parmağımı alabildim benim için büyük gelişme. Hala içim tuhaf oluyo ama en azından yapabildim.
Ne zamandır egzersiz yapıyosun peki sen ?bak ne güzel başaracaksın. inan kendine.. birkaç gün sıkı egzersizle biter bu iş. ben de son safhalardayım ha oldu ha olacak.
Ya bi anlık İlişkimiz oldu o da zorla ama anlık bişeydi ne olduğunu açıkçası anlayamadım ve canım çok yandı kanamamda oldu sanırım bakire değilim biraz komik bi durum amaTebrik ederim canım. Bende deniycem cesaret edebilirsem benim size asıl sorum siz daha önce eşinizle ilişkiye girebildiniz mi yoksa hiç mi olmadı. Ben bakireyim ve parmak egzersizi korkutuyor açıkçası yardimci olursaniz sevinirim