Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Durucum bu illetle karşılaşıp da çözemeyen hiçkimseye rastlamadım. Herkes bir şekilde aşıyor, kimi doktor sayesinde, kimi egzersizler sayesinde yeniyor. Çabalarınız rabbimizin yardımıyla boşa gitmiyor, kendine inan, egzersizlerine ara vermeden devam et canım benim, senin adını yenenler listesine yazacağımız zamanları da, hepinizi teker teker ekleyeceğimiz günleri de göreceğiz inşallah.
Bazen gerçekten hiç geçmicekmiş gibi hissediyorum ama inşallah aşıcam bu sorunu. Yıllardır hayalini kurduğum yuvam yıkılsın istemiyorum :(

Durucum bu illetle karşılaşıp da çözemeyen hiçkimseye rastlamadım. Herkes bir şekilde aşıyor, kimi doktor sayesinde, kimi egzersizler sayesinde yeniyor. Çabalarınız rabbimizin yardımıyla boşa gitmiyor, kendine inan, egzersizlerine ara vermeden devam et canım benim, senin adını yenenler listesine yazacağımız zamanları da, hepinizi teker teker ekleyeceğimiz günleri de göreceğiz inşallah.
Bazen gerçekten hiç geçmicekmiş gibi hissediyorum ama inşallah aşıcam bu sorunu. Yıllardır hayalini kurduğum yuvam yıkılsın istemiyorum :(

günaydıınn kızlarrr....egzersiz yapan arkadaşlara motivasyon olsun diye bu sabah işe gelir gelmez yazıyorum sizee..dün eşimle ikinci kez denedik ve o kadar kolay oldu ki anlatamam size, kayganlaştırıcıya bile gerek duymadan hem de dört farklı pozisyonda yapabildik..sabah uyanır uyanmaz büyük bir zevkle aylardır en iyi dostum olan aparatlarımı çöpe attım:)) bu mutluluğu Allah hepinize nasip etsin en kısa zamanda...kızlarr nolur umutlarınızı kaybetmeyin, egzersizleri düzenli yapın, egzersizleri adım adım yaptığınızda bu illetten kurtulmamak diye bir şey yokk...

günaydıınn kızlarrr....egzersiz yapan arkadaşlara motivasyon olsun diye bu sabah işe gelir gelmez yazıyorum sizee..dün eşimle ikinci kez denedik ve o kadar kolay oldu ki anlatamam size, kayganlaştırıcıya bile gerek duymadan hem de dört farklı pozisyonda yapabildik..sabah uyanır uyanmaz büyük bir zevkle aylardır en iyi dostum olan aparatlarımı çöpe attım:)) bu mutluluğu Allah hepinize nasip etsin en kısa zamanda...kızlarr nolur umutlarınızı kaybetmeyin, egzersizleri düzenli yapın, egzersizleri adım adım yaptığınızda bu illetten kurtulmamak diye bir şey yokk...
Çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallah :)

Arkadaslar ben de cinsel ilişki korkusu yok Penis korkusu da yok sadece aciyacak korkusu var. Afedersiniz eşimle ilişkiye başlarken hiç biseyim yokmuş gibi başlıyorum zevk deseniz doruklarda oluyo :) ta ki Penis o bölgeye girişi zorlamaya başladığı anda kasılma basliyo . Aslında o an gerçekten hissetmeyi çok istiyorum hani bu dertten kurtulmak için değil o zevki yaşamayı istiyorum. Ama eşim biraz zorluyo sonra acimaya basliyo o zaman hersey bitiyo işte acıyı hissettiğim an hevesim de gidiyo sabrim da pes edip bi dahaki maçlara bakıyorum :) bu durumda ben ne aşamada olmuş oluyorum yani eşimin orta parmağını da aldım . çok detaylı yazdım ama k. Bakmayın burdan başka bu kadar detaylı anlatıp fikir alabileceğim kimse yok :(

Tebrik ederim canım =) İşte bu kadar. Harikasın, hepimiz öyleyiz, hadi kızlar çalışmalarınızı ertelemeyin...

Arkadaslar ben de cinsel ilişki korkusu yok Penis korkusu da yok sadece aciyacak korkusu var. Afedersiniz eşimle ilişkiye başlarken hiç biseyim yokmuş gibi başlıyorum zevk deseniz doruklarda oluyo :) ta ki Penis o bölgeye girişi zorlamaya başladığı anda kasılma basliyo . Aslında o an gerçekten hissetmeyi çok istiyorum hani bu dertten kurtulmak için değil o zevki yaşamayı istiyorum. Ama eşim biraz zorluyo sonra acimaya basliyo o zaman hersey bitiyo işte acıyı hissettiğim an hevesim de gidiyo sabrim da pes edip bi dahaki maçlara bakıyorum :) bu durumda ben ne aşamada olmuş oluyorum yani eşimin orta parmağını da aldım . çok detaylı yazdım ama k. Bakmayın burdan başka bu kadar detaylı anlatıp fikir alabileceğim kimse yok :KK43:
Vajinanızın yapısına baktırdınız mı ? jinekoloğa muayene olmanızı tavsiye ederim , öncelikle orda bir sorun olup olmadığını bilmek gerekir.

Hayır sadece psikiyatri ye gittim. Ordan muayene olmadım hiç herkes direk vajinismus sun ondan oluyo dedi bende gitsem de bişey değişmeyecek galiba dusuncesiyle gitmedim gorunsem mi bi acaba

ne guzell darısı basımıza.. tebrıklerrrrrrrrrrrr

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum. 5 aydır evliyim. şöyle bir sıkıntım var korkumu ilk başta yendim şimdi de eşimin p..sinin başı giriyor orda kasılma oluyor ilerleyemiyoruz. bu arada hala kızlığım duruyor benim eşimde parmak egzersizini doğru bulmuyor kızlığımn o yolla gitmesini istemiyor. anlayışlı davranıyor kızmıyor bağırmıyor o işi yaparken sadece başı giriyor ve o şekilde git gel yapıyor acı hissetmiyorum ama ierleyince bir yanma hissediyorum. bir de arkadaşlar sadece p..sinin başı girip eşim boşalınca hamile kalır mıyım dersiniz :KK14: şimdiden teşekkür ediyorum

gozun aydinnn bebegimmm :* allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:) darisi tumm vajinismuslu arkadaslara ve bana olsun yenip hamile kalmak :)
cooookk sag ol guzelim in wa ALLaH tez zamanda sizede nasib olur bu guzellikler :) ALLaH yardimciniz olsun tam gaz devam edin egzersizlere inanin korkulacak bir wey yoookkk:KK36:

Back
X