Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar neden kimse dönmüyor burdan:110:
BEN O AŞAMADA OLMADIĞIM İÇİN CVP YAZAMIYORUM CNM. AMA KEBDİNİ FARKINDA OLMADAN KASIYORSUN BELLİKİ. BUNUN İÇİNSE GELDİĞİN NOKTAYA KADAR GELİP TEKRAR ÇIKARIP TEKRAR GİRİŞ YAPMALISIN. BUNU SÜREKLİ TEKRAR EDERSEN BİRAZ DAHA İLERİ GİDEBİLİRSİN. O NOKTAYA GELİNCE DURUP BEKLEMEYİN YANİ.

BEN O AŞAMADA OLMADIĞIM İÇİN CVP YAZAMIYORUM CNM. AMA KEBDİNİ FARKINDA OLMADAN KASIYORSUN BELLİKİ. BUNUN İÇİNSE GELDİĞİN NOKTAYA KADAR GELİP TEKRAR ÇIKARIP TEKRAR GİRİŞ YAPMALISIN. BUNU SÜREKLİ TEKRAR EDERSEN BİRAZ DAHA İLERİ GİDEBİLİRSİN. O NOKTAYA GELİNCE DURUP BEKLEMEYİN YANİ.
yok durup beklemiyoruz o kısımda git gel yapıyor ileri gidince de yanma oluyor diye bırakıyor

Arkadaslar ben de cinsel ilişki korkusu yok Penis korkusu da yok sadece aciyacak korkusu var. Afedersiniz eşimle ilişkiye başlarken hiç biseyim yokmuş gibi başlıyorum zevk deseniz doruklarda oluyo :) ta ki Penis o bölgeye girişi zorlamaya başladığı anda kasılma basliyo . Aslında o an gerçekten hissetmeyi çok istiyorum hani bu dertten kurtulmak için değil o zevki yaşamayı istiyorum. Ama eşim biraz zorluyo sonra acimaya basliyo o zaman hersey bitiyo işte acıyı hissettiğim an hevesim de gidiyo sabrim da pes edip bi dahaki maçlara bakıyorum :) bu durumda ben ne aşamada olmuş oluyorum yani eşimin orta parmağını da aldım . çok detaylı yazdım ama k. Bakmayın burdan başka bu kadar detaylı anlatıp fikir alabileceğim kimse yok :KK43:

canım işte bende aynı durumdayım. egzersiz tamam. herşey tamam. son noktada cesaret yok. acıyacak diye diye acı çektiriyoruz beynimize bedenimize.

yok durup beklemiyoruz o kısımda git gel yapıyor ileri gidince de yanma oluyor diye bırakıyor

o zaman bi dre git cnm, yada alışma döneminde normaldir. kızlar hep öyle diyor. farkında olmadan kastığın içn yanma hissi oluyo. yada iyolojik bir durum olabilir dr gitmende fayda var. mantar falan allah korusun.

Hayır sadece psikiyatri ye gittim. Ordan muayene olmadım hiç herkes direk vajinismus sun ondan oluyo dedi bende gitsem de bişey değişmeyecek galiba dusuncesiyle gitmedim gorunsem mi bi acaba
Tabi kide görünmelisiniz canınız yandığı için yapamıyosunuz öncelikle orda yapısal bir sorun varmı yokmu onu bilin yoksa psikolojik demektir

Kızlar benim de sorum var uzun zamandır cevresi 8 cm olan aparat ile çalışıyorum giriyor 7-8 cm ama daha ileri gitmiyor buraya kadar çok rahat oluyor. İleri itmeye çalışınca rahatsız ediyor hep mi kasıyorum diyorum kastığımı da sanmıyorum. O histen dolayı ilerleyemiyorum. Sizlerde de kalın aparatlarda böyle bir durum söz konusu muydu? Normal mi hani sızı olunca bekle snra devam et diyorlar ben şimdiye kadar yaşamdm o sızıyı kalın apratta mı oluyor bu olay?

Ay delireceğim itiyorum arkalarda birşeye değiyor gitmiyor acı yok ama girişimi geriyor. Yönde mi yanlışlık var onu da her zamanki gibi yapıyorum. İçerde biraz kıvrım falan mı var yardımcı olun lütfen aşmam lazım şurayı.

Kızlar 2 gündür egzersizim iyi gidiyordu bugün girişte çok batma hissettim sanki tahriş gibi. . Hergün egzersiz yapan arkadaşlarım sizin böyle bi batma olmuyor mu? Bunu hissedince ara vermek istiyorum:110:
Ay delireceğim itiyorum arkalarda birşeye değiyor gitmiyor acı yok ama girişimi geriyor. Yönde mi yanlışlık var onu da her zamanki gibi yapıyorum. İçerde biraz kıvrım falan mı var yardımcı olun lütfen aşmam lazım şurayı.
canım nefes al ver derin derin birde ıkınmayı dene canım

canım nefes al ver derin derin birde ıkınmayı dene canım
Canım kasmaktan oluyor herhalde dimi. O an anlayamıyor insan kastıgını. Kayganlaştırıcım bitti bebe yağı ile yaptım pozisyon da değiştirdim sırtımı koltuğa dayadım popom yukarda çömeldim yani oraya gelince bekldm snra yavas yavs ittim duvarların açıldığını hissettim sanki biraz daha ilerldim. Bacaklrım agrıyınca egzersizi bıraktım.4 günün acısını cıkarttım uzun süre çalıştım. Aksam aynı şekilde devam edeceğim.

Canım kasmaktan oluyor herhalde dimi. O an anlayamıyor insan kastıgını. Kayganlaştırıcım bitti bebe yağı ile yaptım pozisyon da değiştirdim sırtımı koltuğa dayadım popom yukarda çömeldim yani oraya gelince bekldm snra yavas yavs ittim duvarların açıldığını hissettim sanki biraz daha ilerldim. Bacaklrım agrıyınca egzersizi bıraktım.4 günün acısını cıkarttım uzun süre çalıştım. Aksam aynı şekilde devam edeceğim.

O noktaya geldiğinde deriiiin bir nefes al karnına doğru yani nefesle karnını şişir nefesi verirken ittir o zaman daha kolay geçersin o yeri.. Bende de oluyordu aynısı popoyu da biraz daha kaldır yukarı oraya geldiğinde.. Bir de orada aparatı içinde rut kegel yap içerdeyken kaslarını kas beşe kadar say bırak bir kaç kere o zmadaha da kolay oluyor..Bak orası dönüm noktası egzersizlerde.. Orayı geçmeye başladığında baya ilerlemiş oluyorsun

Back
X