Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anldm cnm ya bi gt bakalm doktr ne dck bnde muayene oldum ama vajinnan normal yapıda demşti doktr netten araştrdm perine kısmına iki güne bir masaj yapılırsa iki ayda faln esniyomş bya
Bana sadece kızlık zarın normal dedi ama kalın olduğunu söyledi. Çok hızlı baktı. Dokundu şuraya zorlasın eşin dedi. Kuzenimin de bu sorunu varmış ameliyat olmuş ve sonra çok rahat olmuş. Ben bir an önce halletmek istiyorum canım yaşım 29. 5 yıl bitecek.

bnada doktr hızlı baktı kızlık zarın esnek dedi sadece bnde perine kısmını söyledim çatlıyo denemk isteynce bikere azcık yırtıldı aşağı doğru doktr kndni kastığn için dedi ama şimdi kndmi kasmıyom yne aynı bnde gtmelym sanrm tekrar doktra

bnada doktr hızlı baktı kızlık zarın esnek dedi sadece bnde perine kısmını söyledim çatlıyo denemk isteynce bikere azcık yırtıldı aşağı doğru doktr kndni kastığn için dedi ama şimdi kndmi kasmıyom yne aynı bnde gtmelym sanrm tekrar doktra
Doktoru iyi seçmeliyiz hemen anlaşılmıyormuş. Gerçekten de esnk olmayan vajinalar varmış. Vajinismusla karıştırılabiliyormuş.

8 cm olan kısmı giriyor 9cme gelince gitmiyor
aparat aldığın halde kızlığın duruyor mu ben bu yüzden parmak ya da aparat egzersizi yapamıyorum eşim bu konuda hassas birtek. eşli deneme yapınca p..s başını alıyorum ama ilerleme problemi yaşıyorum. eşimde zamanda aşarız bu da egzersiz diyor. fakat ben artık fırt diye girmesini istiyorum açıkçası. orda ki duvara takılı kalmaktan çooook yoruldum:mad:

aparat aldığın halde kızlığın duruyor mu ben bu yüzden parmak ya da aparat egzersizi yapamıyorum eşim bu konuda hassas birtek. eşli deneme yapınca p..s başını alıyorum ama ilerleme problemi yaşıyorum. eşimde zamanda aşarız bu da egzersiz diyor. fakat ben artık fırt diye girmesini istiyorum açıkçası. orda ki duvara takılı kalmaktan çooook yoruldum:mad:
Duruyor sorun olmadı hiç esniyor. Keşke ben de p..s başını alabilseydim olmuyor. Pozisyon değiştirmeyi denedin mi? Üstte olduğun pozisyonları dene bir de.

Bi gün bi günü tutmuyor ne çilem varmış. Gizli dert bu içimi kemiriyor. Dün egzersiz im güzel geçince nasıl sevindim bugün için. Eş denemesi için cesaret geldi ama olmuyo işte acıyor bugün.. itince de daha kötü oluyo hastalığım da yaklaştı yine mi bekleyeceğim öf öf!

Saol cnm sana tavsiyem ben 12 cmlik aparati icimde 15,20 dakika beklettim ondan sonra denemwye gectik sende oyle yap..hicbise anlamadim sanki ilk defa deilde bi kac kez yapiyomus gibiydim aci falan hicbi his olmadi.., insallah kurtulursun bugun ne olursa olsun erteleme ben o hatayi cok yaptim
tebrikler cancazzz :)

arkadaşlar benm bilinç altıma söz geçirmem lazım mesela inanın tüm gün p..si alıyorum gerisi de alırım diyorum tam yapınca orda takılıyor yine ilerletmiyorum. sonra pof büyü bozuluyor :( bir de daha önce doktora giden arkadaşlar hipnozda tam olarak ne yapılıyor anlatabilir misiniz gidenler varsa:mad:

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ:KK68::KK68:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy

24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
2:cool: NataHuseinliiiii
24-) humanurr
25-) aylllllliiiin35
26-) Please16
27-) bir umut 34
2:cool: gltkn
29-) Yrnzmlztnd
30-) elasuyum09

31-) Yorgun_15
evet adaniscim bumuymuş diyoruz :) kızlar biraz cesaret le çok ama çok kolay kaybettiğim zamana yanıyorum bi an önce evliliğin tadını çıkarın.. benim canım okadar tatlıki seruma iğneye bile dayanamam ben yaptıysam herkes yapar. boşuna acaba darmı acaba zarımı problemli diye dülünmeyin herşey beynimizde..

canım tüm merkezlerde egzersiz yaptırıyorlarmış ankarada var bi merkez bende aramıştım 3 ile 6 bin arasında oldugunu söylemişlerdi gidenler varmı nasıldır bilmiyorum araştırmak istersen ismi hera klinik
kızlar şunu söyliyim ben 3.500 bin verdim murat ulusoya ama 1000 lira olup egzersiz aparat çalıştıran doktorlarda var benim doktorda farklı bişey yapmadı benim gibi bu kadar para ödemeyin iyi araştırın sözde benim doktorda 3 günde tedavi ediyordu ama benimki 3 ay sürdü sonuçta iş psikolojik süre kişiye bağlı ama şunuda söyliyim ben parmağımı bile dokunduramazken bir günde 3 aparatıda doktor sayesinde yaptım aslında o sürede ilişkiyid yapabilenler varmış ben döndükten sonra egzersizlere devam ettim öyle çözdüm

arkadaşlar benm bilinç altıma söz geçirmem lazım mesela inanın tüm gün p..si alıyorum gerisi de alırım diyorum tam yapınca orda takılıyor yine ilerletmiyorum. sonra pof büyü bozuluyor :KK43: bir de daha önce doktora giden arkadaşlar hipnozda tam olarak ne yapılıyor anlatabilir misiniz gidenler varsa:mad:
hipnozda bilinç açıknormal seninle konuşuyor ama senin şuanki durumun normal canım endişe etme o zamanla hepsini alırsın egzersizlerden sonra bir süre bendeyarısına kadar aldım çalışa çalışa sonra hepsi oluyo

arkadaşlar benm bilinç altıma söz geçirmem lazım mesela inanın tüm gün p..si alıyorum gerisi de alırım diyorum tam yapınca orda takılıyor yine ilerletmiyorum. sonra pof büyü bozuluyor :KK43: bir de daha önce doktora giden arkadaşlar hipnozda tam olarak ne yapılıyor anlatabilir misiniz gidenler varsa:mad:

penis kalınlığına yakın bir aparatla eş denemesi yaptığın pozisyonda çalışırsan bir kaç güne kalmaz halledersin. ben de uzun süre penisin yarısına kadar alıyordum ama aparatı penis gibi tutup üzerine oturma çalıştım bir kaç gün..ve eşimin üzerinde yüzüm eşime dönük bir şekilde kolayca yapabildim..egzersiz pozisyonun çok önemli yani

kızlar selam
bir şey soracağım şu zeytinyağı çok mu zararlı

biraz araştırdım ve sorun yaratıyormuş
ben zeytinyağıyla denedim dün sanırım olacak öyle ama olmassa diye korkuyorum kulladınkça bana zarar verir mi ki
kızlar zeytinyağıyla hiç acımıyor eşim biraz itti o takılan yerde acı çekmedim giriyordu ama heyecandan yapamadım inanamadım
olacak galiba
beni aydınlatın zaytinyağı konusunda :D

canım zeytin yağı asitik değeri diğer yağlara göre biraz daha yüksek anca vajiyi yenme sürecinde bende kullandım hiç bir sıkıntısını görmedim.yalnızca bazı arkadaşların hamilelik düşünenlerin kullanmaması gerektiğini okumuştum sanırım sperm kalitesini düşürüyormuş sanırım

hipnozda bilinç açıknormal seninle konuşuyor ama senin şuanki durumun normal canım endişe etme o zamanla hepsini alırsın egzersizlerden sonra bir süre bendeyarısına kadar aldım çalışa çalışa sonra hepsi oluyo
işte ben egzersiz yapamıyorum eşim onunla denemei istiyor zaten evleneli çok olmadı açıkçası egzersiz yapmaya gelince yapmamalıyım zaten eşim istemiyor diyorum ve dediğiniz gibi bir yapsam belki halledecem of

kızlar selam,
ben de uzun süre bu illetle uğraştım. bu başlığın bazen yazarak çoğu zaman da okuyarak müdavimiydim.
bu süreçte yenmeniz gereken en önemli düşman "erteleme" hissiyatı. öncelikle bunu yeneceksiniz. bunun tedavisi olmayan bir şey olmadığını hepimiz biliyoruz. ama bugün iyi hissetmiyorum, modumda değilim, zaten olmayacak gibi düşüncelerden kurtulmanız şart. sonrasında kendinizi bunu başarabileceğinize inandırın. türlü imkansızlıklara rağmen binlerce tl yi doktorlara vermeyi düşünecek kadar çaresiz hissedebildiğinizi biliyorum. fakat bu kendinizi manevi yükünüzün yanında maddi yük bindirmeyi gerektirmeyecek kadar basit bir şey aynı zamanda. (ki doktorla yenen arkadaşlarımız da defalarca aynı şeyi dillendirdiler). benim bu süreçteki en büyük yardımcım internet üzerinden edindiğim aparatlar, bebe yağı, su bazlı jeller ve kararlılığım oldu. ilk aparatla denemelere başladığım anda bunu yenebileceğimi farkettim ve aşama aşama ama karalılıkla kısa süre içinde bu illetten kurtulmuş oldum.
uzun lafın kısası yenebilirsiniz kızlar. sadece kendinize inanın. bu durumdan kurtulmak için harekete geçin ve yenin.
çok sık giremesem de mesaj atabilirsiniz. kesinlikle cevaplandırmaya çalışacağım.
tez vakitte yenmeniz dileğiyle...

kızlar selam
bir şey soracağım şu zeytinyağı çok mu zararlı

biraz araştırdım ve sorun yaratıyormuş
ben zeytinyağıyla denedim dün sanırım olacak öyle ama olmassa diye korkuyorum kulladınkça bana zarar verir mi ki
kızlar zeytinyağıyla hiç acımıyor eşim biraz itti o takılan yerde acı çekmedim giriyordu ama heyecandan yapamadım inanamadım
olacak galiba
beni aydınlatın zaytinyağı konusunda :KK70:
canım bi zararı olmaz bende yendikten sonra kullanmıştım ara ara ama en zararsız olanı bepanthol cilt için olanı hem kayganlaştırıyor hemde zararı yok.. ben bepanthol ve fito kremle yapmıştım hep egzersizlrimi ve penisede bolca sürüp denemiştim olmuştu denemeni tavsiye ederim..

Back
X