Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bi zararı olmaz bende yendikten sonra kullanmıştım ara ara ama en zararsız olanı bepanthol cilt için olanı hem kayganlaştırıyor hemde zararı yok.. ben bepanthol ve fito kremle yapmıştım hep egzersizlrimi ve penisede bolca sürüp denemiştim olmuştu denemeni tavsiye ederim..

tamam cnm sağol deneyeceğim.

Kızlar mrb lütfen bana yardımcı olun fikirleriniz çok önemli şimdi ben yendim bu hastalığı yarısından fazlasını alıyorum ama şöyle bi sorun var eşim p..si girdiğinde ilk girerken değil de en son acı hissediyorum herkes girerken acı olur diyo ben tam sokmaya Çalışınca acıyo ve 1 Cm bile ilerlemiyor hepsini alamıyorum yani neden bole oluyo sizce

işte ben egzersiz yapamıyorum eşim onunla denemei istiyor zaten evleneli çok olmadı açıkçası egzersiz yapmaya gelince yapmamalıyım zaten eşim istemiyor diyorum ve dediğiniz gibi bir yapsam belki halledecem of
canım bence egzersizi yap çok faydası var eşin şimdi istemez aular geçtikçe yapamayınca kavga çıkarur stres olursun yolun başundayken hiç geciktirme

Kızlar mrb lütfen bana yardımcı olun fikirleriniz çok önemli şimdi ben yendim bu hastalığı yarısından fazlasını alıyorum ama şöyle bi sorun var eşim p..si girdiğinde ilk girerken değil de en son acı hissediyorum herkes girerken acı olur diyo ben tam sokmaya Çalışınca acıyo ve 1 Cm bile ilerlemiyor hepsini alamıyorum yani neden bole oluyo sizce
canım benimde ilk girerken acımıyor o en son noktada acıyor oraya gelice sızının geçmesini bekliyorum beynimi rahatlatıyorumbiraz daha it gel git yap sonra tamamı oluyor

canım zeytin yağı asitik değeri diğer yağlara göre biraz daha yüksek anca vajiyi yenme sürecinde bende kullandım hiç bir sıkıntısını görmedim.yalnızca bazı arkadaşların hamilelik düşünenlerin kullanmaması gerektiğini okumuştum sanırım sperm kalitesini düşürüyormuş sanırım
Zeytinyağı yerine Bebe yağı kullansak aynı etki olur mu canim?

Mrb kızlar eski bir vajinusmusum çok şükür eskilerde kaldı burdaki herkese yardımcı olacağım için söz vermiştim kendime eskisi.gibi giremiyorum yardım almak isteyen arkadaşlar özel mesaj atarsanız daha sağlıklı yardımcı olabilirim Rabbim bu sıkıntıyı çeken herkesin yardımcısı olsun

Bana da yardım eder misiniz parmak egzersizlerini ne kadar yapmam lazım eşimin iki parmağını alabiliyorum ama kotkarak alıyorum. Ps nin de başını alabiliyorum itince acı hissefiyorum

ben daha yenemedim cnm tam senin gibiyim ama ben 2 parmak alamıyorum bekaretim bozulur diye
tek parmak ve birkaç aparat yapabiliyorum
tek sıkıntım o an gelen korku o da olmasa yapacağım. acıya falan dayanıklıyım sadece nasıl bişi bilmediğimden heyecanlanıyorum ve kasılıyorum

Ben de o andan korkuyorum aparat yaptım bugün kendime rimel den yaptım 20 dk sonra bir kat daha peçete ve film sardim onu yaptım bugün fakat eşe gelince korku ve panik oluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Back
X