beni ister yanlış anlayın ister anlamayın .. benim anlamadığım ne bilionuzmu neden evlilik öncesi cinsel hayat yaşıosunuz hmm.. siz şuan birbinize haramsınız.. hiç utanma felan yokmuki sizde gercekten cokk samımı sekilde soruyorum yasınız kaç olursa olsun.. annelerinizin babalarınızın yüzlerine nası utanıp kızarmadan bakabiliosunuz hmmm.. hiçmi içiniz daralıp etmıo.. hem sen o uşakla evlenecem dion varmı bi garantin hmm.. sonra penisle deneme yapacam edecem diye hamile kalacan sonra nolacak.. unutma ölümle burun burunayız heran hersey olabilir.. ölümü gec ikinizin arasında ısteristemez bı sıkıntı cıkar sonra olan sana olur.. erkeklere hiç bi zaman bişi olmaz .. bence biraz mantıklı davran neden olmuoı diye.. hadi biz evliyiz kocalarımızla denioz ya sen evlenecegın adam o olacakmı olmayacakmı o bile belli değil .. belkide evlendikten sonra hic bi sorun olmayacak .. belkide allah seni uyarmaya çalışıo hmm birazda böyle düşün..
kusura bakma ben sana yardımcı olmam.. arkadaslar yardım ederse ederler bende tam olarak yenmiş degılım yenmiş olsam bile işin ucunda haram bişi varsa ben bulaşmam ... bence sende aklını kullan..
ama biz birbirimizi cookk sevioozzz .. ama bizz nişanlıyızz evleneceeezzz... deme .. dediğim gibi yalan dünya heran herşey olabilir.. sonra senin başın yanar sevdiğin adamınkisi değil..
gerçi bilmiom belkide sizin için o konular pek önemlü değildir.. benim için önemli ondan yazmak istedim.. neysehh aklını kullan allah yardımcın olsun ..........