Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba biz suanda kadar anestol krem ve bebeyagıyla denedik toplamda 5 6 kere başarılı olduk ama hala ağrısı geçemiyor her seferınde krem sur önce aparatı dene sonra esınle dene artık kocamda sıkıldı bu on hazırlıktan.... Acaba heraksam mı denemek Lazım alışmak ıcın bu Ağrı ne zaman bıtıcek ıskence oldu resmen

Herkese hayırlı cumalar hayrlı ramazanlar bu mübarek ayda allah YarDımcımız olsun. Ben önce burda duydugm seyleri yaptm kulak çöpüyle basladm daha sonra cok ara verdm sonra tekrardan kalemle basladm normal bi kalem boyutunu alabiliyorum. Eş denemesinde yapmaya calısıyoruz hiç girmıo engel cıkıo duvar var sanki egzerszden nerden devm edıyım yenenler yardmcı olabilirmi
canım aparatını kalınlaştırarak devam et egzersizlere su an ne ile yapıosun bilmiyorum ama klasik beyaz mumlar varya onu pecetey sarıp streçleyip deneyebilirsin zamanla kalınlaştırırsın su an kalemle yapıosanda kalemi kalınlaştırarak devam et

Kızlar merhaba biz suanda kadar anestol krem ve bebeyagıyla denedik toplamda 5 6 kere başarılı olduk ama hala ağrısı geçemiyor her seferınde krem sur önce aparatı dene sonra esınle dene artık kocamda sıkıldı bu on hazırlıktan.... Acaba heraksam mı denemek Lazım alışmak ıcın bu Ağrı ne zaman bıtıcek ıskence oldu resmen
canım bende yeni yenelerdenim henüz bende agrı ilk başlarda oluyo kendimi hala cok serbest bırakamıyorum sanırım birde en son noktada degişik bi his oluyor agrıya benzer sende demi aynısı oluyo

Canim merhaba bende yeneli bir bucuk ay kadar oldu hissttigin aciyi bende hissettim bir sure ama inan zamanla geciyo birde mesela araya zaman girince tekrar denedigimizde sanki orasi kapanmis gibi geliyodu bir bucuk ay sonra son bir haftadir cok sukur rahatim artik yendikten sonra emin ol o agri hisside zamanla kayboluyor canim rahat olmaya calis zamanla her denemede biraz daha rahat oluyo

canım bende yeni yenelerdenim henüz bende agrı ilk başlarda oluyo kendimi hala cok serbest bırakamıyorum sanırım birde en son noktada degişik bi his oluyor agrıya benzer sende demi aynısı oluyo
Canım Aparatlarım var ınceden kalına pecetereyı strecledım amelıyat eldıvenıne gecırdım inceler kolay zaten kalınlarlada yapıorum ama sanırım tahrıs oluyo. Önce anestol sonra bebeyagı eldıven esim derken tahrıp etmış olabılırım krem yakıyo zaten... Sureklı denemek Lazım sanırım biz epey açmıştık arayı

Merhabalar bende aynı durumdan muzdaribim. 3 aylık evliyim ve hiç gelişme yok. bi sitede farklı bi yöntem gördüm ayna falan kullanın diyo hiç deneyen oldu mu http://www.dogalvebitkisel.com/evde-kendi-imkanlarinizla-vajinismus-tedavisi-basarili-yontemler/
gönderdiğin linke göz attım da erotik film izleyebileceğimi sanmıyorum sonuçta bir çok kadının zaten zevk aldığını biliyoruz izlersem daha çok tiksinebilirim gibi geliyor. ki biz eşlerimizle sevişirken mutlu oluyoruz zevk alıyoruz iş o noktaya gelince skntı olur biraz açık yazdım kusura bakmayın :) bende 5 aylık evliyim tam olarak ne tepki veriyorsun? yani ben p..sin başını alıyorum sadece siz tam olarak ne tepki veriyorsunuz

Kızlar saygın beye giden varmı ???
Ben değil ama benim arkadasim gitti cnm ama inan burdakinden farklı bisey yaptirmiyormus önce vajinanin yapisini anlatim sonra boy boy aparatlarla egzersiz yaptiriyormus su an bizim yaptigimz gibi yani yine de icim rahat etsin diyorsan bi ön görüşmeye git istersen.. Tabi baya da para istiyor ben de ebru zulfikarogluna gitmiştim 4.5 milyar verdim boşuna buradakilerin aynisini yaptirdi aparat ile egzersiz ayrıca hic psikolojik desteği olmadi ona gittikten bir yol sonra yine buranın yardimiyla yendim.. Tabi hic jinekologa gitmediysen bir kere gir zaten oraya dokunmadan disaridan bakiyor en azindan herşeyin normal olduğunu ogrenirsen için rahat eder

Ben değil ama benim arkadasim gitti cnm ama inan burdakinden farklı bisey yaptirmiyormus önce vajinanin yapisini anlatim sonra boy boy aparatlarla egzersiz yaptiriyormus su an bizim yaptigimz gibi yani yine de icim rahat etsin diyorsan bi ön görüşmeye git istersen.. Tabi baya da para istiyor ben de ebru zulfikarogluna gitmiştim 4.5 milyar verdim boşuna buradakilerin aynisini yaptirdi aparat ile egzersiz ayrıca hic psikolojik desteği olmadi ona gittikten bir yol sonra yine buranın yardimiyla yendim.. Tabi hic jinekologa gitmediysen bir kere gir zaten oraya dokunmadan disaridan bakiyor en azindan herşeyin normal olduğunu ogrenirsen için rahat eder
Bde hipnoz felan diyorlar ya bn burdakileri yapıyom ama yenemedm galiba bn ömür boyu yenemicm bu şanet olası hastalığı

Merhabalar bende aynı durumdan muzdaribim. 3 aylık evliyim ve hiç gelişme yok. bi sitede farklı bi yöntem gördüm ayna falan kullanın diyo hiç deneyen oldu mu http://www.dogalvebitkisel.com/evde-kendi-imkanlarinizla-vajinismus-tedavisi-basarili-yontemler/
canım bu hastalıktan kurtulmak için egzersiz yapmak gerekiyor parmak egzerzide olabilir farklı aparatlarlada egzersiz yapabilirsin yazıya biraz göz gezdirdim ordada parmak egzersizinden bahsediyor bende ilk parmak egzersizi ile başladım anestol pomad diye uyuşturma özelligi olan bi krem aldım bebe yagı aldım ayna ile birlikte ilk vajinada deligin oraya krem sürdüm daha sonra hem vajınamı hem parmaklarımı bebe yagı ile yagladım daha sonra parmak egzersizine başlasım serce parmak ile daha sonra kendime güvenim geldikce yüzük parmagı orta parmakla devam ettim ama sana parmak egzersizi cok itici gelirse kulak cubugunu strec filme sarıp onunla başlayabilirsin başlangıç olarak zamanla kalınlaştırarak devam edersin inan bu hastalık beklemekle geçmiyor sende bi an önce egzerszilere başla sormak istediklerini burdan cekinmeden sorabilirsin

Back
X