• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim ucu girdigi halde icine bosaliyor ama yinede hamile kalamadim:KK43:
Hamile kalmak için yumurtlama günlerinize denk gelmesi lazım ben de hemen hamile kalamadım 3. Ay oldu. Adet bittikten sonra gün aşırı deneyin. Bir de ilişki sonrası ayaklarınızı biraz yüksekte tutup yarım saat yatın. Bir de kafanıza takmamaya çalışın stres yapmayın. Kayganlaştırıcının miktarını azaltın çok sürmeyin. İnşallah siz de hamile kalırsınız.

:KK200:Ay kızlar çok tuhaf duygular içerisindeyim. Spreyle deneme yaptık. Yarısını da geçtim penisin. Sonra dedim, tamamen çıkarıp tekrar yapayım. Ay bi çıkardım, kan. Bayağı kan geldi. Ama sprey hakikaten uyuşturuyor yaa :)
Ay keşke çıkarmadan tamamen alsaydım..ama kanı görünce tırstım :)
Çok kan gelince bi duygulandım. Gözlerim doldu. Eşim sarıldı bana.:KK200: "Sen şimdi benim karım mı oldun" dedi. Ben ağladım. :) :KK200:
Sonra doktoruma sordum hemen, zarın gittiğini söyledi. Karmakarışığım şuan. :):KK200:
Ara vermeden tamamını almak için yarın tekrar deneme yapmak istiyorum. Bi sakıncası olmaz dimi?

Çok çok sevindim senin adina.mutluluğun daim olsun canım içine de sıktınmi sprey nolur gelişmeleri yaz banada bize de ya aynı durumdaydik sen basardin maşallah subanallah allah bizede kismet etsin.vallahi hayattan koptum ya artık altı aydır müzik bile dinlemiyorum. İçine de sıktınmi ikindinmi nasıl devam ettirdi n o bizi kasan kısmı nasıl gecdin nolur yaz bizede :((((

Çok çok sevindim senin adina.mutluluğun daim olsun canım içine de sıktınmi sprey nolur gelişmeleri yaz banada bize de ya aynı durumdaydik sen basardin maşallah subanallah allah bizede kismet etsin.vallahi hayattan koptum ya artık altı aydır müzik bile dinlemiyorum. İçine de sıktınmi ikindinmi nasıl devam ettirdi n o bizi kasan kısmı nasıl gecdin nolur yaz bizede :KK43:(((

Canım benim ilk önce biraz parmak egzersizi yaptım. Sonra eşimle başladık. Penisle birleştirmeden önce sprey sıktım. İki dakikada uyuştu zaten. İçine sokmadım spreyin ucunu. Vajinayı hafif araladım, hani o ıkınıp bırakırken açılıp kapanan bişe görüyoruz ya, ona doğru sıktım. İlk fısta çok yaktı ama hemen geçti. Geçince üç fıs daha sıktım. Sonra euzü besmele çekip başladım. Yarısına kadar oluyodu zaten. Ama hiçbişey hissetmedim. Ikındım evet canım..ama ıkındığımda ordaki gevşemeyi hissedemedim. Ikınıp itikledim biraz daha. İnan hiçbişey hissetmedim. Yarısını geçti biraz. Sonra dedim hadi bi daha yapayım tamamen çıkarıp tekrardan girdireyim. Anaam çıkarınca kanları gördüm zaten. :)

:KK200:Ay kızlar çok tuhaf duygular içerisindeyim. Spreyle deneme yaptık. Yarısını da geçtim penisin. Sonra dedim, tamamen çıkarıp tekrar yapayım. Ay bi çıkardım, kan. Bayağı kan geldi. Ama sprey hakikaten uyuşturuyor yaa :)
Ay keşke çıkarmadan tamamen alsaydım..ama kanı görünce tırstım :)
Çok kan gelince bi duygulandım. Gözlerim doldu. Eşim sarıldı bana.:KK200: "Sen şimdi benim karım mı oldun" dedi. Ben ağladım.:)
Sonra doktoruma sordum hemen, zarın gittiğini söyledi. Karmakarışığım şuan. :):KK200:
Ara vermeden tamamını almak için yarın tekrar deneme yapmak istiyorum. Bi sakıncası olmaz dimi?[/QUOTE

Tatlisko simdi esitlendik aldım :)))))ama iki dakika bejletip geri cekdim ilacın etkisi geçince manyak bi gergin balonun sönmesi gibi sprey ve uygun pozisyon lazım iki dakika bekledim ve hemen çıkarttım ilerledim dune gore bi bakdim elimle sondayim şok oldum ama git gel yapamadim hemen buraya kostum kardeşlerim allahım herkesin tamamına erdirsin yarinmi deneyim ne zaman deneyim

Bence bi problem olmaz ara verme cesaretin kırılmasin zaten artik kendini vajili olarak görme sende yendin hadi gözün aydın :KK9::KK9:

Şuan bi sızlama hissediyorum hala. Lavaboya gitmeye korkuyorum kan görcem diye :) yarınki durumuma göre bakarım artık , doktorumla da görüşür ona göre hareket ederim. Sağolasın canım ya :)

Canm merhaba , birinin başka birinin hayatı hakkında yorum yapmasını, yorumlarıyla yön vermesini hiç doğru bulmuyorum, sanada içinde bulunduğun durumu bilmeden yorum yapmak istemem , ama sen 3-4 parmak gibi çok kalın şeyleri içine alabiliyorsun, pns korkum var demişsin ama bu korkun eşinin şiddet uygulamasından dolayı eşinden korkmandan olamazmı, ben bir parmağı zor becerirken sen uğraşmş çok daha kalınını yapmışsın, eşinin sana yapsanda yapmasanda sana şiddet uygulaması çok üzücü , bence bu durumu atlatamadığından eşimde denemekten korkmuşsun, yapamasakda bu şiddet görmemizi hakettiğimiz anlamına gelmez, sen bilirsin ama bu durumu keşke ailenle paylaşabilsen bunu yapamadığmz için davak yemeyi hak etmiyorz
Aynn cnm öyle ne yapmm lazm sence

Back
X