İyi aksamlar kizlar bende durumumu yazmak istiyorum ben 7 aylik evliyim ilk 3 ay kadar denemeye bile cesaret edemedim daha sonra devamli arastirarak parmak egzersizi emla krem kayganlastirici jel vs denemeye calistim emla kremi parmagimla icine surmem gerekiyomus bunu yapamadim girise surdum ama denedigimizde icinde bi duvar hissettim bi aci geri iktirdim daha sonralarinda parmak egzersizleri yapmaya basladim bunu basariyodum tamamen alabiliyodum orta parmagimi boyle gel zaman git zaman deniyoruz emlayla falan icine yavas yavas surmeye calisiyorum ama mumkun degil penis girmiyo kapali gibi sanki doktordanda cok korkuyodum nedense hep korkardim ben igneden doktordan ilk geceden vs korkardik cok alttan muayene etmesini bile dusundukce kotu oluyodu icim bende bi hastaneyle vajinusmus botoksu icin gorustum bayiltarak yapcaklardi oda cok korkunc geliyodu cesaretimi toplayip once bi kadin doguma gidip baska problem yoksa bunu yaptircaktim ama bunu mutlaka kendim halletmem lazim diyede sartlandirdim kendimi neyse 1 hafta kadar once yine bi denememizde kas gevsetici hap kayganlastirici jel ve emla kremle ben ustte olcak sekilde denemeye karar verdik ve girdi ben şok oldum cok mutlu oldum hic hissetmedim bile cok muyluydum artik gecti bitti diyodum ama daha sonraki denememizde yine olmadi yine cok kastim kendimi girmedi parmak egzersizi yaptm yine o zar yoktu orda bunu hissettim ama yine ustte olsamda girmedi ne yapicam bilmiyorum üzgünüm

( o zar aslinda problem degilmis ya diyodum keske beni bayiltsalar bu is bitse sonrasinda yaparim ben vs ama o beyindeymis aslinda