- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #211.561
Burada bu hastalıgı yendikten sonra 'bumuymuş' diyenler vardı. Bende düsünüyordm acaba öyle dusunecegim bi zaman olacak mı diye. Ama gerçekten o kadar basit bir şeymis ki. Ben korkudan bayilan biriyim. Hatta ilk zamanlarda gözlerim karariyordu birakiyordum. Bu hastalik oyle bir sey ki herkes sana ne kadar nasihat verirse versin sen kendi kafandaki dusunceleri degistirmedikten sonra ileri gidemezsin. Bu yüzden biraz olsun söylenenlere dikakt edin bence. Hani ben hep burda okurdum ama parmak egzersizi hayatta yapamam ne kadarda cesaretliler derdim. Cem keçenin vajinismusun üstesinden gelmek kitabı var. Tavsiye ediyorum. Ben onunla onyargılarımı kırdım. Burda yorumlari okumaklaa gecmiyor bu hastalık. Egzersizler önemli. Ayrica fazla takilmayin bu kizlik zari yirtilma olayina. Zateb kizlik zari yirtiktir. Adet kanimizdan ordan gelir. Kendimizi kastigimiz iicin kan gelir. O kadar cok beynime islemis ki egzersiz yapinca bile oturdugum yere kalkip bakiyordum kan var mi diye. :) üzerine giderseniz yapamayacagınız sey yoktur. Gercekten zor bi hastalık. Ben burda 8 aydır neler cektim 1 sene 2 sene cekenleri dusunemiyorum. Allah yardimciniz olsun.
ve 2016 ocakta anne oldum.
Hemde normal doğumla..
Darısı tüm vajililerin başına, Allah herkese bu güzel duyguyu tattırsın...