Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bide bana sor ilk ehliyet için arabaya oturduğum an geldi aklıma yolun ortasında kalınca bi panik korku ay ben napacam telaşı sarardı elimi ayağımı çekiverirdim bi an :D sonra o an durur bi nefes alır beklerdim hatırlar devam ederdim aminnn kuzum bende ediyorum bol bol

Bu illeti yenen hanimlardan tavsiye bekliyorum dilatorlerle ne kadar sure calistiniz. Cunku bir gun once cok rahat olan egzersiz ertesi gun cok zor oluyor hatta hic olmuyor...yani ne kadar sure sonra tamam artik her deneme de rahatca oluyor seviyesine ulastiniz? Bir de esle denemeden hemen once kendiniz dilatorle egzersiz yaptiniz mi?

Kızlar girdikten bi müddet sonra gelen duvarı aşamıyorum nefes egzersizi yapim diyorum ama olmuo gitmio inat ettim yapıcam dedim yine olmadı orayı nasıl aşıcam birileri yardım etsin kafayı yicem artık ya
Duvarla karsilastiginda dilatoru yavasca cek ve it...gel git yap nazikce sonra neges al ikin ve aparati itmeye devam et...

Duvarla karsilastiginda dilatoru yavasca cek ve it...gel git yap nazikce sonra neges al ikin ve aparati itmeye devam et...
Ya ben ne parmak nr dilatör sadece eşli deneme yapıyorum çünkü artık kendimi ona alıştırdım o duvar dediğim yere kadar herşey çok güzel bi sıkıntı yok o an oluyor ne oluyorsa işte o duvar dediğim yerde nefes alim verim diyorum yanlışmı acaba diyede düşünüyorum sonra resmen bağıra bağıra ıkınıyorum yok yok yok yine olmuo yine olmuo

Veeee bende bugün 5 aylık işlenceme son vererek atlattım bu hastalığı ve o kadar mutlu oldum ki ilk bütün aparatlar ile yapıp eşimle denemeye tam geçecekken korkup rahatlıkla aldığım aparatta bile tıkanıp kalınca öyle bi hayal kırıklığı ile ağladım ki o an dedim bugün kadınlar günü ve ben bu hastalığa son vererek en güzel hediyemi kendim vereceğim kendime bu ruh halinden çıkarak ve çok şükür rabbime yaptım rabbim diğer arkadaşlarında yenmesini atlatmasını sağlar inşallah bende herkes gibi bumuymuş yaaaa dedim bi baktım zaten başını getirdikten sonra rahat bi nefes alınca kendiliğinden oluyor asla pes etmeyin ve en önemlisi inanın geçiyor o mucizeyi hepiniz yaşamanız dileği ile kızlar
Pes etmeyin inat edin sabredin geçiyor yıpratmayın kendinizi yendim diye tabi ki bu siteden çıkmayacağım sonuna kadar destek olabilirim rabbim düşmanımıza vermesin çok kötü insanın içini kemiren bir his ve herkesin atlatmasını gönülden istiyorum
InsaAllah Bizde kurtuluruz.. yapicam bu sefer olcak diyorum hep hüsran hep bos :(

Diyagram nefesi almıyor
Ya ben ne parmak nr dilatör sadece eşli deneme yapıyorum çünkü artık kendimi ona alıştırdım o duvar dediğim yere kadar herşey çok güzel bi sıkıntı yok o an oluyor ne oluyorsa işte o duvar dediğim yerde nefes alim verim diyorum yanlışmı acaba diyede düşünüyorum sonra resmen bağıra bağıra ıkınıyorum yok yok yok yine olmuo yine olmuo
diyagraf nefesi almıyorsan duvar hissi devam ediyor YouTube dan diyagram nefesine bak canım öğren onu

Üzülme oluyor demek ki hazır değilsin canım sen almanyadaydın değil mi
Evet cok kötüyüm su an egsersiz yaptim Ve önceden yapabildigim boyutlari simdi yapamiyorum aci hissediyorum.. Niye böyle oluyor inancim azaliyor artik aglamaktan yoruldum biktim.. Nasil kurtulcam ne yapiyim Ben

Evet cok kötüyüm su an egsersiz yaptim Ve önceden yapabildigim boyutlari simdi yapamiyorum aci hissediyorum.. Niye böyle oluyor inancim azaliyor artik aglamaktan yoruldum biktim.. Nasil kurtulcam ne yapiyim Ben
Pes etme acı Yok kas
4. Boy dilatorun tamamini bir turlu alamiyorum hanimlar saatlerce ugrastim naptiusam olmadi bi yol gosterin nolur
nerde tıkanıyorsun canım ve nasıl yapıyorsun

Valla yatarak denedim oturarak denedim comelerek denedim yok olmuyor bi turlu ucu viriyor sonra diger 4 boyda gevseyen acilan o duvar hissi 4. Boyda acilmiyor takilip kaliyor
Canım nefes al ver tıkandığın yerde dur 2-3 kere kegel egzersizi yap ıkın ve hafif it duvar hissiyle her karşılaştığında dur ve aynısını yap aklındada şöyle düşün orası sen ıkınırken açılıyor kasılınca kapanıyor rahatlarsan daha kolay olur

Canım nefes al ver tıkandığın yerde dur 2-3 kere kegel egzersizi yap ıkın ve hafif it duvar hissiyle her karşılaştığında dur ve aynısını yap aklındada şöyle düşün orası sen ıkınırken açılıyor kasılınca kapanıyor rahatlarsan daha kolay olur
Ahh ilk 3 unu alinca rahatladim kafada bitirsim saniyordum meger oyle degilmis daha...sagol canim 3. Dilatoru icerde daha falza bekletip soylediklerinle deniycem yarin

Ben de hepsini yaptım 6. Aparatı bile aldım içime yarıya kadar çünkü o çok büyük sonra 4 ile çalışmaya devam edip eşimle deneyecektim korkup panik olunca 4. Ü alamamıştım duvar hissettim falan yıkıldım yendim sanmıştım bu neydi diye o korktuğumuz için oluyor kendini sakinleştir orası yeterince açılmamış bu boyu alamıyorum o yüzden düşüncesine şakın kapılma dediğim gibi yap inş olacak canım

Ben de hepsini yaptım 6. Aparatı bile aldım içime yarıya kadar çünkü o çok büyük sonra 4 ile çalışmaya devam edip eşimle deneyecektim korkup panik olunca 4. Ü alamamıştım duvar hissettim falan yıkıldım yendim sanmıştım bu neydi diye o korktuğumuz için oluyor kendini sakinleştir orası yeterince açılmamış bu boyu alamıyorum o yüzden düşüncesine şakın kapılma dediğim gibi yap inş olacak canım
Çok tesekkur ederim...insallah amin.. yuzzdum yuzdum kuyruguna geldim prs etmek yok

Back
X