Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sen Yine iyisin en azindan biraz da olsa alabiliyorsun Keske Bende oraya gelebilsem.
Kızlar bu 3 te bir kısmı diye adlandırdığınız başı o biraz zorlayabilir orayı geçince korkmadan nefes alıp ıkının bolca gerisi kendiliğinden oluyor ve hissetmiyorsunuz vajen ilk 2-3 santim kadar hissetme oranına sahip sonrası esneyen bi boşluk olduğu için kasmazsanız eğer gerisi girerken acı olmadığını kendiliğinden olduğunu görürsünüz başı girdi çok acıdı devamında bu acıya dayanamam demeyen zaten en rahat yere gelmişsiniZ bide canım bi Doğum uzmanına danışma şansın varsa dene bilgimiz olmadığı için bi yönlendirme yapamıyoruz sana

Arkadaslar aparatta olduğu gibi penisi alırken de yön cok önemli mi. Üstte eşimize sırtımızı dönük almayı denediğimizde.. penisin yönünü nasıl yapmalıyım..öne doğru eğilip mi mesela..

Üstte yüzüm dönük ğozsyonda aslında rahatım ama olmuyo dilatörün en büyük boyutunu Alabiliyorum ama sanki penisin açısını mı ayarlayamıyorum denerken hep yönünü düşünuyorum yanls mı doğrı mu diye. Bu kdr hesaplanması gereken bişey mi neden olmuyo girmeden öne kayıyo anlamıyorıö bi türlü deliricem

Başımo alabilsem ilerleyecek ama başı kıvrılıp geri cıkıyp o sırada ıkınmaya calısıyorum. alttayken ztn ıkınıp rahat nefes alamıyorum

Üstte yüzüm dönük ğozsyonda aslında rahatım ama olmuyo dilatörün en büyük boyutunu Alabiliyorum ama sanki penisin açısını mı ayarlayamıyorum denerken hep yönünü düşünuyorum yanls mı doğrı mu diye. Bu kdr hesaplanması gereken bişey mi neden olmuyo girmeden öne kayıyo anlamıyorıö bi türlü deliricem
Aynen o yön engeli beni deli ediyor. Yönü bulamıyoruz. Millet her pozisyonda yön aramadan yapıyor nihayetinde.. Bizim neden böyle?

Kızlar demin halsiz hiçbirşey kullanmadan tamamını icime alabildim.çok hafif ayrı oldu sadece.çok mutluyum çok basitmis ya.abartmisim

Kızlar ilişki sonrası balayı sistit olan var mı nasıl atlattı :KK43: tam hastalık bitti derken bu çıktı başıma yaa
Canim simdi baktim da biraz. Nedeni araliksiz iliskiye girmekmis. Idrar yollarina baski uygulanan bir pozisyonda iliskiye girmemek gerekiyormus.
Birkac gun ilac almak, iliskiye biraz ara vermek, bol su icmek ve aradan sonra iliskiye tekrar baslayinca da her iliskiden sonra kucuk tuvalete cikmak gerekiyormus. Allah şifa versin. Dikkat et kendine.

Canim simdi baktim da biraz. Nedeni araliksiz iliskiye girmekmis. Idrar yollarina baski uygulanan bir pozisyonda iliskiye girmemek gerekiyormus.
Birkac gun ilac almak, iliskiye biraz ara vermek, bol su icmek ve aradan sonra iliskiye tekrar baslayinca da her iliskiden sonra kucuk tuvalete cikmak gerekiyormus. Allah şifa versin. Dikkat et kendine.
Evet doktorumda söyledi bunu ben aparatta yeneceğim gün tıkandım öyle bi hırs yaptım ki aparatta 10 eşimle de 7 kere denedim hem tahriş oldum hem sistit :) ah ah bi hafta ara verecem artık çok yanıyor

Evettt sonunda bende yazıyorum kızlar başardım azim ettim dişimi sıktım pes etmedim ben böyle girince çığlık çığlığa olucam düşüncesi vardı ama o meşhur cümle abartılacak birşey yokmuş rabbim hepimizin dualarını kabul etsin herkese nasip etsin :)

Arkdaslar hwr pozsyonda denedım yıne olmuyo olmuyo olmuyo dün ağlamaktan gözlerim şişti başım inanlmz agrıyo eşimle de iyice kavga ettik. Neden yapamıyorum ya nedenn..

Back
X