- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #231.481
Zeytin yağı ne kadar kullandiniz acaba egzersizlerde de hep kullandin mi cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeytin yağı ne kadar kullandiniz acaba egzersizlerde de hep kullandin mi cnm
Hımmm ya batma yada sızı hissettiğimde canım yanmıyor artık bekliyorum 2 sanine sonra geçiyor devam ediyorum korkutmuyor artık :) bide bi tecrübe daha edindim kızlar pns tam erekte olmadığı zaman başı girdikten sonra içimizde yukarı doğru kıvrılıyor ve batıyor yukarı doğru da olmayan bi yolda ilerlemeye çalıştığı için hem sızı oluyor gende tamam duvar hissediyorum ben yapamıyorum olmuyoruz diyoruz buna da dikkat edin mutlaka bizde olduğu kadar eşlerdende kaynaklana biliyorKiZ iste sen yonu bulmussun. Ben daha once resim attim ya buraya. Bulamayanlar vajina yonu yazdin gorsellere. Asagi dogrudur. O zaman batma hissi acima olmaz
Evet bnm benm denemelerımde penısın bası hep kıvrılıyo üstte de altta da denedım. Sert gbı gelıyo ama demek o sırada yavas yaptgm ıcın sertlıgı gıdıyoHımmm ya batma yada sızı hissettiğimde canım yanmıyor artık bekliyorum 2 sanine sonra geçiyor devam ediyorum korkutmuyor artık :) bide bi tecrübe daha edindim kızlar pns tam erekte olmadığı zaman başı girdikten sonra içimizde yukarı doğru kıvrılıyor ve batıyor yukarı doğru da olmayan bi yolda ilerlemeye çalıştığı için hem sızı oluyor gende tamam duvar hissediyorum ben yapamıyorum olmuyoruz diyoruz buna da dikkat edin mutlaka bizde olduğu kadar eşlerdende kaynaklana biliyor
Bende saf zeytin yagi kullaniyotum cnm.ondan sordum bebeyagi kimyasalmoldugu icin kaşıntı ve yanma cok oluyordu teelsekkurler cnm Allah razi olsunVazelin beni hep tahriş etti canm zeytinyağı ama saf kullandim egzersz yaparken hiç bi sıkıntı cıkmadı aparatlarıma kullannıodum hep ilk eşimle yaparkende bebe yağı kullandm daha sonra doktor bna su bazlı kayganlaştırıcı aldırttı zeytin yağı da sorun olmaz dedi kayganlaştırıcı hemen kuruduğu için ben zeytin yagıyla bebe yağına devam ettim
Bende saf zeytin yagi kullaniyotum cnm.ondan sordum bebeyagi kimyasalmoldugu icin kaşıntı ve yanma cok oluyordu teelsekkurler cnm Allah razi olsun
Penisin uzun süre erekte kalması için eşlerin hap içmesi gerekiyor en azından tam alışıp rahat alıncaya kadar biz tamamen düzelince eşlerde normale dönermiş ilaca gerek kalmazmış çünkü onlar haz almayınca zorlanıyorEvet bnm benm denemelerımde penısın bası hep kıvrılıyo üstte de altta da denedım. Sert gbı gelıyo ama demek o sırada yavas yaptgm ıcın sertlıgı gıdıyo
Arkadaşlar merhabalar 2 sene önce çok severek evlendim ve gerdek gecemde öğrendim ki vajinusmusum.
Maddi durumdan dolayı tedavi olamadım, olamıyorum o yüzden kendi yöntemlerimle aşmak istiyorum bu lanet şeyi
Bir kaç yerde okudum vemcaine lokal anestezi bir sprey dişçiler kullanırmış bununla vajinusmusu yenen bayanlara denk geldim
Aranızda kullanıp yenen var mı?
Başka türlü kendim nasıl yenebilirim Allah rızası için bir yardım edin bana
Allah korusun evliliğim boşanmaya gidecek bu sebepten dolayı çok korkuyorum.![]()
Allah göstermesin canım öyle düşünmeyinArkadaşlar merhabalar 2 sene önce çok severek evlendim ve gerdek gecemde öğrendim ki vajinusmusum.
Maddi durumdan dolayı tedavi olamadım, olamıyorum o yüzden kendi yöntemlerimle aşmak istiyorum bu lanet şeyi
Bir kaç yerde okudum vemcaine lokal anestezi bir sprey dişçiler kullanırmış bununla vajinusmusu yenen bayanlara denk geldim
Aranızda kullanıp yenen var mı?
Başka türlü kendim nasıl yenebilirim Allah rızası için bir yardım edin bana
Allah korusun evliliğim boşanmaya gidecek bu sebepten dolayı çok korkuyorum.![]()
Allah göstermesin canım öyle düşünmeyin
Evet o spreyin çok etkisi oluyor ama spreyi sıkıp direk penisi alamazsın galiba egzersiz yapman gerek sonra aparatlarla çalışırsın vajenin genişleyince sen yavaş yavaş alışıyorsun sonra eşinle denemelere başlarsın eşini ilk alınca zaten o korkun geçer alıp alışmaya başlarsın
egzersizle bu spreyin ne alakasi var anlamadim bende kullandim bu spreyi harika bisey iki kere disina iki kere de vajinanin icine sık hemen uyusuyor eger daha once iliski yasamadiysan rahat edersin aci hissin kaybolur korkmana gerek yok yani.egzersiz yapmadan spreyi sıksam neden alamam ki ben acıyacak korkusuyla yapamıyorum uyusursa bişey hıssetmem yaparım diye dusunuyorum.
egzersizle bu spreyin ne alakasi var anlamadim bende kullandim bu spreyi harika bisey iki kere disina iki kere de vajinanin icine sık hemen uyusuyor eger daha once iliski yasamadiysan rahat edersin aci hissin kaybolur korkmana gerek yok yani.
Egzersizden sonra eşli deneme henen yapiliyormu arkadaslarVazelin beni hep tahriş etti canm zeytinyağı ama saf kullandim egzersz yaparken hiç bi sıkıntı cıkmadı aparatlarıma kullannıodum hep ilk eşimle yaparkende bebe yağı kullandm daha sonra doktor bna su bazlı kayganlaştırıcı aldırttı zeytin yağı da sorun olmaz dedi kayganlaştırıcı hemen kuruduğu için ben zeytin yagıyla bebe yağına devam ettim
Egzersizden sonra eşli deneme henen yapiliyormu arkadaslar
Ayni gün mu yaptın cnm. Egzersiz yaparken ayni gün eşli deneme mi yaptın birde egzersiz kac gun yaptin kuzumIkı parmaği kolaylıkla aldıktan sonra eşlilere geçılıo canm bn ole yaptım hatta parmak alamıodum ıkıliyi yani parmagım teki kayıodu falan doğru düzgün durmuodu 20 25 li kulak çöpüyle aparat yapıp eşliye geçtim rahat oldu canm
Ayni gün mu yaptın cnm. Egzersiz yaparken ayni gün eşli deneme mi yaptın birde egzersiz kac gun yaptin kuzum