Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersizle bu spreyin ne alakasi var anlamadim bende kullandim bu spreyi harika bisey iki kere disina iki kere de vajinanin icine sık hemen uyusuyor eger daha once iliski yasamadiysan rahat edersin aci hissin kaybolur korkmana gerek yok yani.
Egzersiz korkup kendimizi kastığımız kasları kontrol altına almamızı sağlıyor ve vajina içini rahatlayınca birleşme kolaylığı sağlıyor

egzersiz yapmadan spreyi sıksam neden alamam ki ben acıyacak korkusuyla yapamıyorum uyusursa bişey hıssetmem yaparım diye dusunuyorum.
Sprey tamamen uyuşturmaz öyle içini evet girişini uyuşturur mükemmel bi sprey ama korkup kasınca içine başını bile almayı başarsan da batma hissi bi duvar hissi oluşur ilerleyemezsin internetten keğel egzersizi nedir ne işe yarar ufak bi araştırma yap hak vereceksin

Ben üste yapamadım ben yattım eşim üstteydi o daha kolay gözünü kapat eşin yerleştirsin kendin tut kontrol sende olsun nefes ol ıkın hafif içine it sızı hissedene kadar yap hissedince dur nefes al yine ıkın
Başı bi geçse emin ol gerisi çok rahat zaten başını da o şekilde atlata bilirsin vemcaıne sprey ve jel kullan yardımcı olur
Ben başını atlattım başı girdi başından sonraki bölümde biraz girdi ama diğer gerisi olmuyor canım acıyor duvar var gibi hissediyorum orda ağrı sızı oluyor :( ne yapmam lazım

Ben başını atlattım başı girdi başından sonraki bölümde biraz girdi ama diğer gerisi olmuyor canım acıyor duvar var gibi hissediyorum orda ağrı sızı oluyor :KK43: ne yapmam lazım
O duvar hissi vajinayı kastığımız anlamına gelir kasıldığı için vajinanın sonuna geldim hissi olur batmaya başlar o yere gelince dur paniğe kapılma en önemlisi sonra derin bir nefes al canım 3-4 kere idrarın gelmiş gibi tut bırak ıkın ıkınırken içine ittir penisi her duvar hissinde bunu yap ilerlediğini göreceksin ıkınmak vajinanın açılmasını sağlar derin bir nefes aldın içinde tuttun bi kaç saniye sonra yavaşça ağzından verirkende itebilirsin o zamanda açılıyor içine kayıyor bide gözlerini kapatıp içine kaydığını hissedip mutlu ol rahat bırakıyorsun kendini bu sayede

O duvar hissi vajinayı kastığımız anlamına gelir kasıldığı için vajinanın sonuna geldim hissi olur batmaya başlar o yere gelince dur paniğe kapılma en önemlisi sonra derin bir nefes al canım 3-4 kere idrarın gelmiş gibi tut bırak ıkın ıkınırken içine ittir penisi her duvar hissinde bunu yap ilerlediğini göreceksin ıkınmak vajinanın açılmasını sağlar derin bir nefes aldın içinde tuttun bi kaç saniye sonra yavaşça ağzından verirkende itebilirsin o zamanda açılıyor içine kayıyor bide gözlerini kapatıp içine kaydığını hissedip mutlu ol rahat bırakıyorsun kendini bu sayede
Çok sağol dediklerini uyguluycam Allah razı olsun

Gebelik düşünürsem diye bi doktorum ilaç önerdi düşünen olursa bu ilacı alıp bi ay öncesinden kullanması faydalı olabilir resmini atıyorum arkadaşlar eczaneden alabilirsiniz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 95
Arkadaşlar yağ uyarılma vs olmadan orta parmağım ile parmak egzersizine başladım vajinayı incelemede bi sıkıntım yok, deliği de gördüm. Parmağımı da biraz soktum 1boğum gibi ama tamamı değil, sadece sanki bi yanma gibi bişey hissediyorum. Kulak çubuğu ile deneyeceğim hangi aşamaları izlemeliyim

Lütfen yardım edin ben de bu sorunu aşmak istiyorum, çok ileriki aşamalarda olmadığımı biliyorum çünkü bacak açmakta falan sıkıntım yok, baskı yok çabuk aşarım sadece yanıyor

Arkadaşlar merhaba. Bende vajinismusu aşmaya çalışıyorum. 2 gündür egzersiz yapmaya calısıyorum. Oraya birsey girmesinden ziyade acıyacak olması beni korkutuyor. Çok ileri derecede bi sorunum yok, ayna egzersizlerini yapmadım çünkü bakmaktan bacak açmaktan rahatsızlık duymuyorum. Dün orta parmağım bi boğumun yarısı kadar falan ya da 1 boğum kadar girdi, ama yandı. Bugün de kulak çubuğu ile denedim yağladım bugün daha çok korktum neden bilmiyorum, çok kolay girer sandım ama acıdı sızladı, bi de hiç uyarılma vs olmadan sadece yağlayıp denedim. Sizce bu da başlangıç için iyi midir? Nasıl yol izlemeleyim aşan arkadaşlar önerileriniz??

Vajinimus iken.mi.ise yario o gebelik icin hap onu anlamadim açıkçası
Hayır vajinismus ile alakası Yok bu her anne adayı olmak isteyenlerin gebe kalmak için kullanabileceği bir ilaç b vitamini de olduğu için gebe kalmayı kolaylaştırıyor
Mesela doktorum gebeliği düşünüyor musun diye sordu
3 ay sonra gibi düşünüyorum dedim bu ilacı önerdi son bi ay kala alıp iç dedi
Vajinismusu yendiğim doktorum aynı zamanda Doğum uzmanı ona danıştım oda hamile kalmayı düşündüğün tarihin 1 ay öncesinde içmemi söyledi çünkü hamile kalmayı isteyip istediğin tarihte hamile kalma gibi bi seçeceğimiz Yok bu ilaç yardımcı Oluyor sadece bide b vitamini olduğu için sağlıklı oluyoruz

Hayır vajinismus ile alakası Yok bu her anne adayı olmak isteyenlerin gebe kalmak için kullanabileceği bir ilaç b vitamini de olduğu için gebe kalmayı kolaylaştırıyor
Mesela doktorum gebeliği düşünüyor musun diye sordu
3 ay sonra gibi düşünüyorum dedim bu ilacı önerdi son bi ay kala alıp iç dedi
Vajinismusu yendiğim doktorum aynı zamanda Doğum uzmanı ona danıştım oda hamile kalmayı düşündüğün tarihin 1 ay öncesinde içmemi söyledi çünkü hamile kalmayı isteyip istediğin tarihte hamile kalma gibi bi seçeceğimiz Yok bu ilaç yardımcı Oluyor sadece bide b vitamini olduğu için sağlıklı oluyoruz
Folik asit diolar o mu canim ne zaman yendin sen korunuyormsn suan

Evet sadece ismi farklı en etkilisiymiş
Geçen hafta yendim hayır korunmuyorum ben çünkü ailemde çocuğu olamayan Kişiler var o yüzden sadece prezervatif tercih ediyorum oda tamamen normal bir ilişki yaşayıp alışınca onu da bırakcam bebeğim olabilir

Evet sadece ismi farklı en etkilisiymiş
Geçen hafta yendim hayır korunmuyorum ben çünkü ailemde çocuğu olamayan Kişiler var o yüzden sadece prezervatif tercih ediyorum oda tamamen normal bir ilişki yaşayıp alışınca onu da bırakcam bebeğim olabilir
Bence hiccc onuda takmayin alisirsin ama bir bebis olunca hersey farkli olur dir düşünüyorum tabi herkesin düşünce farkli

Back
X