• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben gittim ama pskolga yönlendirdi bişey sokuyorlarmıl sen baktırmazsın öyle dedi bakmadı:KK43:
Hayir sokmadanda bakabilir baska doktorada git.. kiz oldugun icin bisey sokmadan eliyle aralayarak bakmaliydi. Bana oyle yaptilar ve kalin oldugunu gorup yirtilamqyacagi icin aldilar. Kalin olabilir yukarida olabilir esnek veya baska seylerde olablr. Bunu psikolog napjcak ki.. bunu anlamiyo bazi doktorlar. Bi muayene etsin psikologa yine gidersin tabiki..

Kızlar ben şimdi aynadan bakıyorum idrar deliğinin altında bi delik var baya açılıyor ya benim kızlık zarı bozulmadı ama internttw baktığımda bozulan kızlık zarlarımgibi anlamdm gitti ya bide kızlık zarı o deliğin orası değilmi kafam karıştı benm

Kızlar ben şimdi aynadan bakıyorum idrar deliğinin altında bi delik var baya açılıyor ya benim kızlık zarı bozulmadı ama internttw baktığımda bozulan kızlık zarlarımgibi anlamdm gitti ya bide kızlık zarı o deliğin orası değilmi kafam karıştı benm
Iki elinde iyice acman gerek cnm bana aynadan gostwrmisti doktor orda et parcasi vardk resmen yani kalindi belki geridedir senin iste ona doktor eliyle acip bi bilgi verseydi sana super olucakti

Elimle açıyorum bektım deliğin arkasında minik minik et parçaları var kalın oldğu içinmi acaba sen amaliyat olmştun dimi cnm[/QUOT

Evet ben aldirdim.cnm sen iyice kendini sakinlestir incele krem sur bakarak yapmaya calis parmaginla nefes al ver egzersizide yap.. kaslarin acilmasi lazm ordaki icerdeklerde kasiliyor psikolojik cunku

Tamam canım elimle açtırmadan az da olsa kulak cubuğu sokamıyorum elimle açmam lazım ozaman baya açıkıyor suan inş akşam denicem ama kısmet artık atlatıyirm bir an önce

Ben de pazartesi ilk iliskiyi gerçekleştirmiştim bugün 2.yi deneyeceğiz bakalım nasıl olacak. Eskisi kadar korkmadığımı hissediyorum sanki . Ama egzersiz yapıp öyle deneyeceğiz

Kızlar lütfen banada yardım edin 1 aylık evliyim vajinismusum bende. Vajinama hiç dokunamıyordum bakamıyordum bile yavaş yavaş Parmak egzersizleriyle ilerledim şimdi penisin yarısı girilor orda takılıp kalıyo benim gibi olan var mı ne yapmalıyım nolur yardım edin

Doktora gittim sdevlet hastanesine kadın psklogu aradı once psklog bakıyormuş duruma sonra kadın doğuma yönlendiriyormuş ağladım ordada iyice kötü oldum ya alttan bakın dedim bazen zar kalın oluyormuş dedim oda baktıranilirmisin dedi bişey sokup bakıyorlarmış kızlık var dedim bakamayız ozaman dedi yine işim yaş of be of:KK43:
Ben gittim kadın doguma alttan baktı hemde zar dururken sadece bakıo bısey falan sokmadı içime canım sen başka doktora gıt

Kızlar korkunc gbı gelıyor ama degıl çok kolaymış ben yapınca bundan mı korktum dedım sizde dıceksınız pes etmeyın gayret edın benım 4 kere oldu git gide korkum azalıyor hala azıcık korkuyorum ama

KAdın Doğum bana kızlık zarına bakamayız yasaklandı dedı geçen hafta gıtmıstım bu hafta ıcı bozuldu ama kan geldi bası girince devamı zaten gırer demıstı doktor haklıymıs

KAdın Doğum bana kızlık zarına bakamayız yasaklandı dedı geçen hafta gıtmıstım bu hafta ıcı bozuldu ama kan geldi bası girince devamı zaten gırer demıstı doktor haklıymıs
Ohh ne güzl benim hala bozulmadı kızlık bide kızlık sizde tam olarak nerdeydi ben elimle açtırdığımda baya bi delik görüyorum o deliğin arkasındada minik minik et parçaları var interntten bakıyorum benimkine benzemiyor hiç
BİRİ

Ohh ne güzl benim hala bozulmadı kızlık bide kızlık sizde tam olarak nerdeydi ben elimle açtırdığımda baya bi delik görüyorum o deliğin arkasındada minik minik et parçaları var interntten bakıyorum benimkine benzemiyor hiç
BİRİ
Elle açılınca görünmez bence kızlık zarı orda ama taa ileridedir dıye biliyorum

Ameliyat olanlara birşey sormak istiyorum. Ben iki sene önce kadın doğuma gittim özel bir muayenehaneye doktor bana da kızlık zarın kalın ve geri de dedi. Ben ağlama krizlerine girdim. Ancak ameliyatı kabul etmedim. Sonra yine özel bir psikiyatriye gittim 7 8 ay devam ettim. Doktor çok istisnai durumlar hariç kızlık zarının hiç kimsede problem olamayacağını söyledi. Henüz atlatmış değilim tam olarak ama ben dilatörlerin tamamını alabiliyorum. Siz ameliyat olanlar hiç parmak egzersizi aparat gibi şeyler denemiş miydiniz. Denediyseniz siz sorun yaşadınız mı ben bir daha kadın doğuma gitmeye korkuyorum

Ameliyat olanlara birşey sormak istiyorum. Ben iki sene önce kadın doğuma gittim özel bir muayenehaneye doktor bana da kızlık zarın kalın ve geri de dedi. Ben ağlama krizlerine girdim. Ancak ameliyatı kabul etmedim. Sonra yine özel bir psikiyatriye gittim 7 8 ay devam ettim. Doktor çok istisnai durumlar hariç kızlık zarının hiç kimsede problem olamayacağını söyledi. Henüz atlatmış değilim tam olarak ama ben dilatörlerin tamamını alabiliyorum. Siz ameliyat olanlar hiç parmak egzersizi aparat gibi şeyler denemiş miydiniz. Denediyseniz siz sorun yaşadınız mı ben bir daha kadın doğuma gitmeye korkuyorum
Ben ileri derece vajinusmustum asla elimle bile elleyemeyenlerden.. ilk once bakarak muayene ettj doktor.. banada ayna ile gosterdi gercekgen orda et parcasi vardi. Ve dediki benm zaten acı eşiğim resmen hic yok elim sıkışca fena oluyorum acıdan ter atiyorum yani boyle olan birk icin kizlik zarini almadan yapmasi imkansizdi. He kalin olunca yirtilabilinjrmi tabiki yirtilir. Hani bazi insanlar ilk iliskiden sonra cok kanamam oldu derler ya oylesinin kalindir aslinda ama iliskiden korkmadigi icin oylelerine hic aci vermez. Ama benm gibi olanlara bu cok zor. Iste bu yuzden ilk once aldilar. Iyikide aldilar gectikten sonra 1 ay sonrari terapilerle 3 gunde yendim..

Kızlar oraya girince genelde bozulur dırek ıstısnaı durumlar hariç. Bendende kan geldi çarşafa bulaştı öyle anlatıldığı gıbı çok kan gelmıyor ama yine bıldıgınız kırmızı kan . Ben kanadıgnı anlamadm bile tamam girdı çok korktum ama en son bitti dedim uzandım eşime bak dedim açılmış mı orası dıye bırdn kan gördük o bozulma anı okadarda acılı degılmıs yanı sınek ısırığı gbı aynı

Ya ben doktora gıttım doktor jınekolog bana ben senle bu konuları konuşamam dedı aha dedim kendı carene kendın bakıcaksn o doktoru da her yere sıkayet ettım Ankara etlık kadın Doğum jınekolg u asla önermem kımse gıtmesın
Baktım caresı yok kendım yendım korkumu

Back
X