Evet ben de her olumsuz deneme sonrası ağlıyorum eşimle konuşamıyorum utancımdan eksik hissediyorum onun da içinde ne fırtınalar kopuyor ama beni üzmemek için çok üstüne gelmiyor ben bazı zamanlar surat ifadesinden anlıyorum.
Ustteyken afedersin dudaklar kapanıyor vajina açılmıyor duraksiyorum bi de aniden girse ölecekmişim hissi beni mahvediyor aparatla kendim yapabiliyorum eşli deneme beni korkudan öldürüyor her seferinde panikliyorum nefes alamıyorum titreme geliyor ellerim soğuyor avucumun içi terliyor bi garip oluyorum çok zor gerçekten yenebilsem dünyanın en mutlu insanı ben olucam neden ben demiyorum sadece diyorum ki bazen herkesin oluyor benim neden olmuyor 32 yaşındayım benden küçükler zevkle yapıyor ben niye yapamıyorum korkumu yenemiyorum cesaret sıfır.
Eşim bana ne gözle bakıyor belli etmiyor duygularını ne korkak bir kadınla evlenmişim diyor mudur içinden onu mutlu edememek gözlerinin içini güldürememek bu kadar zor mu adam 40 yaşında çocuk istiyor ben hâlâ bunu aşamadım Allah yardım etsin bana ve ben gibilere bu illet düşmanımın başına gelmesin yaşamayan bilemez çok zor çok