• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Önce tek parmagınızı girdirmeye calısın. İlk önce oraya bir şey girebilecegine kendinizi inandırmanız lazım. Sonra iki parmagınızı girdirmeye calısın. Tabi bu birdenbire olmuyor. İnan bunu basarınca bile mutlu olcaksınız. Her gün deneyin bunu.
Tek parmak bile girmiyor ki bi yere onu soksam zaten diğerlerini hemen yapabilirim gibi. Oradaki anatomik yapıyı bilmiyorum, nereye zorlamalıyım hiç bilmiyorum..

Kızlar kas gvşetici ilaç içsem fayda edermi
Ben denedim ama takatim olmadı ilişkiye uyudum kaldım kemiklerime kadar yorgunluk bastırdı bayağı gevşedim ama deneyemedik sonra diğer gün hapın bir tanesini ikiye böldüm öyle attım yine aynı oldu uykumu getirdi elim ayağım boşaldı sanki tüm gün taş taşımışım da yığılıp kalmışım gibi oldu ama her bünye aynı olmayabilir yinede sen bilirsin ama gerçekten beyinde bitiyor ne kullanırsak kullanalım fayda yok ben dilator seti sipariş ettim pazartesi geliyor onunla egzersizlerime devam edicem hatta eşime yaptiricam çünkü kendim yapıyorum diğer aparatlarla biri yaptığında dayanamıyorum doktor denedi mesela daha bacagimin oraya yönelmeden acıdı diyorum garip bir his ama inşallah atlatırız aparat kullanıyor musun sen

Tek parmak bile girmiyor ki bi yere onu soksam zaten diğerlerini hemen yapabilirim gibi. Oradaki anatomik yapıyı bilmiyorum, nereye zorlamalıyım hiç bilmiyorum..
Ben kulak çöpüyle başladım bebeyagina buladım sonra ıkına ıkına sokabildim 4 çubuğu aynı anda hatta içeride hareket ettirdim ve ileri geri yaptım yavaş yavaş tabi korkuyorum çünkü ve şimdi daha kalın aparat denemek istiyorum orası gerçekten açılıyor aynada gördüm ıkındım nefes alıp verdim kocaman bir delik ve dedim ki burdan bebek çıkıyor niye yapamıyoruz doğanın kanunlarına aykırı hareket ediyoruz evet ben de korkuyorum kolay değil duygulara ket vurulmuyor ama beynimize söz geçirmemiz lazım canım mecbur yeneceğiz bununla yaşayamayız:(

Ben kulak çöpüyle başladım bebeyagina buladım sonra ıkına ıkına sokabildim 4 çubuğu aynı anda hatta içeride hareket ettirdim ve ileri geri yaptım yavaş yavaş tabi korkuyorum çünkü ve şimdi daha kalın aparat denemek istiyorum orası gerçekten açılıyor aynada gördüm ıkındım nefes alıp verdim kocaman bir delik ve dedim ki burdan bebek çıkıyor niye yapamıyoruz doğanın kanunlarına aykırı hareket ediyoruz evet ben de korkuyorum kolay değil duygulara ket vurulmuyor ama beynimize söz geçirmemiz lazım canım mecbur yeneceğiz bununla yaşayamayız:KK43:

Kulak çöpüyle yapabiliyorsan canim çok iyi çünkü ben hic bi sey sokamazken basladim dilatorlere. Sen başlangıcı yapmisin.

Evet yapabiliyorum dilatorle daha çok açılsın istiyorum memnun kaldin mi dilatorle tamamen yenip eşli denemeye geçmek istiyorum bu mümkün mü

Evet yapabiliyorum dilatorle daha çok açılsın istiyorum memnun kaldin mi dilatorle tamamen yenip eşli denemeye geçmek istiyorum bu mümkün mü
Canım bundan önce ki mesajımda burda yazmıştım ama. Tekrar soyleyim Evet birçok kişi yendi bende yendim dilatorle.

Canım bundan önce ki mesajımda burda yazmıştım ama. Tekrar soyleyim Evet birçok kişi yendi bende yendim dilatorle.
Teşekkürler canım inşallah ben de yenicem kargoya verilmiş pazartesi elimde olur dilatorle çalışma tavsiyen var mı standart 4 boy bildiğim kadarıyla hangi aralıklarla küçükten büyüğe doğru ilerliyicem?

Teşekkürler canım inşallah ben de yenicem kargoya verilmiş pazartesi elimde olur dilatorle çalışma tavsiyen var mı standart 4 boy bildiğim kadarıyla hangi aralıklarla küçükten büyüğe doğru ilerliyicem?

En küçükten başlayıp en rahat ya da kendini hazır hissettiğinde diğerine geçersin. Ben sabah aksam üçer saat çalıştığımda oldu. En sonunda yarım saat e kadar indi çalışmam. Ne zaman hazır hissedersen o zaman geçersin diğerine. Hedefe ulaşana kadar çalışmaya devam ettim. Dördünü de yaparsan çok iyi olur ama ilk ucu de yapsan yeterli olur. Kendine de dilatoru de bol kayganlastirici sur hangisinin daha iyi kayganlastirdigini düşünüyorsan. Çalışmayı devamlı hale getirsen biter.

En küçükten başlayıp en rahat ya da kendini hazır hissettiğinde diğerine geçersin. Ben sabah aksam üçer saat çalıştığımda oldu. En sonunda yarım saat e kadar indi çalışmam. Ne zaman hazır hissedersen o zaman geçersin diğerine. Hedefe ulaşana kadar çalışmaya devam ettim. Dördünü de yaparsan çok iyi olur ama ilk ucu de yapsan yeterli olur. Kendine de dilatoru de bol kayganlastirici sur hangisinin daha iyi kayganlastirdigini düşünüyorsan. Çalışmayı devamlı hale getirsen biter.
Sağol canım deniyicem bebe yağı sürsem olur mu kayganlaştırıcı denedik hemen kuruyor

Kızlarr bende bugün emla ve kayganlaştırıcı kullanarak denedim tamamını alabildim ilk defa ama bi kanama bi acı olmadı hiç. Sizce kurtuldum mu bbu vajinismus illetinden hala emin olamıyorum yardım lütfen

Bebe yağı ile yapabilirsin tabi ki yapan cok var ben bepantol kullandim
L Lacivert711 merhaba dilator seti bugün geldi uygulama yapcam bikac şey sormak istiyorum gelince kaynattın mi yıkadın mi direkt kullandın mi bi de ramazanda da kendi kendime egzersiz yapmak istiyorum ama orucumu bozar mı tereddütte kaldım:(

L Lacivert711 merhaba dilator seti bugün geldi uygulama yapcam bikac şey sormak istiyorum gelince kaynattın mi yıkadın mi direkt kullandın mi bi de ramazanda da kendi kendime egzersiz yapmak istiyorum ama orucumu bozar mı tereddütte kaldım:KK43:
Oruçla ilgili bişey diyemeyeceğim canım sanki orucken yapmasan daha iyi olur benim dusuncem bu.ben her egzersizden önce kaynar suyla yikadim dezenfekte olması için.

Oruçla ilgili bişey diyemeyeceğim canım sanki orucken yapmasan daha iyi olur benim dusuncem bu.ben her egzersizden önce kaynar suyla yikadim dezenfekte olması için.
Çok teşekkürler yardımların için canım inşallah tamamen yenicem dualara her zamankinden daha çok ihtiyacım var sağolasın motivelerin için

L Lacivert711 merhaba dilator seti bugün geldi uygulama yapcam bikac şey sormak istiyorum gelince kaynattın mi yıkadın mi direkt kullandın mi bi de ramazanda da kendi kendime egzersiz yapmak istiyorum ama orucumu bozar mı tereddütte kaldım:KK43:

Oruçluyken deneme canım iftardan sonra dene.

Back
X