• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kıslarrr bu gece denicez pomad aldım uyuşturucu kayganlaştırıcı ne alıyım evde okey var beğenmiyorum onu durex çilekli iyi diyolar siz me kullandınız ayıca pomad yakan bişeymi ne kadar ve nasıl sürmyelim

kızlar merabaa ben 1,5 senelık evlıyım vajinismusum ve daha yenmeden bır mucıze oldu ve hamıle kaldım ..hamıleyken yenebılırmıyız sızce cunku bayadan berı artık ıkıncı bplanda kaldı bu sorun hıc denemıyoruz bıle
Nasıl peki canım bende istiyorum hamile kalmak üstünemi boşaldı geçen öyle denedim sonra ayaklarmı diktim inş içine kaçmştır

Kıslarrr bu gece denicez pomad aldım uyuşturucu kayganlaştırıcı ne alıyım evde okey var beğenmiyorum onu durex çilekli iyi diyolar siz me kullandınız ayıca pomad yakan bişeymi ne kadar ve nasıl sürmyelim

Canim okeyde olur durex’de inan hic fark yok yani :) pomad ne bilmiyorum ben uyusturucu jel surmustum ilk iki denemede, zaten parmak egzersizi yaptigim icin parmagima jeli surup vajiye sokup daire cizip bekletmistim
Bu arada deniyeceginizw sevindim canim hic korkma inan ben ilk yaptigimdan aradan BIR sene gecti neredeyse oyle sacma bir sey yaptim tekrar vaji oldum, ama iste bu sure sonra yine ilk denedigimde jelsiz yaptim ve inan hic zor degil, önemli olan bence sadece kayganlastirici :) ben vazelin suruyorum bolca pnse

canım meraba bende yenı kaltıldım ve aynı durumdayız bende 29, haftamdayım... sondayı uyustuktan sonrada takabiliyolarmış doktorundan rica et
Merhaba canım ben salı günü sezaryan olucam dediğin gibi uyustuktan sonra takın diyeceğim o zaman bişey anlaşılmıyormus bi de lavman yapiliyomu onu sormadım bana aç gelmemi söyledi sadece.

Merhaba canım ben salı günü sezaryan olucam dediğin gibi uyustuktan sonra takın diyeceğim o zaman bişey anlaşılmıyormus bi de lavman yapiliyomu onu sormadım bana aç gelmemi söyledi sadece.
Onu bnde bilmiyorum işte canım.. Sezeryandan sonra tecrubelerını yazarmısın peki benı bı korku sardıda

Onu bnde bilmiyorum işte canım.. Sezeryandan sonra tecrubelerını yazarmısın peki benı bı korku sardıda
Yazarım tabi bende hiç alttan muayene olmadım şükür olacak bi durumda olmadı sezaryanda zaten gerek yok biran önce olup biter inşallah doktor 20 25 dakika sürer sonra 4 saat kadar uyuşukluk süresi varmış yatiyosun epudral olacak bu arada sonra sondayı çekip yürütüyorlarmis bu kadar çok kolay hiç korkma dedi

Kızlar meraba. Dilator set aldım ve hepsini alabiliyorum eşime gelince giriş de çok zorlanıyorum baskı mi desem acı mi desem ikiniyorum nefes alıp veriyorum olmuyo yine de ne yapmam lazim

Merhaba bende dilatör setle yendim. 6 boydu benimki. 6.boyu biraz dene kalınlaştırıp çalıştım. İlişkiden hemen önce kendimi alıştırıp ondar sonra geciyodum ilişkiye

kızlar merabaa ben 1,5 senelık evlıyım vajinismusum ve daha yenmeden bır mucıze oldu ve hamıle kaldım ..hamıleyken yenebılırmıyız sızce cunku bayadan berı artık ıkıncı bplanda kaldı bu sorun hıc denemıyoruz bıle

Malesef hamileyken zor. Ben yenmeme rağmen hamileyken denemedik bişey olur diye

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım ama sayfadaki yorumları hep okudum takip ettim benim sorunum 37 haftalik hamileyim ve vajinusmusum doktor haftaya gün verdi sezaryan icin epudral olacak alttan muayene yok ama sonda takiyolarmis ve takılması gerekiyormuş çok korkuyorum varmı böyle tecrübe yaşayan yardım edin bana

Merhaba bende 1 sene vajinusmustum. Yendim hamile kaldım ve normal doğum yaptım. Ben asla ama asla alttan muayene olamıyodum halada zorlanıyorum .doktorun tutumu cok önemli. Doktorum çok kibardı canımı hiç acıtmadı. Benim bide ileri dereceydi vajinusmus. Zende yapabilirsin istersen. Epidurlli normal doğurdum ve hiçbirşey hissetmedim :). Sondada takıldı sinek ısırığı gibi hissdilmiyo :(

Back
X