- 3 Haziran 2018
- 286
- 177
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #232.761
Çok sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar aparat kullanınca bozulan oldu mu aranizda? Yada bozulur mu aparatla![]()
BozulmamasınıBoyuta gore bozadabilir sen bozulsun mu istiyorsun bozulmasin mi?
Bozulmamasını
Canım o duvar dedigin şey yok aslında...Ben de yenmek istiyorumkendi iki parmağımı ve eşimin iki parmağını alabiliyorum. P... ise sadece başını alabiliyorum. Sonrası duvar. Acı yanma batma hissi.. Kadın doğuma gittim kızlık zarın saat 6 ve 9 yönünde bozulmuş ayrıca ince bir kızlık zarıymış. Hiçbir fiziksel problem yok dedi. Ama bi türlü tam birleşme olmuyor. Ne yapmalıyım çaresiz kaldım.
Merhaba kızlarr ben sizler sayesindee bu hastalıgı yendimm ve 3 yılın sonunda hamileymmm vee cok mutluyum benim mucizem geliyor allah annemi benden aldıgı gunde verdi evladımı bana bir degil bin kezz şükürler olsun hic ummadıgım anda geldi mucizeeem sizinle heycanımı paylasmak istedimm
Amiiiiin insalllah cannımmmmNe güzel canım Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın![]()
Merhaba kızlarr ben sizler sayesindee bu hastalıgı yendimm ve 3 yılın sonunda hamileymmm vee cok mutluyum benim mucizem geliyor allah annemi benden aldıgı gunde verdi evladımı bana bir degil bin kezz şükürler olsun hic ummadıgım anda geldi mucizeeem sizinle heycanımı paylasmak istedimm
EtHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin inş. Benimde 2 sene oldu mayisda bi oluyo bi olmuyo psiklojim tamamen bozuldu. Minik meleğiniz ve siz bizlere dua edin lütfen.
Bu dertten muzdarip tüm arkadaşlarimiz aşarak bu duyguyu tatsin inş.
amiiiin canım benim cok tesekkur ederimm dua etmem mii insallah tezz zamanda yenersinyenersinzz bu hastalıgı da sizin de mucizenizz olurrHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin inş. Benimde 2 sene oldu mayisda bi oluyo bi olmuyo psiklojim tamamen bozuldu. Minik meleğiniz ve siz bizlere dua edin lütfen.
Bu dertten muzdarip tüm arkadaşlarimiz aşarak bu duyguyu tatsin inş.
Yanlış yöne mi ittiriyorum bilmiyorum dayanılmaz bir acı ve batma oluyorCanım o duvar dedigin şey yok aslında...
Bunu sana 13senesini bu bela şeyle geçiren biri olarak söylüyorum... penisin başını aldıktan sonra nefes al ve nefes verirken yavaş yavaş ittir,gor bak nasıl ilerliyor.. ve bebe yağı kullan çok faydasını göreceksin..
Popoya doğru ittirceksin canım. Duz olunca o duvar denilen şey geçilmiyor.Yanlış yöne mi ittiriyorum bilmiyorum dayanılmaz bir acı ve batma oluyor
Bende de yarısı giriyor devamı gelmiyor aynı şekilde baskı oluyor ve batıyor gerçekten bebeyagi da kullanıyorum dayanılmaz birşey zorluyor acı değil de farklı bişey aşamıyorum o hissi dilatorun büyük boyunu hepsini alıyorum penisin yarısı maalesefPopoya doğru ittirceksin canım. Duz olunca o duvar denilen şey geçilmiyor.
Popoya doğru olunca direk giriyor.. aslında duvar değil o baskı hissi. Ve orayı geçince içerisi bomboş .
Penisi bebeyagiyla yagla ve öyle dene. Ben kendim yonlendiriyorum ve o baskı hissi geçince kontrolu eşime bırakıyorum hemen oluyo zatenn..
İşte o baskı hissi gidecek az daha ilerleyince..Bende de yarısı giriyor devamı gelmiyor aynı şekilde baskı oluyor ve batıyor gerçekten bebeyagi da kullanıyorum dayanılmaz birşey zorluyor acı değil de farklı bişey aşamıyorum o hissi dilatorun büyük boyunu hepsini alıyorum penisin yarısı maalesef![]()
Rahat bırakıyorum hatta kendim girmesi için bayağı bi zorluyorum ama bi noktadan sonra dayanılmaz oluyor o batma hissi ıkınıyorum kendimi serbest bırakıyorum kegel de yapıyorum ama yinede bi yerde aşamıyorum o his çok kötü bacaklarım artık titremezken o batma hissinde bacaklarım da kapanıyor titriyor tekrar en başa dönmek istemiyorum çünkü çok yol katettim dilatorle egzersiz yaptım onlarla oluyor penisin yarısına kadar geliyor sonrası hiç yokİşte o baskı hissi gidecek az daha ilerleyince..
Gerçekten bumuymus diceksiniz..
Biraz daha rahat bırakın kendinizi