• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben iki yıllık evliyim ilişkiye bir türlü giremedik inanılmaz acı duyuyordum sonra doktora gittim meğerse kalın kızlık zarı varmış ilişki çok zor olur operasyon ile alalım dedi ama diyarı pahalı olduğu için Ağustos’ta yaptıracağız ben her gün deniyorum belli bu sorunu kendimiz aşarız diye bu durumu yaşayan var mı aranızda sizce kendimiz zorlasak çözülür mü ameliyat olmayı hiç istemiyorum

Kızlar ben iki yıllık evliyim ilişkiye bir türlü giremedik inanılmaz acı duyuyordum sonra doktora gittim meğerse kalın kızlık zarı varmış ilişki çok zor olur operasyon ile alalım dedi ama diyarı pahalı olduğu için Ağustos’ta yaptıracağız ben her gün deniyorum belli bu sorunu kendimiz aşarız diye bu durumu yaşayan var mı aranızda sizce kendimiz zorlasak çözülür mü ameliyat olmayı hiç istemiyorum

Aparatla calistin mi hic

ben tek parmak yapabiliyorum ancak içerisi cok dar değil mi ya..iki parmaga gecemedim aklım almadı yaa. nasıl olcak çözemedim.

Kızlar ben hala aynı aşamadım 2 3 hafta önce denerken eşimle azık ucu girer gibi oldu afedersiniz ama oraya boşaldı bende çok çocuk istediğimden hemen kalkmadım ayağımı felan kaldırdım adetimde 2 3 gün geçti sizce bu şekilde hamile kalmış olabilirmiyim girmeden:KK43: çok istiyorum bebek ama hala kızlığım bile duruyor:KK43: böyle hamile kalan varmı aramızda kızlar
Hamilemizinzz peki

Kızlar eşim kasık fırığı ameliyatı olcak bizim iş yine beklemdeyw geçicek:KK43: cok kötüyüm morelim bozuk psikolojim bozuk hala zar duruyor kafayı yicem yenemiyorum batma ve baskı var cok ağlıyorum offf kafayı resmen yedim napcam ya bebek sahibi olmak resmen mucize bana hergün ağlıyorum her bebek gördüğğmde ağlıyrm:KK43:
Canim ben 4yil bununla gecirdm yeneli 1yila yakin oldu ve buradaki oneriler sayesinde yendim daha once bircok doktr ve psklg denedim hepsi para tuzagi snra kadinlr klybnu kesfettim ve soylnlenlri bir bir ama hergun uyguladim 1hafta surdu ilk apart snra 2ayda tamamen bitti olay ben zeytinygi kullndim ve peceteden aparat yaptim hem kalinlgni kendin ayarlyablyrsun hemde pcte yumusak bi cism oldgndan korkmuyosun nyse yapip her gun 15 ...20dk bununla alstm her gecen gun aparati buyuttum snrasina sende inanmicksin zaten cunku artik hazir olcksin hadi bklim sende basla inan basarcksin

Kizlar merhaba ben 9 ay cektim 2 gunde yendim cok sukur darisi hepinizin basina olsun hepiniz yenin insaAllah 2 gun egzersiz yaptim aparati kalinlastirdigin gun iliski gerceklesti insaAllah hepiniz yeneceksiniz yeter ki inanin hepimiz cok güçlüyüz Rabbim herkesin gonlune gore versin

Kizlar merhaba ben 9 ay cektim 2 gunde yendim cok sukur darisi hepinizin basina olsun hepiniz yenin insaAllah 2 gun egzersiz yaptim aparati kalinlastirdigin gun iliski gerceklesti insaAllah hepiniz yeneceksiniz yeter ki inanin hepimiz cok güçlüyüz Rabbim herkesin gonlune gore versin
Aparat nedir??? Kizliginizi kendiniz mi bozdunuz.

Hayir kizligimi esim bozdu ikinci iliskimizde bozuldu apadatida kendim yaptim bir ilac cubuguna pamuk sardim penis e yakin onunla calistim 1 gun 2.gun biraz daha kalinlastirdim oldu hemen arkasindan iliski denedik oldu

Ona birsey diyemem herkesin zari farkli benim bozulmadi iliskiye girince bozuldu esnemisti birazda ama kimisinin parmak egzersizinde bile bozulabiliyor

Merhaba benim bu sorunu yaşayalım beşinci yılını haftaya evlilik yıldönümumuz gerçekten artık yıl dönümlerinde hiç birşey hissetmiyorum evliliğinin üstüne karabasan gibi çöktü bu sorun çok bunaldim.....

Back
X