• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar merhaba ben 9 ay cektim 2 gunde yendim cok sukur darisi hepinizin basina olsun hepiniz yenin insaAllah 2 gun egzersiz yaptim aparati kalinlastirdigin gun iliski gerceklesti insaAllah hepiniz yeneceksiniz yeter ki inanin hepimiz cok güçlüyüz Rabbim herkesin gonlune gore versin
Merhaba bende 2senedir bu hastalığı yenemedim.Şimdi doktor yardımıyla biraz yol alabildik iki günde yendim diyenler normal bir ilişki yaşayabiliyorlar mı?Herkes 3-5günde yendim bumuymuş bu kadar çektiğim diyor nasıl bu kadar yenebiliyorlar anlamadım.

Merhaba bende 2senedir bu hastalığı yenemedim.Şimdi doktor yardımıyla biraz yol alabildik iki günde yendim diyenler normal bir ilişki yaşayabiliyorlar mı?Herkes 3-5günde yendim bumuymuş bu kadar çektiğim diyor nasıl bu kadar yenebiliyorlar anlamadım.
Erhaba sorunumuz zaten psikolojik oldugu icin aparati alisimiz buyuk guven veriyor ve ben o aparati aldiktan sonra emindim olacagina 1 gun sonrada oldu zaten ve suan normal bir sekilde iliski yasayabiliyorum sorunum yok cok sukur

Erhaba sorunumuz zaten psikolojik oldugu icin aparati alisimiz buyuk guven veriyor ve ben o aparati aldiktan sonra emindim olacagina 1 gun sonrada oldu zaten ve suan normal bir sekilde iliski yasayabiliyorum sorunum yok cok sukur
Farklı boylarda aparatları alıyorum ama eşimle ilişki yaşerken zorlanıyorum.Penisin zorlanmadan alıyorum ama bir türlü git gel olmuyor.Bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyorum korkumda kalmadı ama nedense olmuyor

Farklı boylarda aparatları alıyorum ama eşimle ilişki yaşerken zorlanıyorum.Penisin zorlanmadan alıyorum ama bir türlü git gel olmuyor.Bir an önce bu durumdan kurtulmak istiyorum korkumda kalmadı ama nedense olmuyor
Nefes egzersizi ve kegel yap o sirada iyi gelecektir canim zaten %98 cozmussun sen rahat birak kendini gerisi gelecektir

Ben 3gunde yendim ve normal bir ilişki yaşıyorum şuan. Tabi ilk başta benim kontrolüm de oluyo herşey.. sonrası kolay

Uzun suredir yazmiyordum. Surekli bigun yapicaksin ve ne varmis bunda diceksin diyenlerincok duydum cok okudum. Ama elde degildi olmuyordu. Buranin motivasyonu sayesinde . Ama dahada cok aldigim cem kecenin 10 adimda vajinusmus kitabiyla doktor hasta arasindaki ne yaoildigini anlatan ve doktor deneyimi yapmak istemeyen once bu kotabi okusun 3 4 ay cabalasin sonra en son doktora gtsin. Bos yere bigun hallolur bigun hallederiz demeyin hep erteleniyo. Olmuyo.

Kitap sonrasi nefes egzersisi yaptim
Kulak cubuguyla denedim ve oldu
Sonra Parmak egzersizine gectim ilkinde basardim ve sasirdim
1 parmagi 2 bogum soktum

Devaminda esli parmak egzersiz be snra iliski egzersisi vardi. Ama bigun iliski yasarken yap dedim kendi kendime yap ... ustte olarak denedim hakimiyet bendeydi kitaptada ole yaziyordu
nefesimi disari verdikce ikindim ikindikca nefes verdikce esimede sen hafif hafif hareketlerlw yukari girmeye calis dedim ve oldu. Evet acidi ama dayanilmaz aci degildi. Ogunden snra sik sik yaptik 2.5 ay oldu basardim. Hala kucucukte olsa aciyor ama hic basarisizlikla sonuclanmadi ufakta olsa kasiyorum ama iliski oluyor tamamlaniyor cocuk bile deniyoruz. Biliyorum okumasi zor yazmasi bana kolay. Ama bos bos oturup okuyup dertlenmektense kitapi hemen alin okuyun ve kendinize sans verin . Doktorda ayni seyleri yaptoriyor cunku okdar para vermeden once kendiniz deneyin. Olmazsada ne yapin ne edin doktorlara gidin cunku giden sizden gidiuor evliliginizden mutsuzlugunuzdan gidiyor. Deneyin sans verin kendinize. 2.5 yillik evliyken 2 yil belki aslinda cok cabalamadim ama hep arastirdim okudum ettim bi tik ileri gitmedim. Kotap sonrasi 3 ayda cozdum ve cok ilerlemek zorunda kalmadan hallettim.

Kızlar merhaba yeni üyeyim iki senelik evliyim ve bende bu hastalıkla uğraşıyorum aslında öyle miyim tam olarak bilmiyorum da alti aylik bir de kızım var çok şükür ama evlendigim ilk günden beri ilişki yaşayamadık zaten nasıl hamile kaldım o bile mucize yani tam birleşme olmadı hamilelikte zaten hiç olmadı ve ben bu şekilde bir de normal doğum yaptım ama 6 ay oldu hala bisey yok kızlar denemiyoruz bile ya eşim yanima gelecek diye korkuyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum sen bu şekilde normal doğum yaptın o ne ki yaparsin diyorum ama yinede korkuyorum denemek bile istemiyorum yardım edin kızlar ya ben ne yapabilirim acaba nasıl atlatirim bunu

Kızlar merhaba yeni üyeyim iki senelik evliyim ve bende bu hastalıkla uğraşıyorum aslında öyle miyim tam olarak bilmiyorum da alti aylik bir de kızım var çok şükür ama evlendigim ilk günden beri ilişki yaşayamadık zaten nasıl hamile kaldım o bile mucize yani tam birleşme olmadı hamilelikte zaten hiç olmadı ve ben bu şekilde bir de normal doğum yaptım ama 6 ay oldu hala bisey yok kızlar denemiyoruz bile ya eşim yanima gelecek diye korkuyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum sen bu şekilde normal doğum yaptın o ne ki yaparsin diyorum ama yinede korkuyorum denemek bile istemiyorum yardım edin kızlar ya ben ne yapabilirim acaba nasıl atlatirim bunu
Merhaba canim egezersiz yapiyor musun

Tatlim tatlimmm sen anne bile olmussun darisi bana simdi sana gelelim once bi kendine gel ve kendine sunu soyle ben normal bir kadinim ve bunu basarablrim bu sadece pskjk birsey iyi dusunmelyim daha snra egzrszw gelelm pecetwleri rulo seklnde sariyosun once ve strecliyosun daha snra bi ayna alip birde bi miktar zeytn ygi oturup gunluk milim milimde olsa egzrsz yapmya basliyorsun sen birck insana gore dha iyi durumdasn inan bna tatlim bunlri mutlka dene bak bu yazilnlra gulyp gecicez seninle hadi bakalim

Tatlim tatlimmm sen anne bile olmussun darisi bana simdi sana gelelim once bi kendine gel ve kendine sunu soyle ben normal bir kadinim ve bunu basarablrim bu sadece pskjk birsey iyi dusunmelyim daha snra egzrszw gelelm pecetwleri rulo seklnde sariyosun once ve strecliyosun daha snra bi ayna alip birde bi miktar zeytn ygi oturup gunluk milim milimde olsa egzrsz yapmya basliyorsun sen birck insana gore dha iyi durumdasn inan bna tatlim bunlri mutlka dene bak bu yazilnlra gulyp gecicez seninle hadi bakalim
Denicem canim ya inşallah yapabilirim çok sağol inşallah sende atlatirsin bir an önce Anne olmayı Allah herkese nasip etsin benimde oldu ama çok ağladım çok gözyaşı doktum Allah bu durumda olan herkese yardım etsin

Denicem canim ya inşallah yapabilirim çok sağol inşallah sende atlatirsin bir an önce Anne olmayı Allah herkese nasip etsin benimde oldu ama çok ağladım çok gözyaşı doktum Allah bu durumda olan herkese yardım etsin
Kiz ben yeneli 8ay oldu kendimi hatirlyip nasil guluyorum bi bilsen ben 4yil bununla ugrastm cnm cok sey denedim psklg jineklg ama su soyledgm pecete aprti varya onu bi yptim dedim ben ben deglm hatta birz ozel olck ama fto cekip esime gosterdim yani o derece inanamadim ben yapmistim cunku sen bana gore cok coooook iyi durumdasn cnku bi birlsmwe olmuski bebis olms dimi yaparsin tatlm mutlka hergun denicksin sen bunu dene bnde bebek deneyyim hadi bklim calisalim oturunca olmuyo :halay:

Kiz ben yeneli 8ay oldu kendimi hatirlyip nasil guluyorum bi bilsen ben 4yil bununla ugrastm cnm cok sey denedim psklg jineklg ama su soyledgm pecete aprti varya onu bi yptim dedim ben ben deglm hatta birz ozel olck ama fto cekip esime gosterdim yani o derece inanamadim ben yapmistim cunku sen bana gore cok coooook iyi durumdasn cnku bi birlsmwe olmuski bebis olms dimi yaparsin tatlm mutlka hergun denicksin sen bunu dene bnde bebek deneyyim hadi bklim calisalim oturunca olmuyo :halay:
Ay canım benim ya sagol o kadar iyi geliyoki bunları duymak bile azda olsa ferahlatıyo skntimi ya

Ben hala işten güçten misafirden çalışmalara başlayamadım Bugün yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ve dedim ki vay be yapabilmiş ve çocuk bile yapmışlar O kadar umutsuzum ki olmayacak gibi geliyor

Ben hala işten güçten misafirden çalışmalara başlayamadım Bugün yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ve dedim ki vay be yapabilmiş ve çocuk bile yapmışlar O kadar umutsuzum ki olmayacak gibi geliyor
BEnde öyle sık sık hamile habeeleri duyup kafayı yiyorum kıskanmakmı bilmyrm ama özeniyorum cok hala aşamadım egserisxde yapamıyrm hala zar duruyor kötym panik atak hastasınoldun pskjm kalmdı mucize olsn:((

Ben hala işten güçten misafirden çalışmalara başlayamadım Bugün yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ve dedim ki vay be yapabilmiş ve çocuk
Canım ya sanki hepimiz ayni durumdayiz çok üzülüyorum valla böyle duydukça inşallah aşacağız bi gün ama o gün cok yakın olsun umarim

Back
X