- 23 Temmuz 2018
- 107
- 43
- 18
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #233.061
Arkadaslar merhaba bende 3 aylik evlyim birkac kez iliski oldu ama cok canim aciyor bana kolay yontem soylermsnz lutfen yardim edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ikinmayi dene.Ben oyle basladim ve ilk seferde sifir aci olunca rahat biraktim iyice kendimiYa canım anlat lütfen nasil yendin ya yardım lutfen![]()
Ben de 4.aparatla deniyorum henüz. Ama ıkınınca daha çok kasılıyor gibi hissediyorum pc kaslarının. Nefes alıyorum ve verirken sokuyorum ama 4. apartı sonuna kadar sokamıyorum yarısından biraz fazlası giriyor.Canim ikinmayi dene.Ben oyle basladim ve ilk seferde sifir aci olunca rahat biraktim iyice kendimi
4. Aparatın hepsi girmiyor zaten :)Ben de 4.aparatla deniyorum henüz. Ama ıkınınca daha çok kasılıyor gibi hissediyorum pc kaslarının. Nefes alıyorum ve verirken sokuyorum ama 4. apartı sonuna kadar sokamıyorum yarısından biraz fazlası giriyor.
4. apartın büyük kısmını almak penisi alabilmek demek olur mu? Acaba başarabilecek miyim bu sefer![]()
Kayganlaştırıcı kullanınArkadaslar merhaba bende 3 aylik evlyim birkac kez iliski oldu ama cok canim aciyor bana kolay yontem soylermsnz lutfen yardim edin
Aaa gerçekten miii4. Aparatın hepsi girmiyor zaten :)
Giriyor ben 4.aparatta yendim:)4. Aparatın hepsi girmiyor zaten :)
Canım ben de 4.dilatoru yapamıyordum en başlarda ama 3.boyla birkaç saat çalıştıktan sonra 4.boya taktım kafayı vajinanın içine anestezik kremlerden birini sür dilatöru iyice yağla ben bebeyagi kullandım ucuna da bepantol sür vajina girişin tahriş olmasın nefes al derin derin verirken yavaş yavaş ver kendini serbest bırak bolca ıkın normal doğum yapar gibi ıkın ıkın poponu yukarı kaldırma aşağı doğru eğimli sokmaya çalış ve kasilirsan pelvik kaslarına elinle masaj yap gözlerini kapat panik yapma gevşemeye çalış kendiliğinden girecek 4.boyun hepsini al sonra eşli denemeye geç 4.boyun tamamını aldıktan sonra içeride hareket ettir ileri geri yap bir saat kadar sonracikar bak bebek çıkmış gibi kocaman oluyor delik ee oraya da penis kolayca girer aradaki fark dilator kaygan olunca kayip gidiyor penis plastik bir aparat değil sonuçta etten kıkırdaktan sanki bir sünger gibi erekte olduğunda demir gibi oluyor kusura bakma açık yazdım ama başka türlü nasıl ifade ederim bilemiyorum. Penis girişte zorluyor içeri girdikten sonra biraz baskı karincalanma ya da hafif yanmadan sonra alışıyorsun püf nokta serbest bırakmak asla kasmamak bol bol ıkınmak faydasını çok gördüm ben.Aaa gerçekten miiiNeden girmiyor ki uzun mu oluyor? Boşuna zorlamışım ya neden girmiyor anlamıyorum diyorum bi de zorluyorum sürekli
![]()
Bende içime aldım ama dr bana öyle demiştiGiriyor ben 4.aparatta yendim:)
Hiçbir egzersizde anestezik krem kullanmadım, sadece ilişki denemesinde kullanırsam kullanmak istiyorum.Canım ben de 4.dilatoru yapamıyordum en başlarda ama 3.boyla birkaç saat çalıştıktan sonra 4.boya taktım kafayı vajinanın içine anestezik kremlerden birini sür dilatöru iyice yağla ben bebeyagi kullandım ucuna da bepantol sür vajina girişin tahriş olmasın nefes al derin derin verirken yavaş yavaş ver kendini serbest bırak bolca ıkın normal doğum yapar gibi ıkın ıkın poponu yukarı kaldırma aşağı doğru eğimli sokmaya çalış ve kasilirsan pelvik kaslarına elinle masaj yap gözlerini kapat panik yapma gevşemeye çalış kendiliğinden girecek 4.boyun hepsini al sonra eşli denemeye geç 4.boyun tamamını aldıktan sonra içeride hareket ettir ileri geri yap bir saat kadar sonracikar bak bebek çıkmış gibi kocaman oluyor delik ee oraya da penis kolayca girer aradaki fark dilator kaygan olunca kayip gidiyor penis plastik bir aparat değil sonuçta etten kıkırdaktan sanki bir sünger gibi erekte olduğunda demir gibi oluyor kusura bakma açık yazdım ama başka türlü nasıl ifade ederim bilemiyorum. Penis girişte zorluyor içeri girdikten sonra biraz baskı karincalanma ya da hafif yanmadan sonra alışıyorsun püf nokta serbest bırakmak asla kasmamak bol bol ıkınmak faydasını çok gördüm ben.
Kayganlaştırıcıdan memnun kalmadım saniyesinde kuruyor en iyisi bebeyagi sağlık açısından da zararı yok zamanla anestezik kremleri de bırakırız inşallah.
Ne demişti kiBende içime aldım ama dr bana öyle demişti
4 tam girmeyebilir belli bir yere kadar alsanda olur demiştiNe demişti ki
Doktor bana da oraya ince bişey bile giriyorsa kalın da girer demişti ama yasantilamadan bilemezdik. Tecrübe ettik ve gördük 3.boyla oluyordu fakat penis ile neden olmuyordu dedim demek ki biseyler eksik kalıyordu daha çok genişlesin istedim ve yaptım. Parmak bile itici geliyor asla yapamam oraya parmağımı sokamam dedim ve soktum hissetmek için çünkü herhangi bir aparatla hissedemiyordum tenin tene değmesi lazımmış, penis girecek oraya her zaman dilatorle yapacak değilim dedim kendi kendime hissetmek istiyordum parmak ile yapınca içerde etten bir duvar olduğunu onu tamamen yenmek için penisin girmesi gerekiyor dedim ve başardım o yüzden sadece beyni ikna etmek gerisi boş yaşadım gördüm çok şey denedim çok yıldım tükendim yazdıklarımı okuyanlar bilir çok moralim bozuldu strese girdim balayım bile mahvoldu bu muymuş dediğim şey beni ne kadar da yıpratmış izin vermişim buna beynime hukmedicem dedim kendi kendime artık ve yendim.Bende içime aldım ama dr bana öyle demişti
Hiçbir egzersizde anestezik krem kullanmadım, sadece ilişki denemesinde kullanırsam kullanmak istiyorum.
Evet dilatör ile çalışırken ıslanma şansı olmadığı için ben de bebek yağı kullanıyorum. Şu ıkınma olayını gerçekten anlayamadım, ıkındıkça daha çok kapanıyor ve acıyor sanki hiç ıkınmadan nefes alıp vererek sokabiliyorum. Bir de hepsini alamıyorum 4.aparatın 2 parmaklık yer kalıyor.
Gözlerimi kapatırsam daha mı rahat olur? Penisi almak mı daha zor yoksa 4. aparatı mı peki? Kafamda deli sorular. Ben en iyisi 4. aparat ile nişanlımın yanına gidene kadar çalışayım. Nişanlıma kalsa 4. aparat fazla kalın ona gerek bile yok diye.
Bence emla, anestol ya da biolyn birinden birini kullan. Içerisi uyuşursa egzersiz yaptığında çokça hareket ettireceksin orası genişleyecek bi müddet ilişki yaşadıktan sonra bırakırsın kremi ilk etap için kullanilmasi lazım. Tam tersi ıkınmak orayı açıyor yanlış mi yapıyorsun afedersin büyük tuvaletini yaparak zorlanarak ıkın bayağı açılıyor ben ıkınarak ve nefes egzersizi ile yendim. 4.boyu alırken yarısına kadar sokuyorsan devamının gelmesi için hızlı hızlı nefes al verirken yavaş ver ıkın ve serbest bırak bacaklarını kasıyorsun o yüzden hepsi girmiyor aşağı doğru sokmaya çalış dikine yaparsan sanki duvar varmış gibi gitmiyor takılı kalıyor orda bende de hep aynısı oldu ama sonrası önemli ıkın kasma girecek.Hiçbir egzersizde anestezik krem kullanmadım, sadece ilişki denemesinde kullanırsam kullanmak istiyorum.
Evet dilatör ile çalışırken ıslanma şansı olmadığı için ben de bebek yağı kullanıyorum. Şu ıkınma olayını gerçekten anlayamadım, ıkındıkça daha çok kapanıyor ve acıyor sanki hiç ıkınmadan nefes alıp vererek sokabiliyorum. Bir de hepsini alamıyorum 4.aparatın 2 parmaklık yer kalıyor.
Gözlerimi kapatırsam daha mı rahat olur? Penisi almak mı daha zor yoksa 4. aparatı mı peki? Kafamda deli sorular. Ben en iyisi 4. aparat ile nişanlımın yanına gidene kadar çalışayım. Nişanlıma kalsa 4. aparat fazla kalın ona gerek bile yok diye.
Kendini kasıyomusunArkadaslar merhaba bende 3 aylik evlyim birkac kez iliski oldu ama cok canim aciyor bana kolay yontem soylermsnz lutfen yardim edin
Canım ucu gırıyosa gerisinin gelmesi senin elinde kasma kendini rahat bırak ki rahat girsin bacaklarını aç actıkca rahat girer bende 9 aylık evliyim 1.5 ay oldu yenelıDaha önce defaalrca yazdım buraya. Yaklısık 2.5 yıldr evliyim. P..s ucu giriyor devamı gelmiyor. Yapamıyoruz. Yenenler bana da yardım etsin lütfen
Çok teşekkür ederim, bu mesajın ss alayım çünkü yaşadağım şeylere açıklık getirmişsin hep.Bence emla, anestol ya da biolyn birinden birini kullan. Içerisi uyuşursa egzersiz yaptığında çokça hareket ettireceksin orası genişleyecek bi müddet ilişki yaşadıktan sonra bırakırsın kremi ilk etap için kullanilmasi lazım. Tam tersi ıkınmak orayı açıyor yanlış mi yapıyorsun afedersin büyük tuvaletini yaparak zorlanarak ıkın bayağı açılıyor ben ıkınarak ve nefes egzersizi ile yendim. 4.boyu alırken yarısına kadar sokuyorsan devamının gelmesi için hızlı hızlı nefes al verirken yavaş ver ıkın ve serbest bırak bacaklarını kasıyorsun o yüzden hepsi girmiyor aşağı doğru sokmaya çalış dikine yaparsan sanki duvar varmış gibi gitmiyor takılı kalıyor orda bende de hep aynısı oldu ama sonrası önemli ıkın kasma girecek.
Ve evet penis daha kolay daha yumuşak düşün ben demir bujilerle bile çalıştım öncesinde ama penis içeriye girdikten sonra daha kolay.
Rica ederim canim ne demek, aynılarını ben de yaşadım kâh sinir oldum kâh vazgeçtim gıcık oldum ama her seferinde sil baştan yeniden başladım ama egzersiz çok önemli özellikle hergün düzenli yapmak ara verdiğinde gerçekten erteliyorsun.Çok teşekkür ederim, bu mesajın ss alayım çünkü yaşadağım şeylere açıklık getirmişsin hep.
Büyük ihtimalle ıkınma olayında bi yanlışlık yapıyorum.
Evet yarısına kadar sokuyorum hatta dediğin gibi bi yöntem üretmiştim kendime hızlı hızlı nefes alıp uzun ve karnımı kasarak veriyorum ve içeri sokuyorum. Bacaklarımı kasıyorum belki de. O kadar kalın bir şeyi sokunca dikine doğru zorluyor olabiliyorum tam yönünü hissedemiyorum arada yönünü düzeltmem gerek evet. Bir daha deneyeceğim bu bilgilerle![]()
Merhaba canim bende ayni durumdayim agustosta 2 yil olacak evleneli ve gebelikte 6. Ayi doldurucam neredeyse.. yarim iliskiyle gebelik oldu ama sana tavsiyem parmak egzersizi dilator set ne yapiyorsan yap bebis olmadan yenmeye calis inan o gunler kabus gelirdi ama boyle cok daha zor. Uyusturucu krem kullanamiyorum egzersiz yaparken. Dogumdan mi korkayim iliskiden mi bilemedim.. ay Allah kurtarsin dua edin benim icin:)Daha önce defaalrca yazdım buraya. Yaklısık 2.5 yıldr evliyim. P..s ucu giriyor devamı gelmiyor. Yapamıyoruz. Yenenler bana da yardım etsin lütfen