kızlar şuan hem çok şaşkın hem de çok mutluyum eşimle denemeye çalıştık ama tatil boyunca olmadı o parmakla denemek istedi ben rahat edemedim falan dün kendi başıma aparat mum vs ile deneme yapım dedim ama ucundan ötesini alamadım ki çokta istemiştim bugün ise yine eşimle denedik olmadı akşam yine deneriz dedi ama ben bir anda kendim denemek istedim aklımda bile yoktu bir anda bu istek geldi neyse anestol krem sürdüm sadece girişe yandı sonra uyuştu benim tel şeklinde cimbizim var ilk onla denedim ucu plastik o kısma bepanthol krem sürdüm ucuna anestol kondurdum ve kendime cesaret verdim acimiyacak korkma gibisinden ve bu telkinler bende ise yaradi o aparat olarak kullandigim cimbizi tamamen soktum ve penis kadar uzun.. nasil sevindim anlatamam sonra allık fircalarimi aldım o cimbizdan bi tık büyük olanını aynı şekilde denedim oldu sonra diğeriyle denedim o da oldu sonra şamdan mumu aklıma.geldi onla.deniyim.dedim sonundan giriş yapmaya.çalıştım ama bir kısmı girdi tamamı girmedi acı hissettim uyuşturucu olmasına rağmen sonra tarak sapi geldi aklıma onla denedim ve eşimle denerken takıldıgım o yere geldiğimi hissettim çünkü içim tuhaf oldu devam.etmek.istemedim ama yine.kendime telkinler verdim.yaparsin sana.güveniyorum korkma.gibi ve o yerde bekledim kendimi serbest bıraktım.iyice.ve ittim.bi.tik.sesi duydum sanki bi yerden geçti gibi.hissettim aynayla.baktim kan geliyordu onra devam edemedim ve neden korktuğumu.anladım ben kandan korkuyorum.cok.kanar sanıyordum.hemen.esimi.cagirdim kanı gördü ben kızar.sandım ama çok.şükür kızmadı.
deneyimi olanlar o tarak sapıyla bozulan kızlık zarimdi evet ama penis girince.yine.kanar mı.bilmiyorum ve merak.ettiğim hani denerken.bi.yerde.takilip.kaliyoruz dediğim.yerde bu kan olayından sonrada.takilma.olur.mu denemeye teşebbüs edemiyoruz eşim acele.etme.diyor bende.garip.hissediyorum