Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İlerde takılmayı bile hissedemedim canım o kadar ilerleyemiyorum girişte sıkıntıvar

Benim de girişte takılıyor canım aynı noktadan bahsediyoruz benim zar duruyor belki de o yüzden zorlanıyorum zar olmasa herşey çok kolay olcakmış gibi geliyor bana çünkü onu geçince ilerisi boşluk

Benim de girişte takılıyor canım aynı noktadan bahsediyoruz benim zar duruyor belki de o yüzden zorlanıyorum zar olmasa herşey çok kolay olcakmış gibi geliyor bana çünkü onu geçince ilerisi boşluk
Benimki de duruyor balım tek parmakta zarın içinden geçişi hissediyorum ama 2 parmakta oraya bile gelemiyorum

Benimki de duruyor balım tek parmakta zarın içinden geçişi hissediyorum ama 2 parmakta oraya bile gelemiyorum

Bire bir aynıyız senle tatlım bende o geçişi hissediyorum ıkın ve nefes verirken dene girmiyor diye bırakma giriyor çünkü hatta ben kendi kendime zedelicem diye korktum ama hiç bişey olmadı canım

ben dilatorun en kucuguyle kalcama yastık koyarak denedim yani nasil desem zara geldiğini hissediyorum çünkü hafif baskı hissediyorum orada ama geçemedim ve sanırım uyuşma biraz azaldı ki hafif yanma hissettim o bölgede ama öyle dayanilmicak gibi değildi nedense bu poziyonda tam içime alamıyorum önceden denediğim şekilde çok rahat aldım sırtıma yastık koyup bacaklarımı açtım oturur şekilde böyle mi alıştım acaba ondan mı tam olmuyor

ben dilatorun en kucuguyle kalcama yastık koyarak denedim yani nasil desem zara geldiğini hissediyorum çünkü hafif baskı hissediyorum orada ama geçemedim ve sanırım uyuşma biraz azaldı ki hafif yanma hissettim o bölgede ama öyle dayanilmicak gibi değildi nedense bu poziyonda tam içime alamıyorum önceden denediğim şekilde çok rahat aldım sırtıma yastık koyup bacaklarımı açtım oturur şekilde böyle mi alıştım acaba ondan mı tam olmuyor
Evet zarda hafif baskı oluyor ama seninki zedelenmiş olduğu için acıyor da olabilir

Sprey kullandın mı peki

Olmazsada yola devam dün olmadı benim moralim çok bozuldu sabah kalktım tekrar egzersize devam ettim olmuyo diye bırakmak olmaz o zaman bu eşime haksızlık olur dedim kendi kendime.
Spreyi denicem sanırım yine olmazsa son çare gibi düşünüyorum şuan onu açıkçası sen denedin mi canım sprey?

Olmazsada yola devam dün olmadı benim moralim çok bozuldu sabah kalktım tekrar egzersize devam ettim olmuyo diye bırakmak olmaz o zaman bu eşime haksızlık olur dedim kendi kendime.
Spreyi denicem sanırım yine olmazsa son çare gibi düşünüyorum şuan onu açıkçası sen denedin mi canım sprey?
Denemedim ama ilk denememi spreyle yapacağım sonucu yazarım sana inş. Kesinlikle katılıyorum kulüpte yenemedim diyen yok azmeden herkes başarmış biz de başaracağız Allah’ın izniyle

Merhaba, evleneli 4 ay oldu, balayında 2-3 kez denememiz oldu hatta birinde yarısına kadar aldım ama canım çook acıdığı için bir daha denemek bile istemedim. Çünkü o denememizde rahat ve hazır hissediyordum ona rağmen olmaması beni korkuttu. Doktora gidiyorum her şey iyi güzel ama sıra aparatlarla çalışmaya gelince yapamadım, hatta doktorla beraber denememize rağmen olmadı. Eşime sarılmak, öpmek istiyorum ama konu oraya gelince birden bire soğuyorum. Eşim çok anlayışlı sabırla bekliyor ama bana sanki hiç birlikte olamayacakmışız gibi geliyor. Evet oradan bebek çıkıyor evet orası genişliyor uzuyor kabul ediyorum ama sanki bende sorun olucak hep acı çekeceğim hiç zevk almayacağım gibi geliyor. Önerilerinize çok ihtiyacım var..

Back
X