Ya bu gerçekten rahatlık meselesi aslında biliyor musun? Burdakiler sana ne kadar öneri verirse versin sen yine orada yalnız olacaksın ve olaya kendi tekniğinle yaklaşacaksın. Aparatlarla mı çalışamıyorsun?
Bak benim 4. aparatla çalışmam nasıl oldu biliyor musun? Sürekli denedim ama hep kasların yoğun olduğu yerde yanma ve acı hissi olduğu için ilerletemedim. Diyorum ki neden olmuyor kendimi kasmıyorum nasıl bir türlü girmiyor acaba orası çok mu dar bu acıyı çekmek zorunda mıyım diyordum? Burada da okuyordum arkadaşlar hep o noktada bekle rahatlat kendini sonra devam diye. Ama bende o işe yaramazdı mesela. O acıyı bir kere hissettiğimden midir yoksa en baştan beri kendimi farkında olmadan kastığımdan mıdır bilmem. Ama sürekli aynı aparatla çalıştığım için bir yerden sonra sokarken hiç kasmamaya başladım, doğruyu söylüyorum emin ol hiç krem kullanmadım ve hiç de acı hissetmedim. Zamanla alışmıştım, en başlarda meğersem kendimi az da olsa kasıyormuşum. Hatta aparat içimdeyken kendimi kastım meğersem o kaslar gerçekten çok esniyormuş, yine hiç acımadılar. Zamana bırak kendini, kendi tekniğini bul. Bir anda bunu yapıyor olacaksın ve şaşıracaksın gerçekten zerre acı olmayacak ve eğer ki varsa zamana bırak üzülme hangi psikolijik vaka sorunsuzca hemen düzelir?
Faydası olur mu bilmem ama benim tekniğim şöyleydi, karın kaslarımı kasmak ve pelvik kaslarını rahat bırakmak, hafif de popoyu kaldırmak.
Dilerim en yakın zamanda sorunlar çözülür.