• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu sprey kremden daha mı etkili ki.ben içime sıkmaktan açıkçası korkuyorum ve emla.surdugumde vajina dudakları hattâ o giriş yeri bile birbirine yapışıyor gibi geliyor bana o yüzden uyuşturmadan sadece bepanthol krem sürerek 1 ve 2 yi denedim 3te uyuşturup denedim.ama 5cm den ilerisini alamadigimi fark ettim sanırım.arkadasin dediği gibi bol kayganlaştırıcı sürmek ve yönü doğru ayarlamak lazım

ben uyuşturmadan yenmek ve alışmak istiyorum çünkü denerken alışırsam eşle denerken zorluk çekmem ama uyuşturmak bana acı hissettirmiyor evet ama yinede o dudaklar yapıştığı için giriş başta zor oluyor benim önce aparatla açmam gerekir ki bizdeki durum farklı oldigu için ne kadar yaparım bilmiyorum keşke hep evde olsaydım çalışmasam diyorum ne güzel evde olmak regl olmasaydım 2 günde belki ilerleme kat ederdim

ben uyuşturmadan yenmek ve alışmak istiyorum çünkü denerken alışırsam eşle denerken zorluk çekmem ama uyuşturmak bana acı hissettirmiyor evet ama yinede o dudaklar yapıştığı için giriş başta zor oluyor benim önce aparatla açmam gerekir ki bizdeki durum farklı oldigu için ne kadar yaparım bilmiyorum keşke hep evde olsaydım çalışmasam diyorum ne güzel evde olmak regl olmasaydım 2 günde belki ilerleme kat ederdim

Bir arkadastan duymustum icimize de sıkılabiliyormus sıkınti olmaz demis doktor. En azindan alistirana kadar yada esnetene kadar yapilabilir ama uyusturmadan yapabiliyorsan cok sanslisinn

Aslında birşey itiraf etmem gerekirse bugün denemek istemekte bir sebebin arkasına daha saklandım biri eşim diğeri ise biz eşimin memleketine düğün için gidiyoruz kuzeni evleniyor ve niye bilmiyorum evlenen kişilere gıcık oluyorum sanki onlar rahatca ilk gece yapıyormuş gibi hissediyorum o yüzden beni bir telaş sarıyor yapmak zorunda hissediyorum kendimi şuan bile çocuk soruluyor annem babam torun istiyor diyemiyorum ki anne biz daha tam karı koca olamadık diye anlatamam diyemem ki mutlu musun diye sorduklarında mutluyum diyorum ama her akşam kavga her akşam gözyaşıyla günlerimi geçirdiğimi diyemiyorum ki şu son 1 haftadır aramız iyi o da benim suyuna gitmekle oldu onun bende ufak gelişmeler görmesiyle oldu içimde kocaman bir yangın var sanki günden güne beni yakip kavuruyor kül etmek istiyor

Bir arkadastan duymustum icimize de sıkılabiliyormus sıkınti olmaz demis doktor. En azindan alistirana kadar yada esnetene kadar yapilabilir ama uyusturmadan yapabiliyorsan cok sanslisinn
uyuşturmadan belli bi yere kadar geliyorum o da geçen ölçtüm 5 cm sadece daha ilerisine gitmedi ama regl olmayı bekledigim zamanlardı bundan dolayımı ilerleyemedi yok ben mi beceremedim bilmiyorum canım başlarda da girişte duvar hissi olurdu zar yırtılınca o his kayboldu şimdi biraz ilerleyince yeni bi yer geliyor karşıma orayı eşim le denerken de geçemedim kendim denerken de gecemedim

uyuşturmadan belli bi yere kadar geliyorum o da geçen ölçtüm 5 cm sadece daha ilerisine gitmedi ama regl olmayı bekledigim zamanlardı bundan dolayımı ilerleyemedi yok ben mi beceremedim bilmiyorum canım başlarda da girişte duvar hissi olurdu zar yırtılınca o his kayboldu şimdi biraz ilerleyince yeni bi yer geliyor karşıma orayı eşim le denerken de geçemedim kendim denerken de gecemedim

Bence bu durumu bizim disimizda kimseyle paylasma bu defa da oldu mu vs diye daha cok soru soracaklar strese gireceksin. Mesela bana da bebek soruyor herkes hatta babannem kizim bi doktora git muayene ol bebek yapin korunmak iyi degilmis bile dedi :( halbuki ne korunmasi... Ben seni cok istekli ve azimli goruyorum belki bi kere sprey sıksan ve bol kayganlastirici ile esinle denesen 1 defada cozebilirsin bile. Cunku sen ustune gidiyorsun ve cozmek icin isteklisin bu cok onemli.

ne yaşadığımızı bilmiyorlar ki yok canım söylemiyorum ilk hafta söylemiştim pişman olmuştum arkadaşıma anlatmıştım her sabah aynı saatte msj atıp sorardı gece msj atardı oldu mu oldu mu diye sinirlenip he oldu yazıp bağımı kopardım halden anlamıyorlar ve onlara garip geliyor ne biçim ateşle baritsunuz siz aman ten uyumunuz yok sizin gibi lafları da isittigim çabası ben bu isi çözmeden pes etmem kuzum yapım böyle bisey illa olucak kafama koyduysam yaparım bunun psikolojik oldugunu öğrencisinden beri kendimce çabalıyorum inşallah sizler de bende yenerim

Kızlar dün egzersizimin yarısını dizlerimin üzerinde yaptım vajinanın açılması 2 katına çıktı resmen şimdi daha iyi anlıyorum üstte neden daha rahat olunduğunu aklınızda bulunsun eşime de gösterdim açıklığı umutlansın diye belki spreysiz yaparız diyor
Evet bende üstte nasıl rahat olunurki diyodum ama cidden üst daha kolay geliyor şuan direk dümdüz degilde üstteyken po poya dogru ittirince direk giditor hafif eğim

Evet bende üstte nasıl rahat olunurki diyodum ama cidden üst daha kolay geliyor şuan direk dümdüz degilde üstteyken po poya dogru ittirince direk giditor hafif eğim
dizlerimizin üstüne mı çökmek gerekiyor canım ben affına sığınarak wc deki gibi oturuyordum daha çok açılır diye düşündüğüm için ama yerine bile yerlestiremedim

ne yaşadığımızı bilmiyorlar ki yok canım söylemiyorum ilk hafta söylemiştim pişman olmuştum arkadaşıma anlatmıştım her sabah aynı saatte msj atıp sorardı gece msj atardı oldu mu oldu mu diye sinirlenip he oldu yazıp bağımı kopardım halden anlamıyorlar ve onlara garip geliyor ne biçim ateşle baritsunuz siz aman ten uyumunuz yok sizin gibi lafları da isittigim çabası ben bu isi çözmeden pes etmem kuzum yapım böyle bisey illa olucak kafama koyduysam yaparım bunun psikolojik oldugunu öğrencisinden beri kendimce çabalıyorum inşallah sizler de bende yenerim
Canım misafirlikdede çantana al gizlice banyo yaparken filan yapmaya calıs kaç gün kalcaksnz ki orda gerçi 1-2 günse evde daha iyi olur
O takıldıgın yeri bide yere çömelerek tuvaletini yapar gibi denesene aparatı.1. Aparat eni boyu kaç cm o tamamen oluyormu

Canım misafirlikdede çantana al gizlice banyo yaparken filan yapmaya calıs kaç gün kalcaksnz ki orda gerçi 1-2 günse evde daha iyi olur
O takıldıgın yeri bide yere çömelerek tuvaletini yapar gibi denesene aparatı.1. Aparat eni boyu kaç cm o tamamen oluyormu
7 cm di galiba canım ya da 6.5 cm 1 hafta kalicaz canım aparatlarım kremlerimi aldım yanima canım belki eşimi ikna ederim diye ama öyle denedim içine alamadım girişini bulamadım ama denerim ilk fırsatta bende öyle kolay diye duydum

Merhaba canlar,
Benim hikayem daha başka. 5 yıllık evliyim ilk ilişki zor olsa da bi kaç denemeden sonra olmuştu. Ben sizin yarınızım aslında. Benim sorunun misyoner pozisyonda olması sürekli. Başka şekil deneyemiyorum kendimi kasıyorum en önemlisi ben o icimdeyken bir şey hissetmiyorum. Her zaman ki pozisyonda bile zaman zaman agrım oluyor. Bunu araştırdığım zaman vajinusmus belirtileri arasında okuyorum. Benim yapmam gereken ne yardımcı olabilir mısınız?

:KK43: kızlar elimle deniyorum daha ilk girişte elime bir şey geliyor o mu açılacak çok korkuyorum :KK43: nasıl olacak bu iş :KK43:
Canım ben ona senelerimi verdim giriş kapalı dedim hatta buraya da yazdım girişte et var diye ıkınınca gelip orayı kapatıyor ama hiç sıkılma meğer o bir kapakmış oraya bir şey girmeye kalkınca o açılıyor geri gidiyor onun alt kısmına it parmağını göreceksin girecek ben senelerce ona doğru ittim olmadı yön yanlışmış tek parmak rahat giriyor çift parmağı da daha dün denedim

:KK43: kızlar elimle deniyorum daha ilk girişte elime bir şey geliyor o mu açılacak çok korkuyorum :KK43: nasıl olacak bu iş :KK43:
Canım aynayı al eline diger elinle biraz aç kcuk dudakları incele önce sonra güçlü ıkın ıkınınca o et parçası dedigin yer açılıcak ve kucuck bi delik görüceksn işte orası ama ıkındın göremezsen nefes al bdaha ıkın görceksn bak
Sonra arkdşnda dedigi gibi parmagını sok ama soktuktan sonra popoya dogru ittir hiiiçççç korkma acı sızı kanama hiçbişe yok

Canım ben ona senelerimi verdim giriş kapalı dedim hatta buraya da yazdım girişte et var diye ıkınınca gelip orayı kapatıyor ama hiç sıkılma meğer o bir kapakmış oraya bir şey girmeye kalkınca o açılıyor geri gidiyor onun alt kısmına it parmağını göreceksin girecek ben senelerce ona doğru ittim olmadı yön yanlışmış tek parmak rahat giriyor çift parmağı da daha dün denedim
Canm smdi aklıma geldide cift parmaga eldiven geçirince daha kolay oluyor pudrasız eldivenle daha iyi kayıyo

Back
X