• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tek parmak sokunca zar bozulur mu kanar mı ona dokunduğunu hisseden var mı ? Pe..si ne kadar sokmamız gerekki zar yırtılsın :KK43:
Canım o senin zar yapınla alakalı bazı zarlar esnek olur Doğumda yırtılır bazısı parmakla bazısı penisle bunu buradan biznildmeyiz yırtılırsa yırtılsın hem dizden kıymetli mi

Kızlar ben bugun parmak egzersizleri ne basladim orayi ilk defa bu kadar inceledim aynada ama sanki orda et benzeri bişey gördüm bide parmak sokarken hafif yanma oluyor elime de sanki bisey geliyor parmağım ne kadar girdi tam anlayamadım da egzersiz yapanlar bana yardımcı olabilirmisiniz

Bu arada kadin dogumda alttan muayenemi oldum hic bir fizyolojik sorunum yok
Canım oradakini rabbim bir kapak gibi yaratmış parmağınla hafif it geriye doğru gidiyor hafif yanması normal ilk girişte benimki de yanıyor sonra düzeliyor mutlaka eldiven giy ve jel sür 3.günde rahat bir şekilde tüm parmağını alacaksın

Canım oradakini rabbim bir kapak gibi yaratmış parmağınla hafif it geriye doğru gidiyor hafif yanması normal ilk girişte benimki de yanıyor sonra düzeliyor mutlaka eldiven giy ve jel sür 3.günde rahat bir şekilde tüm parmağını alacaksın
Zeytinyağı sürdüm yaparken parmagima dilator de var ama hissederek yapmak daha iyi gibime geliyor bana canım bu arada sende oraya dikkatli baktinmi orda bisey var gibi gördün mü

Bu arada egzersiz i aynada bakarak mi yapıyorsun bakmadan mi ben bakarak yapamıyorum cunku hissederek yapabilirim ancak

Ben de ilk parmagı soktugumda hiç ağrı olmadığını görüp ve parmağın girdiğini görüp sevinçten ağlamıştım ama iş 2 parmağa geçince cesaret edememiştim bunu emla krem ile aştım ama kızlık zarı olayına takmayın bence okadar parmak soktum birşey olmadı p.nis girince kanadı hakikaten herkesin yapısı farklı ama şunu söyleyeyim parmak soktum öyle zar falan hissetmiyorsun öyle birşey yok yani korkmayın damağımız gibi tırtıklı esneyen bir yapı.

Ben de ilk parmagı soktugumda hiç ağrı olmadığını görüp ve parmağın girdiğini görüp sevinçten ağlamıştım ama iş 2 parmağa geçince cesaret edememiştim bunu emla krem ile aştım ama kızlık zarı olayına takmayın bence okadar parmak soktum birşey olmadı p.nis girince kanadı hakikaten herkesin yapısı farklı ama şunu söyleyeyim parmak soktum öyle zar falan hissetmiyorsun öyle birşey yok yani korkmayın damağımız gibi tırtıklı esneyen bir yapı.
Bende emla almayi düşünüyorum emlayla mi yaptiniz egzersizleri

Acaba yanma hissi mi bizi aciticak hissi yaratıyor da yapamıyoruz.yani biz bir kaç kere önden denedik o yanma hissi içimi çekti resmen belkide ondan korkuyorum bu kadar..

Back
X