Merhabalar. Öncelikle 23 ay bu sorunla uğraşıp en sonunda yenmiş biri olarak belki bir faydam olur birine diye yazmak istedim.
Ben genel olarak ilişkiden korkan, kaçan biri değildim. Fakat bir türlü girişi saklayamıyorduk. Burayı sürekli takip ettim. Evlendikten 1 yıl kadar sonra egzersiz yapmaya karar verdim fakat birkaç denemeden sonra bıraktım. Ara ara sadece bununla evlilik olmaz olmasa da olur diye kendimi telkin ediyordum ama yine de kafama çok takıyordum. Karar aldım ne gerekiyorsa yapacağım diye.
Burada dilatör setlerini okudum fakat sert olacağından yine buradan öğrendiğim gibi peçeteden kendim yaparsam daha az canım yanar hem de istediğim gibi yaparım diye düşündüm. İlk gün kafama göre 3 boy oluşturdum ve denedim hepsi oldu ama fazla kalın tutmamıştım.
2. Gün yine 3 boy oluşturdum fakat 1 tanesi oldukça kalındı. Bu olursa bu iş tamam dedim. İlk ikisinde sorun olmadı ama bu kalın olanı maalesef yapamadım. O sırada da eşime buradan okuduğum krem sprey ne varsa aldırmıştım. Wemcaine spreyi alayım niye vazgeçiyorum olmazsa yine olmaz dedim ve spreyi aldım içeri dışarı bol bol sıktım. Zaten uzun ince bir aparatı olduğu için içeri girebiliyor. Sprey hafif yaktı, yanma bitince tekrar denedim ve başardım.
Bunu eşime söylediğimde denemek istedi. İlk denemede yine olmadı, spreysiz denemiştik fakat ben kalkıp spreyi sıktım ve üste geçtim. Sonuna kadar girdiğini gördüm fakat wc ihtiyacı gibi bir his geldi kalkıp tuvalete gittim ve kanamayı gördüm.
Sonraki denemelerde de birer ikişer fıs sprey kullandım fakat şimdi sadece kayganlaştırıcı jel yetiyor.
En önemli tavsiyem şu, giriş yönünü doğru ayarlayabilmek için aparatı sabit tutup kendinizi aparata göre ayarlayın ve yönü aklınızda tutmaya çalışın. Böylelikle eşinizle deneme yaparken sanki aparatmış gibi düşünebilirsiniz. Sprey olduğundan herhangi bir acı duymadığım gibi, kalın aparatla kanama olmadığı için esnek olduğumu düşündüğümden kanamayı görünce çok şaşırdım çünkü beklemiyordum.
Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım. Bu bizim bilmediğimiz bir şey fakat öğrenemeyeceğimiz anlamına asla gelmiyor!